Beşiktaşlı yönetici Kocadağ, Vida, Larin ve Güven Yalçın'ın sözleşmelerini Ocak ayı öncesinde uzatmak istediklerini söyledi.

'Milli ara, toparlanmamız için iyi bir fırsat oldu'

Ligin milli aradan önceki 8 haftalık periyodunda kadrodaki sakatlar ve eksikleri Sabah Gazetesi'ne değerlendiren Emre Kocadağ, ''Süreci en iyi şekilde geçirmek için gayret ettik. Milli ara, toparlanmamız için iyi bir fırsat oldu. Önümüzde çok kritik sınavlar var. 3 hafta içinde Şampiyonlar Ligi maçları ve derbiler oynayacağız. Bu karşılaşmalarda en iyi sonuçları alacağımıza inanıyorum'' dedi.

'Şampiyonluk için en güçlü aday biziz'

Geçtiğimiz sezonu 2 kupa ile tamamlayan Beşiktaş'ın bu sezon da şampiyonluk için en güçlü aday olduğunu hatırlatan Kocadağ, ''Eksiklerimizin çok olduğu süreçte bazen istediklerimizi yapamamış, beklenmedik sonuçlar almış olabiliriz ama takımımız her zaman mücadelesini ortaya koydu. Şimdi sakatlığı bulunan oyuncularımız döndü. Onların da katkısıyla hem istediğimiz sonuçları almaya devam edeceğiz hem de ortaya çok daha iyi bir oyun çıkacak. Son sezonun şampiyonu olarak bu sezonun da şampiyonluk için en güçlü aday biziz. Kadro ve oyun kalitemiz bunu fazlasıyla gösteriyor" şeklinde konuştu.

'Sporting'e karşı kendimizi göstermek istiyoruz'

Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Dortmund ve Ajax maçı ile ilgili konuşan Kocadağ, sıradaki Sporting maçını da kazanmak istediklerini ifade etti ve ülke puanının önemine vurgu yaptı: ''Dortmund'a karşı iyi bir mücadele sergilemiştik. Ajax maçında ise eksiğimiz çok fazla olmasına rağmen Sergen hocamız takımı mental olarak çok iyi hazırlamıştı. Gençlerimizle birlikte Beşiktaş'a yakışır bir mücadele sergilediğimizi düşünüyorum. Sporting'e karşı oynayacağımız maçları kazanarak kendimizi göstermek istiyoruz. Hem bizim hem de ülke puanı için elbette çok önemli bu. Üst üste iki maçımızı da alırsak farklı şeyler konuşabiliriz.''

'Vida, Larin ve Güven ile sözleşme imzalama isteğimiz var'

Vida, Larin ve Güven Yalçın ile ocak ayına kadar sözleşme uzatmak istediklerini belirten Beşiktaş Asbaşkanı, Ocak ayı gelmeden Vida, Larin ve Güven ile sözleşme imzalama isteğimiz var. Karşılıklı talepler-istekler oluyor. Beşiktaş hepsine değer kattı, onlar da bu forma altında en iyi şekilde mücadele ettiler. Memnun kaldık ki birlikte devam etmek istiyoruz. Ancak süreci yönetirken dikkat ettiğimiz husus, oyuncularımızın odağının saha içinde kalması. Onlar da zaten tüm konsantrasyonu sahaya vermiş durumdalar." diyerek sözlerini noktaladı.