Emre Kocadağ'ın açıklamaları şöyle:

“Transfere henüz noktayı koymadık”

“Uzun dönemdir geçmiş kontratlardan çıkamadığımız bir noktadaydık. Taşımak durumundaydık. Kiminden faydalandık, kiminden faydalanamadık. Bu sene özellikle çoğu kontrattan çıkma noktasında bir şansımız vardı. Bu noktada biz de profesyonellerimizle birlikte neler yapacağız diye sezon bitmeden çalışmaya başlamıştık. Geniş bir ekibimiz var. Son kararı başkanımızın verdiği bir süreç işliyor. Çok şükür istediğimiz oyuncular oldu. Biraz kısmet, biraz transfer başarısı. Birinci sırada istediğimiz oyuncuların çoğunu bitirmiş olduk. İyi bir başlangıç oldu transfer dönemine… Henüz transfere noktayı koymuş değiliz. Hocamızın tespit edeceği noktalar var. Kamp durumuna göre transfe rihtiyacı doğacak noktalar olabilir. Şampiyon olacak kadroyu nasıl oluşturabiliriz, arayışı içerisindeyiz. Gerekli bölgelere iyi transferler yapmak istiyoruz”

“Hocamız gençlerden memnun”

“Hocamız buraya getirdiğimiz genç isimlerden çok memnun. Emirhan Delibaş’ın kendisini şaşırttığını söyledi. Bizim yönetimimizde Ersin, Rıdvan, Emirhan İlkkan gibi birçok oyuncu A takımda şans buldu. Beşiktaş altyapısı her zaman iyi eğitim veren bir yer.”

“Kadromuzda en iyi 9-10 Türk oyuncu olmalı”

“Türk oyuncu kuralı konusunda daha önce de ifade ettim, kulüp olarak desteklemediğimiz bir kural. Bunu savunanlar, savunmayanlar var. Türk oyuncu çok az. Rekabet edebilecek oyuncu az. Bunun yanında çok fazla talep var bu oyunculara… Arz-talepten dolayı fiyatlar çok yukarı gidiyor. 1-2 yerli oyuncuyla ilgili transfer girişiminde bulunduk ama yüksek ücretlerden dolayı geri adım attık. İki yerli oyuncuyla ilgilendiğimizi açıkladık. Olursa bizim için iyi olur. En iyi 9-10 Türk oyuncuyu kadromuzda bulundurmamız lazım.”

“Hep beraber şampiyonluk yolunda yürürüz”

(Beşiktaş taraftarına yeni sezon mesajı) “İyi bir başlangıç, iyi bir hava yakaladık. Kombine satışları çok iyi gidiyor. Beşiktaş taraftarına teşekkürlerimizi iletiyorum. Formalarımıza ilgi gayet iyi. Taraftarımızın bizi desteklediği, takımın arkasında durduğu bir sezon olsun. İyi bir kadro kurduk. İyi isimleri almak şampiyonluğa götürmüyor. Önemli olan takım olabilmek, takım olgusunu aşılayabilmek. Oyuncularla birlikteyiz, onlarla birlikte vakit geçiriyoruz. Onların yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Başkanımız da bundan sonraki İspanya kampına katılacak. Taraftarımız bizimle birlikte olursa, hep beraber şampiyonluk yolunda yürürüz.”