Aybaba yaptığı açıklamada;

-AİLE İÇERİSİNDE ÇÖZÜLMESİ GEREKİYORDU -


Tolgay Arslan'ın kadro dışı kalmasını değerlendiren Aybaba; " Zaman zaman şikayetlerde bulunan oyuncular var. Sadece Tolgay mı şikayet etti? Bunların aile içerisinde çözülmesi gerekiyordu. Bir futbolcunun para için şikayette bulunmasını içime sindiremiyorum. Ülkenin ekonomik durumu ortadayken hangi futbolcunun Beşiktaş Kulübü'nde parası kaldı? Nedir bu para işi? Daha düne kadar Şampiyonlar Ligi'nde ses getiren bir takımdık. Ne olduda bu hava değişti? Futbolcu iş yapmalı. Eğer pilavı yediyse çıkar sahada bayılır. Bunlar sorun değil. 2-3 tane daha futbolcu var. Onlarıda kadro dışı bırakın. " dedi.

-EN KOLAY İŞ TRANSFER KOMİTESİNİN İŞİYDİ -

Beşiktaş transfer komitesini eleştiren Aybaba; " Beşiktaş gittikçe ivme kaybediyor. Hangi futbolcu Beşiktaş'a ne veriyor, tartışılır. Bunları uyardık. Bu kadar üst düzey seviyede gelir elde edilirken, bu takımın üzerine konulmalıydı. Takımı küçültmeye gittiler. Satışları iyi yaptık, iyi oyuncu alamadık. Aslında en kolay iş Transfer Komitesinin işiydi. Fakat yapamadılar. Feda dönemi ile birlikte iskelet kurulmuştu. Şimdi o iskelet kayboldu." dedi.

- OĞUZHAN İŞ YAPMAZ -
Beşiktaş'ta tepki gören futbolcu Oğuzhan Özyakup hakkında da açıklama yapan Aybaba;
" Oğuzhan bu kadroda iş yapmaz. Oğuzhan güçlü, koşan mücadele eden takımda iş yapar. Bu çocuğun öyle bir fizik kapasitesi yok. Oğuzhan iyi takımda iyi olur. Oğuzhan'ı çok abartıyorsunuz. Takım oluşmadığı için bu isimler öne çıkıyor. Geçen sene gruplardan çıkan bir takım bu kadar çabuk ivme kaybedebilir mi? Talisca'yı gönderiyorsunuz, kalecinizi, Tosic'i gönderiyorsunuz. Cenk gidiyor, yerine kaliteli oyuncu gelmiyor. Gelen oyuncular Beşiktaş'ın santaraforu değil. Çünkü bu taraftar Gomez'i, Cenk'i, Aboubakar'ı gördü. Taraftara kızamazsanız. Hayal kırıklığı yaratıyorsunuz." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER