Ali Sunal ve Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Mohamed Salah hakkında değerlendirmeler sürerken, VOLE yayınında Ali Sunal ile Serdar Ali Çelikler dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Salah'ın maaşı üzerinden yapılan tartışmalara değinen Ali Sunal, transferin maliyetinin sürekli gündeme getirilmesini doğru bulmadığını ifade etti.
Ali Sunal, "Salah'ın parası konuşuluyor. Yani oturup burada parasını 'Dur bakayım ne oldu?' diye abaküsü koyup yapmanın bir alemi yok." sözlerini kullandı.
Serdar Ali Çelikler ise dünyaca ünlü kaleci Ederson'u örnek göstererek, "Abi Ederson'un 11 milyon Euro olduğu yerde Salah 12 milyon Euro eder." ifadelerini kullandı.
Çelikler'in değerlendirmesinin ardından yeniden söz alan Ali Sunal, "Bence nokta. Bu söylemin üzerine bir daha maliyeti konuşulmasın." diyerek transferin ücretinden ziyade oyuncunun kalitesine odaklanılması gerektiğini savundu.
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (32)
Şöyle boş boş konuşa konuşa şimdiye biticek transfer uzadı zaten
Yahu şu dangalakları burada yayınlamayın taraftarın tansıyonunu fırlatıyor bu zewzek cuhela yorumcular gıtsın defolsunlar başka iş yapsınlar taraftar ı gıcık fıtık ediyor bu ergen dengesızler
Biz son 30 senede 5 kere şampiyon olduk gs 16 kere oldu makas açıldı aldığın ilhan Fakılı oattara Trossard la filan bu makas kapanmaz adamlarda daha iyileri var daha da transfer yapacaklar
Salah ve trossard ligin açık ara en iyi iki kanattı olur arkalarında iyi bir on numara onun arkası orkun iyi bir forvet inan rakip kimi tutacağını şaşırır
Yani şimdi renkliler kazığa oturuyor diye bizde mi oturalım? Şu sürü psikolojisinden kurtulamadınız gitti arkadaş! Konuşulan para kadar etmez Salah. Gelmiyorsa gelmesin. Alsın menajerini Arabistan’a kadar yolu var yallah Habibi!
@PKN klise çocuklarını dinlemeyi bıraktı bu millet yalla yunanistana...
Fenerin maçını izledim...Greenwood'u baya çakmışlar 40Mio. Euro'ya.Adam son 10 dakika oyuna girdi.Bi Alamet-İ-farikası yok.Bir kanat olarak ve yaşına rağmen ağır kalıyor...Kaçırdığı bir kafa pozisyonu var kornerden o kadar
@Dortmund Kartalı ilhan Fakılı daha iyi kanka golünü izledin mi bence değerini baya katladı
fb nin maçı az önce bitti ismini bile telaffuz edemediğim bir Polonya takımıyla. bir sıfır bitti maç asensio nun İstanbul da oturduğu evin kira parası Polonya takımının yarım sezonluk giderine denk gelir . çok para harcama ile süper takım olunmuyor, harcadığın para ile oynadığın oyun birbirine uyumlu olması lazım, iş isimde değil
Orası doğru da kardeşim bu takım daha kulüpler birliği borcundan çıkmadı. Umarım başımıza iş açmaz bu . Yoksa yolun sonu kulübü satışa çıkarırız. Gs fb ye uyup bu işlere girmemek lazım. Rekabetçi bir takım yeterli. Trossard gibi transferler yeter. Bana kalsa gelicekse de 7-8 ini kulüp ödesin. Gerisini sponsor.
Ya saçma sapan yorumlar yeter artık. Olursa seviniriz, olmazsa yıkılmayız. Daha işimiz var, 2-3 tane transfer yapacağız bu konuyu kapatalım.
Lan salah asagi salah yukari, eyvallah gelsin cok isterim de, en azindan stoper 6-8 numara. Yedek kulubesi gozumun onune geldikce icim daraliyor, semih mustafa veee rashica, sakat ndidi, udokhai oyy anam oyyy. Dusundukce daralti basiyor.
Salah bu abi, belki Roberto Carlosdan sonra gelen en iyi ve kariyerli oyuncu Turkiyeye
Sorun para değil sorun inat bu iş tamam rahat olun dünyaca ünlü yıldız muhammed salah Beşiktaşta 😍😍😍😍🦅🦅🦅🦅🦅
Salah gelmezse çok kelle gidecek bizden söylemesi
Çoğu spor yorumcusunu cebinden çıkarır şu Ali Sunal helal olsun . Özellikle Sergen i hocayken tatlı sert eleştirilerini çok beğenmiştim .
Bırakın bu ederim etmezi de bitirin bu transferi, yapacağınız transferin hesabını kitabını doğrunyaparsanız bu işten Beşiktaşınız faydalanır, masrafları da çıkar, sponsorları katın işin içine belli ölçüde katkı sağlarlar. Bir an önce bitirin bu işi eğer sağlık olarak bir sakatlığı falan yoksa. Uzadıkça sulanacak.
12 mily na adam gelmiyor ki, nasil bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunuyor. Mis gibi kafa, salla gitsin, nasilsa yiyen cikiyor
@Bozkir gartali lan mallar, lan gzekalilar, bre matematik cahilleri, bre okudugunu anlayamayan, anladigini yazamayan kazmalar, kafadan 12+3 mil sozlesme sarti var ki baskan tamam dedi. Uztune imaj haklari var, adamin bir suru markayla anlasmasi, bizimde marka anlasmalarimiz var, simdi kafaniz basmaz adam adi das f50 yüzü, biz nike a gectik vs var bir de menejer hirtinin komisyon indiragandisi var. Var oglu var. Ustteki yazida salah transferini aslinda kucultmeye yeltenen adami okeyliyorsunuz. Lan salah dunya matkasi. Şşşt hatlar geldi mi bak dunya markasi diyorum. Bu isler, ananizin hadi aslanim 2 ekmek bir de kendine gofret al, dogru eve gele benzemez.
Adalı salaha ya getirecek ya getirecek yada istifa edecek
Yaaaaaaaaaaaaaa salahhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaaa istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cebinizden verin o zaman masa başında sallamak kolay
biraz daha ortalığı karıştırın ki salah ve menajeri daha fazla istesinler,,,,,, işleri güçleri ortalığı karıştırmak aq
Yahu 12 ye anlaştıysan hemen imzalat sözleşmeyi niye geldi gelecek yolda kapıda deyip olayı uzatıyorsunuz
Bu Çeliker çok kurnaz algı konusunda, inceden incede transferlerimizi alt seviyede göstermeye çalışıyor
Salah yaşlandım artık huzurevi ne gideyim demiş 😆
Salah’tan sonra gelecek olan reklam ve forma satış paralarını düşünün Stat kapalı gişe oynar Bir de sanırım Arap pazarına açılacak Togg, onun için Salah’ı Togg reklamında oynatılması gibi bir fikir var Sanki Tuncay özilhan Beşiktaş’a hediye ediyor olabilir Salah’ı, öyle bir izlenime kapıldım. Maliyeti falan yok yani Salah’ın
Ali sunal sen futbol dan ne anlarsın git güldür güldür çek
Zaten Salah a laf Eden yok , 15 alsin sorun yok aber sorun menejer de , menejeri istiyor para extra, baskan da menejere yedirmek istemiyor
Bunlarin hepsi menejeri ve komisyoncularının kalemi