Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş, RAMS Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. İşte detaylar...
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile RAMS Başakşehir karşı karşıya geldi.
Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçta Beşiktaş, RAMS Başakşehir'i 2-1 yendi.
Konuk ekip Eldor Shomurodov ile 71. dakikada öne geçerken ev sahibi Beşiktaş'ın golleri74. dakikada El Bilal Toure ve 90+1. dakikada oyuna sonradan giren Cengiz Ünder'den geldi.
Beşiktaş'ın yeni transferi Vaclav Cerny, El Bilal Toure'nin golünde asisti yapan isim oldu.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (30)
İlk yarı bitiminde akraham yerine Bilal forvette oynasa daha çok pozisyon bulur diye yorum yaptım bazı dalyapraklar beğenmedi . Adam eski Beşiktaşın Amokaçisi hem hızlı hem skorer gölünde attı . Bugün maçın kötüleri udakai jurasek ve abraham , Rafa sahada yoktu . iyileri ise takımın geneli iyi niyetli ve çalışkandı en azından ole zamanına göre pozitiftiler , Bilal Gökhan Cerny başarılıydı Cengiz ise bizi pozitif anlamda çok şaşırtacak gibi görünüyor...
Beşiktaş'ın gerçek taraftar lari lütfen oyuncuları mizi birbirinden ayırmaya lim.Heleki kendi oyuncularımızı çöp diye diye küçük düşürmeyelim.Dort yıldır ilk defa kanatlandik.Bundan sonra hep destek tam destek verelim.Heleki yönetim Bu kadar oyuncuyu göndermek kolay değil.Yabanci oyuncu sayısı kontenjandan fazla olmasına rağmen gönderip gayet güzel transferler yapıldı.Sampiyonlugun en büyük adaylarından biri kesinlikle Beşiktaş tır.Hep destek tam destek.Haydi kartal göster kendini.
Beşiktaş'ın gerçek taraftar lari lütfen oyuncuları mizi birbirinden ayırmaya lim.Heleki kendi oyuncularımızı çöp diye diye küçük düşürmeyelim.Dort yıldır ilk defa kanatlandik.Bundan sonra hep destek tam destek verelim.Heleki yönetim Bu kadar oyuncuyu göndermek kolay değil.Yabanci oyuncu sayısı kontenjandan fazla olmasına rağmen gönderip gayet güzel transferler yapıldı.Sampiyonlugun en büyük adaylarından biri kesinlikle Beşiktaş tır.Hep destek tam destek.Haydi kartal göster kendini.
Hacı el Bilal Habeşi güçlü topçu..Cerny süratiyle adam geçemedi.aradığımız Rashford tarzı değil
Cerny ,el bilal ,Gökhan, ve Cengiz Sergen yalçının oyun planına uygun olan oyuncular...Ancak orkun serbest oynamayı seviyor . Rafa silva bu aralar oyundan düşüyor.. Salih Uçan ve necip artık gönderilmeli fosil olmuşlar takımda dura dura..
Çok yazık olurdu eğer Beşiktaş puan kaybetseydi, ama bu akşamki oyun skordan bağımsız Fenerbahçe ve Galatasaray'dan o kadar da geri olmadığımızı gösteriyor. Demekki alınan oyuncular hiç te kötü değilmiş. Jurasek bile geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı. Djalo banko, yanındaki Udokhai bile çok iyiydi bugün. Gökhan çok iyi oldu. Bilal biraz ayağından topları açmasa ve kaleyi daha fazla düşünse çok gol atar. Cerny ilk maçında klasini fazlasiyla gösterdi, ama daha da iyi olacak. Cengiz gol attı. Klas bir kafa golü. Bu gazla o da çok iyi olur. Takım oynayınca eskiler, yeniler hep beraber iyi oynadı. Unutulan Salih bile çok iyiydi. Karşı takım Başakşehir, boru değil yani. Beşiktaş umut verdi. Tüm maç baskı yaptı. Ben çok beğendim. Böyle bir kaç maç üst üste kazanırsa güzel olacak. Abraham biraz şanssız biraz da formsuz gibi. Ama deplasman maçlarında Bilal oynamalı ve sağ kanat sol kanat diye birşey yok. Kanat olsun yeter ki. Raschica soldan harika orta yaptı... Bir de gol atacaktı demekki oluyor.
El bilakis bonservisi alınmalı maç eksiği olduğu için ba,ı topları ezdi oynadıkça çok can yakacak araya kadar gidebilirsek çok iyi bir stoper jalonun yanına 2 3 te iyi transferle çok iyi takım oluruz bir de takımın seri yapması lazım özgüven için
Abrahamın yerine gop indirmesini bilen rakip defansı bozacak forvet gerek. Elimizde böyle bir forvet sadece Hekimoğlu. El Bilal Hekimoğlu müthiş ikili olur 4 4 2 dizilişinde
Futbol izlemiş birisi Toure nin çok büyük topçu olduğunu görür. Ksrs boğa bu takımın birinci santraforudur...
