Beşiktaş, sakat ve cezalı futbolcuların fazla olması nedeniyle İzmir'e ideal kadrosundan oldukça eksik gitmek zorunda kaldı.
Beşiktaş, sakat ve cezalı futbolcuların fazla olması nedeniyle İzmir'e ideal kadrosundan oldukça eksik gitmek zorunda kaldı.
Pjanic ,Batshuayi,Ghezzal ,Rosier,Alex,Vida,Wellinton,Montero,Nkoudou,Larin,Necip,Mehmet Topal .Resmen bir takım yok inanamıyor insan  bu  kadar çok sakatlığın yaşanmasına,sebebi araştırılmalı eğer  sorun stattan kaynaklanıyor ise farklı bir stat  tercih edilmeli.
 Vodafone Park zemini kadar Ümraniye antrenman sahası zemini de kontrol edilmeli. Ümraniye zemini sanki  daha önemli.Rakip takımlar Vodafone da bu kadar sakatlık yaşamadı.
Gelelim  maça yazık oldu Beşiktaş'a!  Kazanacağı maçı pisi pisine kaybetti. 
Bir çok sakatına karşın kötü oynadığını söylersek haksızlık ederiz. Öne geçti, farkı açma adına fırsatlar yakaladı, ama golle taçlandıramadı.
Maç başlarken Beşiktaş nasıl kazanır diye düşündüm. Önde baskı yapıp, geriye yaslanmayıp , savunmayı da önde kurup, rakibi hataya zorlayıp kazanabilirdi.
Öyle de yapıyordu , Güven golü attı yine klasik geriye yaslanıp rakibe rahat oyun imkanı sağlandı sonra da     Beşiktaş golü yedi.   
Oğuzhan,Salih,Kenan,Gökhan,N'Sakala sahada fiziken var ama ruhen yoktular.
Kenan hangi pozisyonda  oynarsa oynasın değişen bir şey yok   beklenen iyi  oyunu bir türlü oynayamıyor.
Üç günde bir maçta, aynı tempoda oynayabilen tek oyuncu Beşiktaş'ta  Josef.Bu oyuncunun sırtına binen yük çok fazla.
 Kalede devamlılık şart bir maç biri diğer maç öbürünü tercih etmek ne kadar doğru tartışılır.
Rosier'in cezası nedeniyle sağ bek pozisyonunda oynayan N'Sakala, yaptığı top kaybı ve pas hatalarıyla gecenin kötü performans gösteren futbolcuların başında gelen isimdi.
 Performansını artırmış ve attığı gollerle  geçen sezon sonuna doğru şampiyonluğa katkıda bulunan  Gökhan Töre yeni sezona hiç de iyi başlamadı.
Alt yapıdan yetişen Serdar Saatçı  yerinde müdahaleleri ve performansı ile teknik ekibi sevindirdi.
Ligde kötü gidiş ve kayıplar olur bu uzun maraton  telafisi mümkün bana göre şampiyonluğun  en kuvvetli adayı yeter ki sakatlar düzelsin.
PFDK'nın sevk durumuna baktığımızda, Beşiktaş kendi kendine her şeyi yapmış tahrik eden de olmamış  birde utanmadan hak arıyor. TFF ve tüm kurumların herkese eşit mesafede olması,Türk futbolu için yapacakları en güzel hizmet olur.