Pandemi sonrasında Süper Lig'de 8 maçta görev alan ardından istikrarlı bir görüntü çizince bu sezon da takımın 1 numarası olmaya devam eden Ersin Destanoğlu'na Fransa'dan talip çıktı.

Lyon, Beşiktaş kalecisi için resmi teklif sundu

Fanatik'te yer alan habere göre; Fransız ekibi Lyon, 19 yaşındaki kaleci için hazırladığı resmi tekşifi Beşiktaş'a iletti. Lyon'un Beşiktaş'a 4.5 milyon Euro’luk (yaklaşık 43 milyon TL) öneride bulunduğu belirtildi.

Yönetim ve Sergen Yalçın karar verecek

Ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönem yaşayan siyah-beyazlılar bu teklifi değerlendirme aşamasında. Yönetim ve teknik direktör Sergen Yalçın, Ersin Destanoğlu ile ilgili kararını verecek.

Ersin'in sözleşmesi uzatılmıştı

Beşiktaş, Ajansspor'un duyurduğu üzere genç eldiven Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı. Siyah beyazlılar, 2023'te sözleşmesi sona erecek olan 19 yaşındaki genç kaleci ile 2025 yılına kadar kontrat uzattı.

Sergen Yalçın ne demişti?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kaleci transferi yapıp yapmayacakları hakkında konuşmuştu. Yalçın, "Kaleci transferi yapmayı düşünmüyoruz. Ersin ve Utku ile devam edeceğiz. Genç oynatmadığımı söylüyorlar, bu da cevap olur. 'Yabancı kaleci alın, yabancı kaleci alın' diyorlar, almıyoruz. Şu anda en güvenli olduğumuz yer kale" diyerek yerli kalecilere güvendiğini vurgulamıştı.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'ta bu sezon 8 maçta forma giydi ve 685 dakika süre aldı. Ersin Destanoğlu daha önce kendisiyle yapılan röportajlarda, "Uzun yıllar Beşiktaş forması giymek istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullanmıştı.