Karadeniz ekibi, son olarak İstanbulspor forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Eslem Öztürk'ü transfer listesine aldı.

Çağdaş Kocaeli sitesinde yer alan habere göre; Gölcük doğumlu 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Eslem Öztürk’ün, Trabzonspor’un radarında bulunduğu ve kısa süre içerisinde bordo-mavili ekibe transfer olacağı belirtildi.

Başarılı bir sezon geçirdi

Futbola 2008 yılında Gölcükspor altyapısında başlayan ve 2013 yılında Beşiktaş tarafından transfer edilerek 2015 yılında profesyonel sözleşmeye imza atan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, siyahlı-beyazlı ekibin A takımında istediği şansı bulamadı ve kısa süreli Büyükşehir Belediye Erzurumspor macerasının ardından bonservisiyle İstanbulspor’un yolunu tuttu. TFF 1.Lig’de bu sezon İstanbulspor ile 25 karşılaşmaya çıkan yetenekli isim, kaydettiği 3 gol ve 6 asist ile başarılı bir grafik ortaya koydu.

Transferin tamamlanması bekleniyor

Koronavirğs (Covid-19) pandemisinin ardından büyük değişime uğrayan Türk futbolunda alt liglerde parlayan genç isimlere yoğunlaşan Süper Lig ekiplerinin radarına giren Eslem Öztürk’ün, bir süredir Trabzonspor tarafından takip edildiği ve kısa süre içerisinde bordo-mavili ekibe transferinin gerçekleşeceği öğrenildi. Trabzon spor medyasının da gündemine gelen bu transferin, kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.