Fanatik yazarı Erman Özgür, Riva kampını tamamlayan Beşiktaş'ı değerlendirdi. İşte Erman Özgür'ün yazısı:


"Kocaelispor maçında, Karius da dahil olmak üzere oynayacağı pas oyununun halı saha maçına dönmemesi adına Abdullah Avcı’nın dikine ve boş alan bulunduğunda değerlendirmek için öne çabuk düşünen takım hayali hissedildi. Skorlarla çok ilgilenmek yanlış olur. Çünkü rakip zayıf. Daha çok kamp dönemi yorgunluğunda oyuncuların maç içinde ne tepki vereceği önemlidir.


İyi yolda gidiyorlar


Genç oyuncuların iştahı ve sorumluluk alıp almadığı forma bulup bulamayacağı ile ilgili sinyaller verir. Yeni transferlerin uyum sağlaması için biraz daha fazla sahada tutulur. Bu detaylara bakınca Beşiktaş iyi yolda. Top gelmeden düşünen özel oyuncusu çok Abdullah Avcı’nın.


Boyd uyum sorunu yaşamaz


Genç oyuncular Muhayer Oktay ve Oğuzhan Akgün hemen olmasa da formayı zorlayacak gibi. Boyd yaptığı asistler ve enerjisi ile uyum sorunu yaşamaz. Hatta forma rekabetinde bu performansı istikrarlı gösterirse Edin Visca misali tüm sezonu oynayarak geçirebilecek dayanıklılığa sahip. Sonuçta transfer konusunda hala çok eksikleri olmasına rağmen Beşiktaş’ta işler yolunda."