Fenerbahçe'de geride kalan sezon Teknik Direktör Jose Mourinho tarafından fazla forma şansı bulamayan o isim, gemileri yaktı. Futbolcunun adı transferde Beşiktaş ile anılıyor.
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci için ayrılık kapıda...

Milli oyuncu, geçen sezon Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesinden sonra kulübeye hapsoldu.

Tecrübeli futbolcunun bu sezon da Mourinho tarafından düşünülmediği biliniyor.

30 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun sezon başlamadan önce F.Bahçe'den ayrılmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

ÖNCELİKLİ HEDEF AVRUPA
Takvim'de yer alan habere göre tecrübeli futbolcunun, ayrılık için menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Bu görüşmede İrfan Can'ın menajerine, "Bana Avrupa'dan bir kulüp bul" talimatı verdiği öğrenildi.

Menajerinin, kulüp bulmak için harekete geçtiği ve arayışlarını sürdürdüğü de gelen haberler arasında.

Yıldız futbolcu ile ilgili gelişmeleri Beşiktaş'ın da yakından takip ettiği öğrenildi.

30 yaşındaki İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'den ayrılmaya karar verdiği anda Beşiktaş resmi olarak ezeli rakibinin kapısını çalacak.

2028 YILINDA SONA ERİYOR
Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldız, geçen sezon Sarı-Lacivertli forma altında 42 maçta görev alırken 3 gol ve 4 asist üretti.

