Kaleci Loris Karius'la kriz yaşadıklarını belirten Torunoğulları, "Karius bize sıkıntı yarattı. Alacakları ve sözleşmesini feshetmek için FIFA'ya gitti. Hak etmediği alacaklarını da istedi.  Oynamadığı ayların parasını istiyor. Gitmek istiyor" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ta Loris Karius ile yollar ayrılma noktasına geldi... Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi Erdal Torunoğulları, Instagram'da katıldığı bir canlı yayında, Alman kalecinin alacakları nedeniyle Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiğini açıkladı.

“Alacakları ve sözleşmesini feshetmek için FIFA'ya gitti. Hak etmediği alacaklarını da istedi. Oynamadığı ayların parasını istiyor. Gitmek istiyor, kendi bileceği iş. Haksız bir ödeme yapmak istemiyoruz" ifadesini kullandı.

HOCA ÇAĞIRINCA HEPSİ GERİ GELECEK

Verilen ara uzun olduğu için gitmek isteyen futbolculara gidebilirsiniz dedik. En azından, aileleri ile beraber olmaları psikolojilerine iyi gelir dedik. Ligler başladığı zaman hoca çağırırsa hepsi geri gelecek.

4 AYDIR KASAYA 1 LİRA GİRİŞ YOK

4 aydır hiçbir kulübün kasasına 1 lira giriş yok. Bu gerçekleri oyunculara anlatıyoruz. Olumsuz geri dönüş almadık. Bize yardımcı olacaklar. FIFA'nın vereceği karara göre futbolcular yardımcı olacaklardır. Görüştüğümüz oyunculardan mesela Necip 'Nasıl biliyorsanız öyle yapın' dedi. 'Kulübüm için her şeyi yaparım.' dedi.

GÖKHAN, CANER VE ATIBA'YLA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Gökhan, Caner, Atiba. Bu arkadaşlarımızla görüştük devre arasında o şartlarda. Değerli oyuncularımızdır, sözleşmeleri bitiyor. Bugünlerde bir şey konuşamadık. Mutlaka çözümleriz, ayrılık gibi bir düşüncemiz yok. onların da Beşiktaş'tan ayrılacağını düşünmüyorum. ABir araya gelemiyoruz henüz. Gökhan da, Caner de, Atiba da bizim için önemlidir. Bu ailenin bir parçasıdır.

TALISCA KEŞKE OLABİLSE

Talisca Çin'e para için gitti. 8 milyon Euro kazanıyor. Beşiktaş'ın 3 milyon Euro dahi verecek durumu olmaz. Talisca'yla görüştük. 8 milyon Euro varsa seve seve gelir. Talisca'yı kim istemez? Keşke olabilse.

DORUKHAN KONUSU...

"Dorukhan bizim oyuncumuz. Son derece talihsiz bir sakatlık geçirdi. Toparlanma sürecinde. Tek başına Ümraniye'de çalışıyor ve kendisini tebrik ediyorum. İnşallah uzun yıllar Beşiktaş ve Türk futboluna büyük katkısı olur. Biz Dorukhan'ı böyle bir polemiğin içine çekmek istemiyoruz. Çıkan haberleri maksatlı görüyorum. Benim tanıdığım Ogan Tarhan’dır. Kendisiyle Ocak ayında görüştük. Görüşmeden sonra Dorukhan Almanya’ya tedaviye gitti. Sonra da bu çok kötü Koronavirüs süreci başladı. Diğer arkadaşı bilmiyorum. Benimle görüştüğünü iddia ediyor. Eski yönetici de iddia etti. Fotoğraf da varmış. Bu kadar detaylı bildiğine göre o menajerle nasıl bir bağlantısı var, merak ediyorum. Ogan Tarhan ile görüşmüşümdür, doğrudur."

Kaynak: Fanatik