05.09.2026 - 11:58

Takip Et:

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin VAR hakemi açıklandı!

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yönetecek VAR hakemi belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı hakem atamasına göre, 5 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Chobani Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak mücadelede Halil Umut Meler düdük çalacak.

Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Batuhan Kolak olacak.

Derbinin VAR koltuğunda Tomasz Kwiatkowski, AVAR görevinde ise Murat Altan yer alacak.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak dev mücadelede gözler hem sahadaki yıldızlarda hem de hakem kararlarında olacak.

duhuliye.com 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

YORUMLAR (11)

C
CaLeX
05.09.2026 - 13:21

Polonya gibi ülkelerde rüşvet çok fazla vardır. Rüşvet ile bir çok şeyi çözersiniz. Bu var hakemlerini Polonya dan getirmeleri fazlasıyla şaibeli görünüyor

Yanıtla Beğenme (4)
E
Eray
05.09.2026 - 12:48

Maçla ilgili yorumum, fener ilk yarı çok zorlar kendini gol atabilmek için biz de geride kalmayız Italiano böyle bir adam değil fenerin hücum yapmasını engellemeye çalışarak hücuma zorlar. İlk yarıda gol atabilir miyiz bilmiyorum belki fener çok yüklenip atar bir tane sonra ikinci yarıda sazı tamamen biz ele alırız. Çünkü fenerin şampiyonlar ligi maçı var eğer fener ilk yarıyı 1-0 önde kapatırsa ismail kartal önemli oyuncularını yavaş yavaş kenara alıp dinlendirmeye başlar oyuncuları değiştirmese bile oyunu rölantiye alıp yormamaya çalışır. Biz ikinci yarıda kaç gol atabiliriz bunu göreceğiz Çorum maçındaki gibi iştahlı bir oyun oynarsak ikinci yarıda gol olup yağarız fenerin kalesine benim içimden 4-2 Beşiktaş galibiyeti geçiyor umarım güzel bir galibiyetle döneriz. Fenerde bir şey yok greenwood'u kilitlersek oyun kuracak adamları yok gol bile atamazlar bize bu şekilde. Ev sahibi avantajı da yok çünkü fener seyircisi gürültü yapmıyor sadece maç izliyorlar oyuncularımızda baskı oluşturacak bir atmosfer yok orada.

Yanıtla Beğenme (2)
m
mustaga
05.09.2026 - 13:44

@Eray eray kardeşim. Geriye düşersen maçı kaybedersin. İstatistiklere göre de bu böyle. Geride durayım vs sıkıntı. Çıkacaksın kora kor savaşacaksın. Fenerde öyle yok ikinci yarı asları alayım ş. ligi maçı var demez. Çünkü onlar lige daha çok önem veriyor. Ş. Ligi finali mi , Süper lig şampiyonluğumu diye sorsan adamlar şampiyonluğu tercih eder.

Beğenme (0)
T
TransKartalice
05.09.2026 - 12:56

@Eray çok uzun yazmışsın Eraycım ama kesinlikle katılıyorum. Öptümmmm.

Beğenme (1)
İ
İRONİK
05.09.2026 - 12:23

Bir dakika malûm Spor kanalından geçtim adam hala saçını çekti o da ona Tokat attı diyordu 30 sn bike durmadım kimbilir dursam neler duyacaktım

Yanıtla Beğenme (0)
İ
İLHAMİ
05.09.2026 - 12:22

Polonya nın kendi liginde bile görev vermediği kötü hakemleri buraya VAR olarak getiriyorlar. MHK hangi sonucu isterse maç öyle sonuçlanacak. Beşiktaş ın kazanmasına izin vermezler.

Yanıtla Beğenme (0)
O
Olcay
05.09.2026 - 12:20

Hakem Polonya'dan gelecek süpriz

Yanıtla Beğenme (0)
N
Niyongala
05.09.2026 - 12:20

Girinvut, Oguz'u kesersek çok kolay şekilde kazanırız top taşıyacak başka kimse yok Ganteyi yakalarlar sorun olmaz. Tabi bu maçta asıl önemli olan: kesinlikle bulduğumuzu atmalıyız yoksa en fazla berabere biter

Yanıtla Beğenme (0)
B
B⁹⁹⁸⁰
05.09.2026 - 12:20

Var umarız vardır

Yanıtla Beğenme (0)
B
BaşarılarKartal
05.09.2026 - 12:07

Bu ligin sportif gerçekliği kalmadı malesef malum camianın başarısı için yine akşam katlettiler maçı, Allah cezasını versin,. Akşam bizim maçta hakem hatası olacağını sanmıyorum bu kadar karşılarına alamazlar bizi akıllı oynarsak kazanırız.

Yanıtla Beğenme (1)
E
Enginhan_61
05.09.2026 - 12:38

@BaşarılarKartal ohhaaa bizim objektiv olmamiz lazim…GaySe‘den ne kadar nefret etsem de,dünkü macta Hakem gercekten onlarin aleyhine cok kötüydü…kendimize yapilmasini istemegimiz hic bir sey baskalarina da yapilmasin…

Beğenme (1)
Z
Zzzzz
05.09.2026 - 12:03

Bunun adi kahpelik

Yanıtla Beğenme (0)
h
hasan baskanim
05.09.2026 - 12:03

serdal adali olsaydi daha iyiydi

Yanıtla Beğenme (2)
i
iso
05.09.2026 - 12:01

Bakalım bu akşam nasıl bir tiyatro dönecek

Yanıtla Beğenme (0)