Yıldız futbolcu, 41 kez A Milli Takım formasını giydi.
A Spor
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (38)
kerem ÇÖPÜ gelmesin iş yapmaz ama irfan iş yapar. bizim önce rashica dan kurtulmamız lazım eğer iyi bir açık oyuncusu alınmayacaksa irfan en iyi seçenek olabilir yerliler arasında.
Çok ağır bir oyuncu bizim kanat için hızlı ve malım atabilen oyuncu almalıyız. Kanat oyuncusu hızlı olur.
İrfan Can iyi oyuncu. İyi karakter. Ben severim mesela. Ama Beşiktaşa uyacağını düşünmüyorum. Oradaki alışkanlıklarını Beşiktaşa yansıtacağını düşünüyorum. Ç ünkü öyle birisi. Bunlar kendi mantalitesini aşılamaya çalışırlar grupçuluk yaparlar. Teklik veya ben takıma uyayım diye bir arzuları yoktur. Benin çekincem budur. Beşiktaşın yapısının bozulmasıdır. Fenerde sevilen bu oyuncuların Beşiktaşa hizmet etmeleri mümkün değildir. Rolantidir. En ufak kaçış noktası bulsun kaçar gider. Sergende Beşiktaşlıydı. Hiçbir takımda uyum anlamında aidiyet anlamında uymadı. Vaktini doldurdu gitti. Rolantide oynadı. Kendini hiç mahvetmedi. Bunlarda öyle. BEN ALMAM. Büyük takımdan oraya aidiyet duyan bir oyuncuyu Beşiktaşa almam. Benim oyuncumu bozar. Ben İSTEMEM.
@Hasan K. Sergen hariç dediğin doğru, Sergen'i kovdurmak için yönetim herşeyi yapmıştı, Adnan Dalgakıran başta olmak üzere, 6 futbolcuyu ayartıp takımı sabote ettirdiler.
İrfancan iyidir kanat da oynuyo harcadı çocuğu movinyo
Bu adamı alacağınıza İsmail yüksek alın. Karakteri de daha uygun
Ortaya adam almayın saçmalamayın..yerlı sag bek Taha ya da zekı stopere linderof alınmalı cerny alınamayaksa ki alınmalı saga Can ve rashica yerıne emre mor ve ıfan can kahvecı alınmalı sola da holse skov sterlıng den bırı 2.forvete de ivanovic taremı ya da dolberg alınmalı...rashica ox ersın svenson musrati onana gıtmelı Semih kalıp Mustafa kiraya verılmeli
Kerem ve irfan gelseler kanat problemleri bitse . Kanatlar yerli ve kaliteli. Bize ilaç olurlar . Kaç yıl bizde kanat yok kanat.
Irfan can geldi beyler prosedurler var Ali koc 5 milyon istiyo Bunun yarisini alicaklarina karsilik verecek
FENERBAHCE BIRAKMAZ GELSE MUTHIS OLUR AMA MALESEF SOL AYAK UZAKDAN SUTLARI ETKILI FRIKIK ATABILIYOR BUTUN BU OZELLIKLER BIZIM HANGI OYUNCUDA VAR SIFIR
10 Numara 5 yıldız olur keşke gelse irfan sağ ileriyi coşturur. Sol ayağıda çok iyi daha ne olsun ama FB vermez aga
Git Avrupa Takim Ariyormus Neden bunun haberi yapiliyor Anca Cottbus oynar
Cix hamle... Hadi İnşallah... Gel be İrfan...
Kafadan kırığa benziyor açıkcası.Mimiklere dikkat et
ismail yüksek ve irfan gelirse müthis olmaz mı
Ben olumlu bakıyorum bu transfere. Milli, Avrupa tecrübesi olan ve kendini kanıtlamış bir oyuncu. Bize karşı bir terbiyesizliği de olmadı hiç yanlış hatırlamıyorsam. Hem Türk oyuncu kalitesini arttırır, hem de yenilgiye başkaldıran, isyankar oyuncu sayımız az, bizim futbolcuların çoğu pasif ve sessiz adamlar. Geçen sene Rafa'yı dövdüler sahada, bir tane Josef gibi takım arkadaşına sahip çıkan oyuncu çıkmadı, bu anlamda da Orkun'la birlikte bu agresiflik ve takım ruhunu arttırır. Hayırlısı olsun.
Sağ kanat cerny anthony falan bekliyoruz ne irfanı
Kerem, İrfancan, Rashford ve Grealish haberleri çok net olarak yalan... Bizzat yönetim tarafından yalanlanmış transfer haberleri..
bence gelmeli rashica'dan çok daha yararlı olur hem duran toplarda da tehlike yaratırız. İnşallah gelir. Beşiktaş taraftarı kolay kolay rakipten oyuncu istemez ama bu fırsat transferi olur bizim için
bizde iş yapar mı? evet yapar, Rashica'da sonra sopa soksan iş yapar
başka adam mı yok en kötü elimizde beğenmesemde rashica ve ricardo var ne gerek var renklinin artığına ayrıca bu futbolcu çok çirkef BEŞİKTAŞ'a hiç yakışacak bir futbolcu olarak görmüyorum İNŞALLAH gelmez.
Almayın abi. Fenerden cimbomdan yopçu almayın. 30 senedir izlerim. Ne onlardan gelenin bize doğru dürüst faydası oldu,ne bizden onlara gidenlerin. Almayın.
Gedson takası düşünen haindir, kulüpten direk atilsin
Çocukken Feneri GS yi tutan futbolcu istemiyoruz
Aslında tam bir kanat oyuncusu olmasa da gezal tarzı bir oyuncu. Çok hızlı değil bire birde takır takır oyuncu geçen bir profil değil. Fakat isabetli ve iyi ortaları pasları var. Arkasında kyle ile güzel bir uyum yakalayıp birbirlerinin eksiklerini kapatırlar diye düşünüyorum.
Yaşı varmış bunun 30 olduğunu bilmiyordum. Alsak maksimum 2 yıl yararlanabileceğiz. Çok makul geliyordu ama 5 milyondan fazla da bonservis verilmez
bu nasıl bir haber bir anda sayfamız sarı laci oldu gerek varmıydı bunca resime?
30 yaşında yetenek olarak sınırlı birisi. sadece boş transfer olur.
Madem ayrılacaktın neden yeni sözleşme imzaladın
Sakın sakın ortamın içine sıçar bu karaktersiz bırak kenny raschica oynasın bu gelmesin
Kerem ve İrfan'ın ikisi de takıma kalite katacak isimler. Keşke gelebilseler ama Adalı bu transferleri beceremez.