01.11.2026 - 21:44

Takip Et:

Emre Belözoğlu: ''Hakem faciasıyla 2 puanımız gitti!''

Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından hakem yönetimine sert tepki gösterdi. Deneyimli teknik adam, maçta verilmeyen kırmızı kartlar olduğunu savunurken, Vincenzo Italiano ve Beşiktaş'ın oyun anlayışı hakkında da dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa, sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlıların 2-0 öne geçtiği karşılaşmada geri dönüşe imza atan ev sahibi ekibin teknik direktörü Emre Belözoğlu, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu, takımının performansından memnun olduğunu belirtirken karşılaşmanın hakemine yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

"Italiano burada gayet başarılı işler yapıyor"

Beşiktaş'ın hücum organizasyonlarına dikkat çeken Emre Belözoğlu, İtalyan teknik adam Vincenzo Italiano'nun çalışmalarını övdü.

"Kenar - 8 - bek rotasyonunu en iyi yapan, ceza sahasında hızla çoğalan, çok rotasyonları olan bir takım. Vincenzo hocaya Avrupa'da da rakip oldum. Burada gayet başarılı işler yapıyor. Buna çok iyi karşılık verdik."

"Bugün daha iyi oynayan bir Kasımpaşa vardı"

Takımının Beşiktaş karşısındaki taktiksel performansını değerlendiren Belözoğlu, özellikle savunma organizasyonlarının önemine vurgu yaptı.

"Bugün daha iyi oynayan bir Kasımpaşa vardı. Hızlı kaymalara ihtiyacımız vardı. Ne zaman bekleri iyi savunduk, o zaman Beşiktaş'ı püskürttük."

"Hakem çok ama çok kötü maç yönetti!"

Karşılaşmanın hakemine sert tepki gösteren Emre Belözoğlu, Kasımpaşa aleyhine önemli karar hataları yapıldığını iddia etti.

"Oyuncularımın hakkını aramam lazım. Bugün hakem çok ama çok kötü maç yönetti. Sınıfta kaldı. Bir takımın hakkı bu kadar yenmez. 1. dakikada, 40. dakikada verilmeyen kırmızı kart. Adam Arous'un görmediği kırmızı kart. Korner atılıyor, faul veriyor, kimse kaleciye dokunmuyor."

"Kasımpaşa'ya geçen seneden beri bu hatalar yapılıyor"

Hakem kararları nedeniyle uzun süredir mağdur olduklarını savunan Belözoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kasımpaşa'ya geçen seneden beri bu hatalar yapılıyor aleyhine."

"En büyük pay sahibi oyuncularım"

İki farklı geriye düşmelerine rağmen mücadeleyi bırakmadıklarını belirten genç teknik adam, geri dönüşte en büyük payın futbolcularına ait olduğunu ifade etti.

"Oyuncularım hiç vazgeçmedi. Sadece çalışmanın, tekrarların, inanmanın eseriyiz. En büyük pay sahibi oyuncularım."

"Üzülmesi gereken taraf biziz!"

Beşiktaş karşısında alınan beraberliğin kendileri adına yeterli olmadığını savunan Emre Belözoğlu, hakem kararlarının puan kayıplarına yol açtığını ileri sürdü.

"Üzülmesi gereken taraf biziz. Amedspor maçından sonra hakem faciasıyla 2 puanımız daha gitti. Hakem hatalarına bağlı olarak 4-5 puan daha fazlamız olması lazımdı."

duhuliye.com
 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026 

YORUMLAR (22)

Gerçek BJK li
01.11.2026 - 23:06

Sen fbli değilsin kripto fcisin bunu herkes biliyor ve gs maçında sanchez senin oyuncunun bacağını kırıyordu sen böyle debelenmedin oyuncularının dördü topun üstünden atlayıp barışa asist yapınca yüzünde güller açıyordu bugün saha kenarında koltukları yiyecektin hırsından bu hırsını neden gs maçlarında goremiyoruz kripto fci ama BJK ve fb olunca totondan kıvılcımlar çıkıyor kripto fci

Yanıtla Beğenme (0)
Gerçek BJK li
01.11.2026 - 23:04

Sen fbli değilsin kripto fcisin bunu herkes biliyor ve gs maçında sanchez senin oyuncunun bacağını kırıyordu sen böyle debelenmedin oyuncularının dördü topun üstünden atlayıp barışa asist yapınca yüzünde güller açıyordu bugün saha kenarında koltukları yiyecektin hırsından bu hırsını neden gs maçlarında goremiyoruz kripto fci ama BJK ve fb olunca totondan kıvılcımlar çıkıyor kripto fci

Yanıtla Beğenme (0)
R
Rizeli
01.11.2026 - 23:03

Ulan gevşeğin oğlu sülüğün torunu ampulün adamı bit yavrusu bademlenmiş fettullahçı !!! Hakemden şikayet edecek birisi varsa biziz lan trrik !!! 2-0 Ken Vlahovic e atılan tokata kırmızı vermeyen hakem sayesinde mi 2 puan bıraktın lan şeref yoksunu !!! Statın ismi herşeyi anlatmaya yeter !!! Ne de olsa alayınızın ortak noktası fettullahçı olmanız !!! Hakemler dahil !!! 3 puan bırakmamız için herşey ayarlanmıştı 1 puan kazanabildiniz olay bu !!! Gevezelik etme lan !

