Douglas Pereira dos Santos Avusturya Kampı Basın Toplantısı Beşiktaş'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Douglas, şunları söyledi:

“Çok mutluyum. Beşiktaş her zaman gıptayla baktığım bir kulüptü. Beşiktaş’a transfer olmamı sağlayan Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Daha önce de transfer olabilirdim. Oynadığım takımlarda her zaman imzamın arkasında durdum ve görevimi sonuna kadar yaptım. Sivasspor’daki görevimi de sonuna kadar yaptım.

Abdullah Avcı, çalışmak istediğim bir teknik adamdı. Onun sistemine bir an önce adapte olmaya çalışacağım. Takımın başarısında pay sahibi olmak istiyorum.

Her takımda as ve yedek oyuncular vardır. Aynı pozisyonda tecrübeli ve kaliteli isimlerin olması rekabeti artırır. Ben de çok çalışıp formayı almaya çalışacağım.

Türk insanı bana ve aileme inanılmaz bir sıcaklık gösterdi. Onların sayesinde futbola yeniden bağlandım. Türkiye ile aramda özel bir bağ var.

Açık pozisyonunda da oynamaktan keyif alıyorum. Profesyonel futbol hayatıma bek olarak başladım. Futbol oynamaktan keyif alan bir insanım. Mutlu olduğum sürece hangi pozisyonda oynadığımın bir önemi yok.

Teknik ekip ve takım arkadaşlarım beni çok güzel bir şekilde karşıladı. Onların bu ilgisine karşılık vermek için çok çalışacağım. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bana büyük bir ilgi ve sevgi gösterdiler. Onlara layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”