Futbol

''Fenerbahçe otobüsünde Beşiktaş maçı izliyordu''

Fenerbahçe muhabiri Sercan Hamzaoğlu'ndan Cenk Tosun açıklaması...

Beşiktaş formasıyla özdeşleşen Cenk Tosun 2024/25 sezonu başında ani bir kararla Fenerbahçe'ye imza atmış ve bu durum Beşiktaş taraftarlarınca oldukça eleştirilmişti. 

Cenk tosun bu konuda yakın çevresine Hasan Arat ve yönetiminin kendisini istemediğini söylediği için Fenerbahçe'ye imza attığını ifade etmişti. 

Beşiktaş taraftarları da bu duruma tepki gösterip ‘Başka takım mı yoktu imza atacak’ şeklinde tepkilerde bulunmuştu.

Cenk Tosun devre arasında Fenerbahçe'den ayrılıp Kasımpaşa'nın yolunu tutmuştu.

Cenk Tosun ile ilgili Fenerbahçe muhabiri Sercan Hamzaoğlu flaş bir açıklamada bulundu:

FENERBAHÇE TAKIM OTOBÜSÜNDE BEŞİKTAŞ MAÇI İZLİYORDU

Sercan Hamzaoğlu: "Cenk Tosun iyi futbolcuydu, Fenerbahçe ondan çok yararlanamadı ama aşırı Beşiktaşlıydı. Takım otobüsüyle maça giderken Beşiktaş maçını kaçırmayan birisiydi. Yani adam çok hasta Beşiktaşlıydı."

duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }