İşte Necip Uysal'ın açıklamaları:

ZORLU SÜREÇ YAŞADIM

Zorlu bir süreçten geldim, karantinadan geldim. Başakşehir maçında tek idmanla oynadım. Pandemi süreci zor geçiyor, futbolcular için de zor.

DERBİ GALİBİYETİNE İHTİYAÇ VARDI

Başakşehir maçında ilk yarı çok iyi oynadık, ikinci yarı biraz geri çekildi. Fenerbahçe karşısında da kazandık. Derbi galibiyetine takımın ve taraftarların ihtiyacı vardı. Çok güzel bir derbi galibiyeti aldık, çok mutluyuz. Fenerbahçe derbisini unutup önümüzdeki maça bakmamız lazım.

GÖKHAN AĞABEY İLE KONUŞMADIK

Gökhan Gönül ağabey ile konuşmadım. Sahaya çıktığınızda arkadaşlık kalmaz, elimden geleni yapmaya çalışırım. Goldeki pozisyonla ilgili Gökhan ağabeyle konuşmadık.

F.BAHÇE'YE GOLÜMÜ HİSSETTİM

Fenerbahçe'ye gol atacağımı maç sabahı hisssettim. Utku Yuvakuran'a sabah söyledim. O da bana 'Gol atarsan kay' dedi. Ben de golden sonra kaydım ve Koray Avcı ağabey gibi sevincim oldu. Böyle şeyler unutulmaz. O maçı statta izlemiştim.

KÖTÜ MAÇLARIM OLABİLİR

Eleştirilere açığım. Elimden geleni Beşiktaş için yapmaya çalışıyorum. Kötü çok maç oynadım, bundan sonra da oynayabilirim. Ancak sahaya çıktığımda kimse 'Necip savşmadı' diyemez. Ben elimden gelen mücadeleyi sonuna kadar veririm.

KALEYE DE GEÇERİM

Hangi bölgede oynayacağıma Sergen Hoca karar verir. Şu an stoperde oynuyorum ama nerede oynamam gerekirse, görevimi yaparım. İhtiyaç olursa kaleye de geçerim.

1 YILLIK PARAYI 3 YILDA...

Kazandığım her şeyi Beşiktaş'a borçluyum. Maddi konularda kulübüme yardımcı olmaya çalışıyorum. Şu an 1 yılda alacağım parayı 3 yılda alıyorum. Beşiktaş için her türlü fedakarlığı yapıyorum.

MİLLİ TAKIM VE GELECEK PLANI

Milli Takım, Şenol Hoca'nın takdiri. Ben çalışmalarıma devam ediyorum. Hedefim futbolu Beşiktaş'ta bırakıp, ilerleyen yıllarda kulübe katkı sağlamak.

Kaynak: Sporx