Kayserispor'un genç yıldızı Emre Demir'den son dakika transfer açıklaması geldi.

Emre, Beşiktaş'a gerçekleşmeyen transferini ve Barcelona iddiasını yanıtladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Emre Demir, "Karantina günlerimi ailemle geçiriyorum. Kitap okuyorum, takip ettiğim diziler ve filmler var. Sık sık PlayStation'da FIFA oynuyorum." dedi.

'Hedefim Avrupa'

Hedefinin Avrupa'da forma giymek olduğunu belirten Emre, "Şu anda psikolojik olarak bir sıkıntım yok. Fizik olarak biraz eksiğim var. Bu 1 aylık hazırlanma sürecinde eskiye döneceğiz. Robert Prosinecki çok iyi bir teknik adam bizlere de şans veriyor. Kariyer hedefim Avrupa'da forma giymek. 18 yaşından küçük olduğum için yurt dışına gidemiyorum. Gelecek yıl sonunda kulübümle oturup, konuşacağım." ifadelerini kullandı.

'Barcelona takip ediyor'

Barcelona'nın kendisini takip ettiğini söyleyen Emre Demir, "Barcelona'nın scout ekibi var. Bu scout ekibi birçok genç futbolcuyu takip ediyor,mutlaka beni de takip ediyorlardır. Barcelona gibi büyük kulüplere gitmek için çok çalışacağım. Barcelona altyapısına gittiğimde çok şaşırmıştım, o dönem 8-9 tane çim sahaları vardı. Altyapıya bakış açıları farklıydı, Barcelona altyapısında tüm her şey dört dört dörtlüktü." açıklamasında bulundu.

Kayserispor'dan direkt olarak Avrupa'ya transfer olmak istediğini ifade eden Emre, "Kayserispor'dan sonra direkt Avrupa'ya gitmek benim için çok iyi olur. Yurt içinden de bir takım olursa öncelik kulübüm Kayserispor'un menfaatidir. Şu anda Kayserispor'un futbolcusuyum, burada günlerim çok güzel geçiyor." şeklinde konuştu.

Emre Demir'in Beşiktaş'a transferi neden gerçekleşmedi?

Fikret Orman döneminde Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmediğini anlatan Emre Demir, "7-8 yaşında Beşiktaş'ın altyapısına gitme durumum vardı, Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman o dönem 'Olmaz' dedi. Ben de memleketim Mersin'de çalışmalarıma devam ettim. Babam, Kayserispor'un beni istediğini söyledi, o dönem Recep Mamur ile Süleyman Hurma antrenmanda beni 10 dakika izlediler ve transferim gerçekleşti." diye konuştu.

ajansspor