Siyah-beyazlılar, Fatih Terim'in de Galatasaray döneminde transfer etmek istediği tecrübeli futbolcu için girişimlerini hızlandırdı. 

GEDSON KADROYA KATILDI

Beşiktaş'ın Galatasaray'a attığı ilk transfer çalımı Gedson Fernandes oldu. Siyah-beyazlılar, sarı-kırmızılıların uzun süre uğraştığı Portekizli futbolcuyu kadrosuna kattı. Genç oyuncuyla gelecek sezon başından itibaren uzun süreli sözleşme imzalandı.

LARIN'E GALATASARAY KANCASI

Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek olan Cyle Larin'e da Galatasaray'ın talip olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların tecrübeli futbolcu için menajeriyle temas kurduğu belirtildi.

ATAKAN KARAZOR SÜRPRİZİ

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki transfer yarışlarına bir yenisi daha eklendi. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; siyah-beyazlılar Stuttgart forması giyen Atakan Karazor'a talip oldu.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Siyah-beyazlıların, 25 yaşındaki futbolcu ile transfer görüşmelerine başladığı belirtildi. Beşiktaş yönetiminin Atakan Karazor'un menajeriyle temasa geçerek teklif sunduğu vurgulandı. İki taraf arasındaki görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

G.SARAY DA İSTEMİŞTİ

Stoper ve önlibero bölgelelerinde forma giyen tecrübeli futbolcu Atakan Karazor, yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemindeydi. Stuttgart, Galatasaray'dan 2 milyon euro talep edince transfer gerçekleşmemişti.

İLGİYİ AÇIKLAMIŞTI

Fatih Terim'in de o dönem Atakan Karazor için istekli olduğu bilinirken gurbetçi oyuncu, "Şu an için Galatasaray'la ilgili konuşamam. Ancak menajerim İstanbul'da. Transfer sürecimle ilgili gelişmeleri net olarak menajerim biliyor. Ben şimdilik Stuttgart'a konsantre olacağım. Türkiye'den gelen teklifler takım fark etmeden beni mutlu ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

ALMAN BASININ TAKİBİNDE

Oynadığı futbolla Stuttgart'ta değişilmez isim haline gelen Atakan Karazor, Alman basının da yakın takibinde. Zvw.de'de çıkan haberde Atakan Karazor için, "Takımı stabilize ediyor, oyunun istatistiklerini değiştiriyor, takımın savunmasını sağlamlaştırıyor, bu sistemin kilit oyuncusu" satırlarına yer verildi.

2 GOL VE 2 ASİST

Stuttgart formasıyla 59 resmi karşılaşmada süre alan Atakan Karazor rakip fileleri 2 kez havalandırdı. 25 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTECEK

Stuttgart'ın 2019'da 800 bin euro bedelle transfer ettiği Atakan Karazor'un Alman ekibiyle olan sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Milliyet