Beşiktaş tarihinin en başarılı dönemlerinden biri olan, "Metin - Ali - Feyyaz dönemi" olarak anılan yılların anlatıldığı programda Süleyman Seba'dan Rıza Çalımbay'a, Şifo Mehmet'ten Recep Çetin'e kadar birçok efsane isimden söz edildi.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olmasıyla olay yaratan ve birçok Beşiktaşlının bugün bile büyük üzüntüyle hatırladığı bir ayrılığın baş kahramanı olan Feyyaz Uçar, Beşiktaş'tan koparılıp Fenerbahçe'ye imza attığı süreci de ilk kez bu programda anlattı.

O yıllarda kulüp bonservisini vermeden hiçbir oyuncunun farklı bir takıma imza atamayacağını hatırlatan Uçar; dönemin iki yöneticisinin bonservisini Fenerbahçe'ye verdikten sonra kendisine Fenerbahçe ile anlaşmasını söylediğini ifade etti ve bu yöneticilerin aynı zamanda olayları Süleyman Seba'ya çok farklı bir şekilde aktardıklarının altını çizdi.

"Ben Beşiktaş'tan gitmedim, gönderildim" diyen Feyyaz Uçar, kendisini Beşiktaş'tan koparanlara hakkını helal etmeyeceğini belirtti.

Onursal Başkan Süleyman Seba'yı son günlerinde ziyaret ettiğini söyleyen Uçar'ın ziyarete ilişkin anlattıkları ise Beşiktaşlıları çok duygulandırdı.

Duhuliye.com