Fakir robbeni cerny ve fakir dani alvesi gökhan sazdağı mükemmel oldular.
Anaa gökhana cöp diyenler dalga gecenlerin sesi icine kacmis cengize fenerin artigi diyenlerin sesi icine kacmis El bilal ha bire sakat diyenler burda yazan besiktasli gibi görünüp negatiflik Kusan renklilerdir özellikle gökhan alamadigimiz bütün sag beklerden iyi oynadi
Istekli ve bu ruhla oynamanizi çok özlemistik. Geriye düsmemize ragmen, bu maci aliriz hissi verdirdiniz. Ve aldikta! Helal be! Sadece beklerimizin biraz daha önde katki yapmasini bekledim. Buda zamanla olur. Böyle devam!
40 maçtır bağırıyoruz bu takımın asıl problemi Rafa Silva'dır diye. Ama yok millet tapıyor bu zararlı, maç satan bahisçi haine. Meyve veren ağacı taşlarlar, ihanet edeni baş tacı yaparlar. Ve bu adam her maç sakatlanmadan, kart cezası görmeden her maç 90 dakika sahada, inanılır gibi değil. Akıl tutulmasının da tutulması. İlk defa Rafa yokken 10 dakika da olsa gerçek Beşiktaş ruhu gördük sahada.
@Forza Cerny Rafa'da bir sıkıntı var ya mutlu değil ya geçen seneki gibi değil. Abraham ise ciddi anlamda çok kötü bir golcü, yani ihtiyacımız olan bu değildi. Abou tarzı, Osimhen tarzı yorucu ve bitirici bir forvetti... Abraham inek şaban gibi dolaşıyor koşuyor sadece.
Biraz sabır diyeceğim ama buraya sabırsız çekirdekci ve selfici taraftar abuk subuk yazılar yazacaklar transferler ve hoca yeni SERGEN eski diyecekler ama kamp yok sistem ve taktik antrenmanları 2 güne işlenmiyor takıma
Ne oldu, ona, buna, gelen herkese çöp diyen umut kıranlar? Belki bu sene şampiyon olamayacağız ama seneye bu takımın üstüne 2-3 transferle çok daha iyi olacağız. Sizin gibi herkese çöp diyen taraftar olmaz olsun.
Ndidi de olsaydı da izleyebilseydik. Hadi hayırlısı. Abraham ve Rafa'nın kötü oyunu üzdü.
Mario kardeşi gittiği için rafa’dan umudu kesin artık. Cerny olmasa bu maçta gitmişti. Rafa’nın yetine geçti işi bitirdi.
Bu galibiyet Başta sergen hoca olmak üzere tüm Beşiktaş taraftarı ve camiasına hediye olsun...sergen hoca önde baskı, pres toplu müdafaa ve hücum anlayışını yeni transferlere aşilamış özelikle cerny ve elbilal çok beğendiğim..udakai ilk kez böyle istekli ve arzulu iyi oynarken gördüm...takım ivme kazanmış Tebrik ederim...galibiyet özlediğimiz bir şeydi ..bundan sonrada seriyi yakalayıp önümüze bakacağız.. ama şu bir gerçek bu senede Hakemlerden çekeceğimiz var gibi gözüküyor.yani hem rakiplerimizi vede Hakemleride yenmemiz gerekecek...SAYGILARIMLA
cerny daha iyi olcak gokhan muthis oynuyor bu formanin hakkini vercek insallah
Cahil Bjk taraftari sus pus suan agliyorlar yendik diye :)
@Bjk Hollanda Bu nasıl Türkçe Hollandanın Ay..sı...
Jota solaçığa gelince Abraham yerine Toure forvet oynamalı
Topçuyu kelden mazotu shellden alacaksın demişler Adamim THE KEL ONE
Abraham kızağa çekilmeli Cerny ortaya geçmeli Bilal ileride cengiz sağ jota veya rashica sol oynamalı
Fakir robbeni cerny ve fakir dani alvesi gökhan sazdağı mükemmel oldular.
abrahama son vurus calistirin akrobatik hareketler yapmasin ceza sahasi icinde 1 gol kaçırdık bosa
Biz yeni oyuncular transfer ederken sarışınlar yine hakem ve şikecileri transfer etmişler. Bu hafta yine kabak gibi ortadaydı dümenleri. Allah büyük hepsini üst üste koyacağız inşallah.