Nedendir, bilinmez, taraftarların ve kongre üyelerinin, kulüp başkanlarının mutlaka zengin iş insanı olması yönünde bir algıları var. Bu algının yanlışlığı 23 yıldır ispatlandı. İnancım o ki, birbuçuk yıl için seçtiğimiz yeni yönetim, bu ispatı çürütmeyecek. Bilgi, beceri ve tecrübe başarının anahtarı olacak.

Zamana ihtiyaç var. Yıllardır bozulmuş bir düzenin iki ayda toparlanmasını bekleyemeyiz. Yönetimi yıpratmadan, yapılan iyi işlere odaklanmalıyız. Unutmayalım, kulüp 23 yıl içinde bataklığa sürüklenen bir enkaza dönüştü. Yönetimin, 23 yıllık bu enkazı ayağa kaldırıp, bataklıktan çıkarmasının 2 ayda mümkün olabileceğini düşünmek, hayalini kurmak dahi mümkün değil. Sayın Arat ve ekibi seçim öncesi akılcı projeler sundular, biz de inandık, oyumuzu verdik.

Her iş insanı bilir ki, kurumun içine girdikten sonra görülen tablo dışardakinden farklı olur. Sunulan projeler buzdağının görünen kısmı içindi. Görünmeyen, sorunun kat kat fazlası, kulübün kapalı kapıları ardında idi. Tüm bunları düşünerek Sayın Arat ve ekibini değerlendirelim. Hezeyana kapılmadan,  sağlam adımlarla kulübün ayağa kalkması için gerekenler yapılıyor.

Zaman içinde Beşiktaş ile arası açılan Türkiye'nin ileri gelen simaları kulübe destek vermeye başladılar. Beşiktaş taraftarı olarak başta Sayın Rahmi Koç'a teşekkür ederim. 

Stad sponsoru: Tüpraş 
Forma göğüs sponsoru: Beko 
Forma sırtı sponsoru : Arçelik

Yakında diğer markalarını da kulübün diğer amatör branşlarına sponsor yapacağını düşünüyorum.
Bakın, Arçelik ile sponsorluk anlaşması açıklandı. Daha evvel alınması düşünülüp bekletilen iki isim Ernest Muci ve  Al-Musrati transferi yapıldı. Başkan böylelikle şunu göstermiş oldu: 'Beşiktaş iyi oyuncu getirmesini de iyi oyuncuya iyi para vermesini de bilir.'

Takıma dönecek olan Aboubakar ve Masuaku ile çok daha farklı bir Beşiktaş izlemeye hazır olalım.
Takımın omurgası güçlendi, sezon henüz bitmedi, futbolda her an her şey olabilir. Tünelin ucu aydınlık, ligi üçüncü bitirmek, Türkiye Kupası'nı alarak önümüzdeki sezona moralle girmek lazım.

| Masis Kuyumcu