Yanıtla Beğenme (0)
A
Ali han
01.11.2026 - 22:57

Siktir lan artist Beşiktaş kırmızı görsün diye götünüzü yırttınız. Oyuncularına nasıl aktör olunur onun dersini vermişsin

Yanıtla Beğenme (0)
K
Kune Petro
01.11.2026 - 22:49

En büyük facia sen ve senin gibi Fetö'cülerin hala Türk Futbolunun içinde olması ... Her sene bir takım düşürdün beceriksiz .. Okan örgütte statü olarak büyüğün belli ki ona sürekli yatıyorsun .

Yanıtla Beğenme (0)
K
KübalıSelo
01.11.2026 - 22:38

Şunu sevindirdiniz ya ,hepiniz bu ayki maaşınızı Darulaceze'ye bağışlayın adamsanız

Yanıtla Beğenme (0)
E
Eagle
01.11.2026 - 22:14

Sevim kadar boyu Türlü türlü huyu operasyon gocuğu emre belozoğlu emre belızoğlu. Okan abine yatarken krem getirdinmi diyon sadece

Yanıtla Beğenme (2)
K
Kemal
01.11.2026 - 22:14

Saçmalama Emre Belezoğlu, ilk golün öncesi açık faaul var. Hakem iki takımada anlamsız düdükler çaldı.

Yanıtla Beğenme (2)
H
Hy37
01.11.2026 - 22:12

Bizim sığır İlhan maçı 3-1 e getirebilseydi görürdün e beni. O golü kaçırmayacaktı şu sığırı.

Yanıtla Beğenme (1)
h
hıyar konuştu
01.11.2026 - 22:08

Ulan bir hıyar nasıl konuşuyor şaşırdım gaysysaray 10 kişi kalirken 89 daka sonra nasıl 3 tane gol yidiniz unu bizi anlatsana hıyar senin burada konuşmaya hiç hakin yok hiyar

Yanıtla Beğenme (2)
Y
Yazık
01.11.2026 - 22:00

Göz göre göre şu ..... oğullarını konuşturuyorlar Sonra takım kötü hoca kötü oluyor nasıl yapılandırıldınız be yıllardır Yazık valla herkes cümleten biat etmiş renkli ..... larına

Yanıtla Beğenme (2)
A
Antalya kartalı
01.11.2026 - 21:57

Ülen okan abinle hayatınız hakem kıyaklarıyla puan almakla geçti konuşuyorsun ama haybeye

Yanıtla Beğenme (2)
F
Fikret
01.11.2026 - 21:51

Söylenecek çok şey var ama değmez

Yanıtla Beğenme (1)
M
Murat Küçükinci
01.11.2026 - 21:51

Gs fb maçlarındada kaleyi açın gol yeme yarışına girin.

Yanıtla Beğenme (1)
b
black
01.11.2026 - 21:49

adam kaç aydır top oynamayan rashica oyuna alıyor ilhan son 2 3 haftadır rezalet tokat yiyoruz ne itiraz eden var ne başka birşey aynı tokadı osimhen yese yerden kalkmazdı kırmızı kart yiyene kadar yazık maç hocaya yazar 6 puan oldu bile çok iyiyiz devam

Yanıtla Beğenme (0)
A
Aylık ciro
01.11.2026 - 21:48

Ahaaaa okanın nişanlısı çıktı

Yanıtla Beğenme (1)
K
Kartal Bakışı
01.11.2026 - 21:48

Adamsın hocam. Sergen göreve

Yanıtla Beğenme (14)
k
kim
01.11.2026 - 22:29

@Kartal Bakışı bu adam şu anda, Merter"de bir kadının ölümüne sebep oldugu için hapishanede olmsı gerekir di.

Beğenme (0)
r
rezalet
01.11.2026 - 21:47

şunu konuşturdunuz ya ABV hepinizin!

Yanıtla Beğenme (1)
K
Kara kartal
01.11.2026 - 21:47

Bu pezo yu da konuşturdular ya ona yanarim

Yanıtla Beğenme (1)
K
Kemo
01.11.2026 - 21:46

Zırlak cüceye bak 9 kişi kalmalıydı takımın vlahovic yine tokat yedi hakem sarı gösterdi sadece. Fahişe gibi zıplarsın yerinde anca fetöcü okan abin gibi ikiniz de aynı boksunuz. Biri fenerin iti öbürü cinconun.

Yanıtla Beğenme (1)
S
Sy
01.11.2026 - 21:46

Sie cüce

Yanıtla Beğenme (1)
h
heveskalmadı
01.11.2026 - 21:45

oe sözcüğünün karşılığı bu herif

Yanıtla Beğenme (1)