Tivibu Spor'da konuşan Erman Özgür, "Sezona kötü başlayan Beşiktaş, aradan sonra Denizlispor karşısında toparlanabilir mi?" sorusunu yanıtladı.

Beşiktaş'ın öngörülmesi zor bir takım olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Denizlispor maçıyla başlayacak olmaları iyi. Denizlispor, deplasmanda kazandı nefes aldı Beşiktaş'a biraz daha rahat oynayacaklardır. Sergen Yalçın'ın artık netleştirdiği bir kadro üzerinden doğru bir 11 ile sahaya çıkacağını düşünüyorum." dedi.

Beşiktaş'ın Gökhan Gönül'ü, Caner Erkin'i ve Burak Yılmaz'ı ekonomik olarak zorlandığı için bıraktığını ifade eden Erman Özgür, "Yan sahada özel antrenörlerle çalışan oyunculara ödediği paralarla belki de bu isimleri tutabilirdi. Fatih Terim için söylediğim 'yıldızları kazanma mecburiyeti' Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ı için de var. Bu takımın kaliteye ihtiyacı var. Aslında saha içinde lider isimlerle dolu Beşiktaş'ın kadrosu... Vida, Atiba, Josef... Bu oyuncular yüksek performans gösterirse hedef takımı olacak. Ama göstermezlerse Beşiktaş'ın işi gerçekten zor. Yönetimin yerinde olsam şampiyonluk kelimesini telaffuz etmem." dedi.