Süper Lig'de transfer sezonu devam ederken ezeli rakipler de sık sık karşı karşıya geliyor. Yine bir transferde Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah- Beyazlılar kısa süre önce Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini fesh eden eski yıldızıyla anlaşma sağladı. Gökhan Töre yapılan son görüşmede 1+1 yıl sözleşme ve 4.5 milyon lira maaş teklifini kabul edince imzalar atıldı. Tecrübeli futbolcunun bugün sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

FATİH TERİM'LE GÖRÜŞME YAPTI 

Gökhan'ın Galatasaray ile de masaya oturduğu ancak tercihini Beşiktaş'dan yana kullandığı belirlendi. Milli Takım'dan hocası olan Fatih Terim'le görüşen yıldız oyuncunun teklifi kibarca reddedip Beşiktaş'ı seçtiği ifade edili. Gökhan Töre, Beşiktaş’ta 7 numara dolu olduğu için 70 numara forma giyecek.

Siyah-beyazlılar kadrosunu daha önce; N'Sakala, Welinton, Mensah, Atakan Üner, Montero ve Josef de Souza ile güçlendirmişti. Geçen sezon Yeni Malatyaspor formasıyla Süper Lig'de takım arkadaşlarına en fazla şut pası veren oyuncu Gökhan Töre'ydi. Milli futbolcu, geçen sezon 28 maçta 2 gol 5 asistlik performans sergiledi.

Milliyet