Vodafone Park için kesilen Çatı danışmanlık faturasının gerçekte Ahmet Nur Çebi’nin alacaklarına karşı kesildiği, Çebi’nin dolaylı yollardan alacağını tahsil ettiği yazılmıştı. Bu iddiaya Ahmet Nur Çebi’nin itiraz etmesine rağmen, Fikret Orman’ın sessiz kalması, Kafalarda soru işareti bırakmıştı. 

Ancak son günlerde Çatı danışmanlık faturası bedelinin nereye kullanıldığının hem Fikret Orman hem de Ahmet Nur  Çebi tarafından bilindiği, fakat  açıklanamadığı konuşuluyor. Diğer bir konu ise paranın Ahmet Nur Çebi’nin cebine girmediği. 

Duhuliye.com olarak yaptığımız araştırmalar sonrası Orman cephesi de bilginin doğruluğunu teyid etti. Orman’ın bu faturayı Çebi’ye karşı kullanmış olması, Orman’ın yakın çevresinde de olumsuz karşılandı.

AHMET NUR ÇEBİ FARKLI MI?

Fakat Ahmet Nur Çebi’nin de Orman’dan farkı yok. Kestiği 2 milyon TL avukatlık faturası sonrası yıllardır camiada hırsız damgası yiyen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bu paranın kuruşuna dahi dokunmadığı, Çebi’nin paranın nereye gittiğini  bilmesine rağmen, Mahmutyazıcıoğlu üzerinden Fikret Orman’a vurmak istemesi, işin ayrı bir boyutu. 

Çebi ve Mahmutyazıcıoğlu birbirlerine dava açmış durumda. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bu paranın nereye harcandığının açıklanmasından ziyade kendi cebine girmediğinin, Beşiktaş menfaatleri için kullanıldığının camia ile paylaşılıp isminin temize çıkmasını istiyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu Duhuliye.com’a, Çebi’nin doğruları açıklamaması halinde Ağustos ayındaki Genel Kurulda gerçekleri anlatacağını söyledi.

Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi’nin, bu paraların ne amaçla harcandığını bilmelerine rağmen bu konular üzerinden birbirlerine vurmak istemeleri camiada kafaları karıştıran ve hoş karşılanmayan konuların başında geliyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER