"UTKU VE ERSİN ÇOK YETENEKLİLER"

"Eski bir kaleci olarak ve de Türkiye'de tam 27 sene önce kaleci antrenörlüğünü kuran bir kişi olarak en mutlu olanlardan birisi benim. Çünkü genç kaleciler sadece Beşiktaş'takiler değil, diğer takımlarda oynayanlar da göz önüne alındığında eğitim sonucu olarak ortaya çıkan gerçekler. Hem Utku hem Ersin de yetenekliler ve fizik olarak da çok iyiler. Sergen hocayı ve yönetimi de kutluyorum. Başka bir kaleci ihtiyacı hissetmediler. Utku ve Ersin'in ne verip ne vermeyeceğini bilmedikleri halde arkalarında durdular. Karius'u gönderip onlara güven ortaya koydular. Onlar da beklenen performansı sergilediler. İkisini de tebrik ediyorum. Kaleci hocalarını da tebrik ediyorum."

"KALECİ ALMAYA GEREK YOK"

"Kalecilerin genci de tecrübelisi de hatalı gol yiyebilir. Muslera'nın da yediği hatalı goller var. Bunlar olabilir. O nedenle başka bir kaleci almaya, hele de yabancı kaleci almaya gerek yok. Kayserispor'da genç Doğan Alemdar kaleyi koruyor. Diğer takımlarda da örnekleri var. Artık UEFA'nın istediği düzeyde kaleci antrenörleri yetiştiriliyor ve onlarla çalışılıyor. Artık kalecilerimiz iyi bir eğitim de alabiliyor."

"BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK FAVORİSİ"

"Beşiktaş'ı çok iyi buluyorum. Pandemi döneminde üst üste oynanan maçlara rağmen çok iyi gidiyorlar. Skor ne olursa olsun oyun disiplininden hiç kopmuyorlar. Malatya deplasmanında 1-0 kazanmak güzel bir netice. Bazen çok pozisyona girip maçı kazanamayabilirsin. Mesela Galatasaray, son sıradaki Ankaragücü'ne kaybetti. Beşiktaş'ın gittiği yol çok doğru. Takım bütünlüğünü oluşturdular ve herkes herkesin yerine oynayabiliyor. Beşiktaş'ın yolu açık. Şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda."

Duhuliye / ÖZEL RÖPORTAJ