Candaş Tolga Işık'ın açıklamaları şöyle:

"SÖZLEŞME ZATEN 4.5 MİLYON EURO ŞARTIYLA GELDİ"

"Emirhan meselesinde bizim kulübümüzün yönetiminin bir tane hatası var ama o hata o 4.5 milyon euro ya da çocuğun Torino'ya gidişi falan değil. Emirhan'ın sözleşmesi Beşiktaş'ın önüne geldiğinde 4.5 milyon Euro şartıyla geliyor. Ne yapacaktı Beşiktaş? Ya imza atacak ya da oyuncu sezon sonu bedavaya gidecekti. Zaten şimdi benim anladığım ve duyduğum kadarıyla Emirhan'ın menajerleri zaten Torino'yla 4.5 milyon euro da dahil olmak üzere işi bağlayıp gelmişler. Bunu herkes biliyor. Beşiktaş'ın burada yapabileceği şey şuydu, Çok daha önceden, geçen sene bu konuyla ilgili bir yatırım yapıp, daha erken davranıp adım atmaktı. 10 milyon, 20 milyon Euro serbest kalma koyacaktı, o zaman olurdu."

"TEK HATA EZELİ RAKİP ŞARTI"

"4.5 milyon Euro çok düşük ama bu süreçte yönetimin hiçbir hatası yok. Bu tam Twitter geyiği yani. Ama Emirhan'ın sözleşmesinde bir hata var. Kimse bunu bilmiyor ve konuşmuyor mesela. Ne o? Yurt dışına giden oyunculara Türkiye'de başka takıma gitmeme şartı koyarsın. Emirhan'ın sözleşmesinde böyle bir madde yok. Yani boşluktan biri faydalansa, şu an mesela bizim Beşiktaş'ın ezeli rakiplerinden biri 4.5 milyon Euro'yu verse Emirhan'ı alır."

"ISMAEL'E 4'LÜ BASKISINI YAPAN İYİ YAPMIYOR"

"Takımı hiç iyi bulmuyorum . Çünkü şöyle bir hata var. Bizim hocaya kim bu 4'lü oynatma baskısını yaptıysa iyi yapmıyor. Adamın bildiği iş bu. Biri belli ki o biri de Twitter. Buradaki baskı korkunç bir şey. Yani yurt dışından teknik direktör getirdik. Onu da burada esir ettik."

Duhuliye.com