"TEMPOYA AYAK UYDURDULAR"

Gaziantep'te çok eksik vardı. Oynayan oyuncuların da çok ezildiklerini görmedik. Mümkün olduğu kadar tempoya ayak uydurmaya çalıştılar. Futbolda başarının ölçüsü nedir. Türkiye'de başarılı ilk üç teknik direktörü sayarız. Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş. 3'ü de istifa etmedi. Üçü ile de yollar ayrıldı. Şimdi bu üç hocayı bir düşünelim.

"EN SON GİDECEK İSİM YALÇIN'DI"

Ben Türkiye'de takımlar minimum 16 kişi teknik direktör değiştirecek demiştim ama en son 2 kişi kim diye sorarlarsa biri Fatih Terim diğeri Sergen Yalçın'dı. İkisiyle de yollar ayrıldı. Geçen sene çifte kupalı, Süper kupayı da bir ucundan Sergen Hocaya yazabiliriz, ki o da devre arasını göremedi. Futbolda dün asla ve asla yok.

"ÇOK İYİ BAŞKAN AMA ETRAFI KÖTÜ"

Türkiye'de artık şöyle bir cümle çıktı. Çok iyi başkan ama etrafı kötü. Bunlar şehir efsanesidir. En kolay savunma aracıdır. Bu TFF için de geçerlidir, MHK için de geçerlidir, kulüp başkanları için de geçerlidir ve hatta teknik direktörler için de geçerlidir. Örneğin Selçuk İnan ve Necati Ateş.

"İDDAA GİRDİ DUYGULAR GİTTİ"

Futbolda oyun kuralları gole dönük zaman zaman değişiyor ama manipülasyon bizde oluyor. Ligimizden bağımsız söylüyorum ama iddia girdi, duygular gitti. Neden, Eskiden taraf tutardınız ve severdiniz takımı ama şimdi Türkiye, Almanya ile maç yapsa Almanya'ya oynarlar ve ya x kulübümüz Liverpool ile oynasa Liverpool'a oynarlar. Bu bizde çok vahim bir durum ve her gün de vahimleşiyor. Sonra derler ki işte sistem bozuk ama bu da şehir efsanesidir.

"MOTİVASYONLARI YÜKSEKTİ"

Bugün ki oyuna baktığımızda karambolde maçın 1-1 bittiğini görebilirdik ama Beşiktaş'ta oyuncular iyi oynamasa da motivasyonlarının yüksek olduğunu gördüm. Burada Önder hoca kadar yönetimi de kutlamak lazım. Sergen Yalçın gibi bir figürden sonra alt yapıdan bir Teknik direktör getirmek önemli bir hareket.

"OYUNCULAR COŞKULU"

Oyuncuların coşkusunu ve heyecanını görüyorum, kaytaranı da pek görmüyorum ve bu işte yönetimin de başarılı olduğunu düşünüyorum. Takım puan olarak geride olabilir ama şu an heyacanlı ve coşkulu ve sürekli mücadele eden bir takım var.

"KAZANMAK İSTİYORLARDI"

Necip'in sakat oynadığını, Pjanic'in isyanını görebiliyorum. İyi oynar kötü oynar ama kazanmak istiyorlardı. Görünen şu ki bu oyuncular sezon sonuna kadar da maksimumunu vermeye çalışacaklar.

"BATSHUAYİ KÖTÜ OYUNCU DEĞİL"

Geçen haftaki maçta niye üçlü oynadın diyemeyiz Beşiktaş'a bu yıl oynadığı en çok pozisyona girdi o maç. Bulduklarını atsaydı maçta 7 gol bulurdu. Özellikle takımda Batshuayi, çok pozisyona giriyor ama çok gol kaçırıyor. Batshuayi kötü oyuncu değil. Ben beğeniyorum.

Duhuliye.com