İŞTE URGANCILAR'IN AÇIKLAMALARI: 

Yönetim kurulumuz adına raporların müzakereleri bölümünde yorum ve eleştirileri olan saygı diğer divan kurulu üyelerini cevaplamaya çalışacağım. 

Konuşmam sırasında da belirttim. Bugün dünya çocuk günü. Bir çoğumuzun çocuğu bir çoğumuzun torunu var. Yaşları ne olursa olsun onlara ritüel nedir isticam nedir adabı muaşeret nedir öğretin. Bir yere saat 10'da gelinecekse 10'da gelinir. Tarafsanız herkesi dinlersiniz. 

Konuşmacılar kartal logomuzla ilgili ve Onursal Başkanımız Efsane Başkanımız Süleyman Seba'nın portresiyle ilgili yakınmalarda bulundular. Doğrudur. Mahkemeliyiz. Hatta Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın yapılmış bir resmi yüzünden haksız kazanç sağladıkları için süregelen mahkemenin dışında disiplin soruşturmasını da başlatmış bulunuyoruz. 

"SÖYLEMLERDEN SIKILDIĞIM İÇİN İSTİFA ETTİM"

Hatırlayanlar vardır içinizde Mart 2012'de seçilen yönetim kurulunda ben de vardım ve yine tesadüfen genel sekreterdim. Doğal olarak o dönemki firmalar tarafından özel amaçlı incelemeyle ilgili karşılaştırmalar yapılıyor. O süreç hatırlarsanız "hesap soracağız" 10 Haziran'daki genel kurulda östenyang raporunu kamuoyu ile paylaşacağızla başlamıştı, sonra da mart 2013'de "Ben hesap sorma makamı değilim, boşanma davaları bile 4,5  yıl sürüyor. Bunlar kim bilir ne kadar sürer" demişti. Ben de bu söylemlerden sıkıldığım için istifa etmiştim.

Şimdi görüyorum ki aradan geçen süre içerisinde o pembe ve beyaz söylemlerin dışında renk kalmamış. Beğenirsiniz  ya da beğenmezsiniz Türkiye'de spor kulüpleri yasaların sağladığı avantajlar nedeniyle başkan insiyatifiyle yönetilir. Ya da diğer bir değişle başkanlar yönetir. 

Tek başına her şeye imza atmaya tercih edenler olabilir. Demokratik paylaşımcı yönetim kurulunun her üyesini işin içine sokmak için farklı seslerden çekinmeden herkesi bu işin altına imza atmak isteyenler olabilir. 

Son 10 yıla dahil bizim yaptırdığımız özel amaçlı inceleme raporu az önce de söyledik 25 aralık tarihli 2019 yılı mali idari genel kurulunun altıncı maddesidir. 

Bunun üzerine daha fazla söz söylemeye hiç gerek yoktur. Önstenyang raporuyla bu rapor arasındaki tek fark da bunu o kongreye getiren başkan insiyatifidir. Anlatabildim mi arkadaşlar. 

"HİÇ KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN"

Deniyor ki ilk konuşmacı, "Ben neden ibra edilmedim" gelmiş görevi daha ne olduğunu anlamamışız yasalar gereği yapmak zorunda olduğumuz bir genel kurul var ve doğal olarak da bir söylemler var. Az önce dile getirildi. 2019'da Mayısı ile olağanüstü seçimli genel kurul kararı alındığı süreç içerisinde 4 ay değil aslında karara bakınca 2 ay. Üstelik ve refirans kredisi sağlanmışken, yani yüzdürülebilecekken, niye gidildiğinin hesabını öyle kolay kolay hemen anlık hiç kimse hiçbir mahkemeye taşıyamaz götüremez. Bu nedenle söz konusu 10 yıllık özel amaçlıinceleme raporunun tamamlanmasını bekledik bunların hepsini günü ve zamanı gelecek. Hiç kimsenin endişesi olmasın. 

"DAİRELERİN TAPUSU NEREDE?"

Dairelerden söz edildi tapusu alınmış dendi. 11 tane daire alınmış Beşiktaş borç harç içerisindeyken nedense niyeyse sporcunun parası ödenmezken, menajerin parası ödenmezken, avukatın parası ödenmezken, marketin parası ödenmezken o dairelerin parası ödenmiş. Ve nasıl daireler alınmılş biliyor musunuz. Beşiktaş'tan önce o dairelerin üzerinde 660 tane ipotek var. Şimdi deniyor ki tapuları aldık. Nerede o tapular. Kimde kimin evinde kimin cebinde. Bununla ilgili de daha fazla söze gerek yok. Ama çok merak edenler için söyliyeyim 2021 tarih 34'e esas dosya mahkemede. Yani bazı şeyler içinde beklemiyoruz. 

Kaynak: Duhuliye.com