DAVAYA BİLİRKİŞİ İSTENDİ

Bugün itibariyle davaya bilirkişi gönderilmesi istendi. Bakıldığı zaman burada açık bir ihlal görüyoruz. Böyle bir mali sapma yaşanılacaksa Divan Kurulu’nda bu yetkinin alınmış olması gerekirdi. Olayın mali boyutu facia. Bir laf vardır, attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değecek diye. Bu kadar harcama yaptıktan sonra takıma kaliteli, şampiyonluğa taşıyacak oyuncular alınmış olsaydı bu maliyetler bir nebze anlaşılabilirdi. Nerede yetersiz oyuncu var onları bulup getirdiniz. Diaby ve N’Koudou gol kaçırdıktan sonra gülümsüyorlar.

FİKRET ORMAN’A BİZİ BIRAKMA DİYENLER

Bütün bu borçlanmadan şu an Fikret Orman yönetimi sorumlu tutuluyor. Usulen doğru iş yapılmadığı için ibra edilmemesi gerekiyor ancak şu an Orman'a ibrasızlık verenler aylar öncesinde bizi bırakma diye kağıtlar yazanların içinde de olabilir. Bunlar birer fikirdir. Saygı duyuyorum ama Fikret Orman döneminde onunla birlikte çalışıp bugün yönetici olan çok sayıda insan var. Kurulların hepsi Fikret Orman döneminden kalma. Kulübün CEO'su Orman dönemindeki CEO Gökhan Sarı'nın yardımcısı. Bu kulübün bu kadar içindeyken yapılan icraatların hiçbirinden mi haberiniz yoktu? Hırsızlık yapılırkenorada olup ses çıkarmayanın da hırsızdan farkı yoktur. Demirören'den hesap soracaklarını söylediklerinde de "Saati bile soramazlar" demiştim, ne yazık ki böyle oldu. Duyuyoruz ki Fikret Orman da ibra alabilmek için çalışıyor. Herkes kendi menfaatine uygun olanı yapmak durumunda.

ORMAN'A DAVAYI YÖNETİM KURULU AÇMALI

Beşiktaş şu anda Federasyon ve resmi kurumlar nezdinde "Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş" olarak temsil ediliyor. Bu şirketin en büyük hissedarı Beşiktaş Jimnastik Kullübü Derneği'dir. Fikret Orman'a davayı Beşiktaş adına Beşiktaş Jimnastik Kullübü Derneği'ni temsilen Beşiktaş yönetiminin açması gerekir. Münferit üyelerin açtıkları davayla Beşiktaş zararını tazmin edemez. Bunları Genel Kurul'da da söyleyeceğim. Ahmet Nur Çebi şu anda Dernek Başkanı sıfatıyla Kulüpler Birliği ve Federasyon toplantılarında Beşiktaş'ı temsil ediyor, Beşiktaş adına imzalar atıyor. Halbuki oralarda temsil yetkisi Futbol A.Ş'ye aittir. Ahmet Nur Çebi'nin Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği Başkanı sıfatıyla attığı imzaların hepsi bu kurum ve kurullarda geçersizdir.

ÜÇÜNCÜLÜK BEŞİKTAŞ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Galatasaray ve Sivasspor'un puan kayıplarından sonra üçüncülük için Beşiktaş'a bir şans daha geldi. Antalyaspor ve Kayserispor maçları kazanılmış olsa Beşiktaş şu an belki de ikincilik ihtimalini konuşuyor, zorluyor olacaktı. Trabzonspor'un ceza ertelemesiyle ilgili bir talebi oldu ama CAS'ta işi zor. Beşiktaş için üçüncülük demek Şampiyonlar Ligi demek. Beşiktaş son yıllarda kendi topladığı puanlar sayesinde ön eleme turlarında seri başı bile olabilir.

Duhuliye.com ÖZEL HABER