Cumartesi akşamı Antalyaspor deplasmanında müthiş bir geri dönüşe imza atan Beşiktaş, Adana Demirspor maçını Antalyaspor maçının bitiş düdüğünden sadece 71 saat sonra oynayacak. Böylece maç programında Beşiktaş'a 3 günlük bir dinlenme süresi dahi verilmemiş olacak.

Beşiktaş'ın ezeli rakipleri ise maç programı konusunda daha şanslı. Son maçını geçtiğimiz Pazar günü 16.00'da oynayan Galatasaray, Çarşamba günü saat 20.00'de oynayacağı Kayserispor maçı öncesi 74 saat, Pazar akşamı Başakşehir deplasmanına çıkan Fenerbahçe ise Perşembe akşamı evinde oynayacağı Giresunspor maçı öncesi 97 saatlik bir dinlenme süresi elde etmiş olacak.

Zirvede Beşiktaş'la aynı puanda bulunan Trabzonspor ise Avrupa kupalarından elendiği için çok daha rahat bir fikstüre sahip. Bordo mavili ekip, bir önceki maçını Beşiktaş ile aynı gün oynamasına rağmen önümüzdeki Konyaspor mücadelesini Beşiktaş maçından 2 gün sonra oynayacak. 

Beşiktaş, Adana Demirspor maçından sonra oynayacağı maçta ise Cuma akşamı saat 20.00'de İzmir deplasmanında olacak. Altay deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ın Adana Demirspor maçı öncesi dinlenme süresi ise yine sadece 72 saat.

Böylece ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmekte olan Beşiktaş, Ajax deplasmanına 7 gün içerisinde tam 3 maç oynayarak gitmiş olacak. Beşiktaş, ezeli rakiplerine oranla maç aralığı en yakın tutulan takım konumunda.

Duhuliye.com