Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu ve transfer için de kritik mesajlar yolladı.

"KÖTÜ HAKEMLER DEVAM EDİYOR"

"Geçen seneki kötü hakem yönetimi devam ediyor. Medya da ilginç, nedense bizim maçlarımızdaki konularda tersimize yorumlar yapılıyor. Yeni talimat diyorlar, kaleye giden top elle çevriliyor. Golden önce taç var, 4. hakemin önünde, herkesin malumu. Öncesinde faul var, avantaja bırakıp 30 saniye sonra faul çaldığı pozisyon var hakemin."

"HERKES OBJEKTİF OLSUN"

"İlginç, algı da ilginç. Demek ki el değil ya da biz yanlış biliyoruz, kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Beşiktaşlı yorumculara sesleniyorum, gazetecilik ve yorumculuk tarafsızsa herkes ona göre yorum yapar."

FORVET TRANSFERİ

"Forvet transferinde görüşmeler sürüyor, bu hafta içinde inşallah açıklayacağız."

"BEŞİKTAŞ'A GELMEK İSTEDİ"

"Nazım Sangare, Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Nazım Sangare Beşiktaş'a gelmek istediğini belirtti, biz de onun üzerine görüştük. Fenerbahçe ile anlaştıysa, hayırlı olsun deriz. Sayın başkan anlaşıldığını söylüyorsa kapanmıştır."

"ALTERNATİFLER VAR"

Sağ bek konusunda alternatifimiz var, rakiplerimize bakıyoruz, hepsinde eksik bölgeler var. Avrupa'da transfer, şu anda yeni yeni piyasada kendine kulüp arar pozisyona geldi, Taraftarımız yanlış düşünmesin bu konuları. İsimler sonuna kadar kovalamayı gerektiriyor.

"VIDA TEKLİFLERİ VAR"

Vida kendi ismi itibariyle belli bir oyuncu. Teklifler geliyor, değerlendiriyoruz.

Kaynak: Sporx