El Karouani transferinde ezeli rekabet iddiası
Transfer piyasasında Süper Lig’in iki devi Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi yakından ilgilendiren dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. Afrika basınında yer alan haberlere göre, Utrecht forması giyen Faslı sol bek El Karouani iki kulübün de radarına girdi.
Menajerler aracılığıyla önerildiği belirtilen 25 yaşındaki oyuncunun, sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle bonservissiz konuma düşecek olması kulüplerin iştahını kabarttı. El Karouani’nin uygun maliyetli bir fırsat transferi olarak değerlendirildiği ifade ediliyor.
Marsilya iddiaları tartışma yarattı
Oyuncunun Marsilya ile anlaştığı yönündeki haberler kısa sürede yayılırken, futbolcu cephesinden gelen açıklama bu söylentilere temkinli yaklaşılması gerektiğini ortaya koydu. El Karouani’nin yakını yaptığı değerlendirmede, şu ana kadar somut bir teklif ya da ciddi mali görüşme yapılmadığını belirtti.
Avrupa kulüpleri de devrede
El Karouani’nin temsilcisi ise oyuncuya ilgi gösteren kulüpler arasında Fenerbahçe ve West Ham’ın yanı sıra Beşiktaş, Sporting, Leeds United, Wolfsburg ve Porto’nun da bulunduğunu açıkladı. Transfer yarışının yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmayacağı vurgulandı.
En ciddi adaylar öne çıktı
Dış basında yer alan haberlerde, şu aşamada Fenerbahçe ve West Ham’ın transferde bir adım önde olduğu öne sürüldü. Başarılı sol bekle resmi temasların sözleşmesinin sona ermesinin ardından hız kazanması bekleniyor.
Sezona damga vuran katkı
Bu sezon Utrecht formasıyla 38 karşılaşmada görev alan El Karouani, 3 gol ve 16 asistlik performans sergileyerek hücumdaki etkinliğiyle dikkat çekti.
Duhuliye.com / Dış basın