İşte Orman'ın açıklamaları:

-YARINKİ MAÇA KİLİTLENDİK-

 "İstemeyerek de olsa gündem değişiyor. Kimsenin unutmaması gereken şey şu; bu takımlar Türk Sporunun temel taşları. Bizim de ortamı gerdiğimiz oluyor ama yapmamız gereken ortamı daha güzel bir hale getirmek. Avrupa'daki bütün ligler neredeyse bitti. Ama Türkiye'de rekabet sürüyor. Bunun keyfini sürmek lazım. Maalesef bizde futbol değil de bu tartışmalı şeyler ön plana çıkıyor. Bunların kimseye faydası yok. Fenerbahçe maçındaki olaylar hakkında camiamız için bir duruş gösterdik ve kapattık. Yarın ki müsabakaya kilitlendik."

-BİZ GEÇİCİ GÖREV YAPIYORUZ-

"Burası Beşiktaş taraftarının, kurulunun, divanının kulübü, biz geçici olarak görev yapıyoruz. Bizler geliriz gideriz. Bizim kararlarımız, Beşiktaş caimasının tümünü kapsıyor."

-TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEN..."

"Divan toplantısı basına kapalıydı ve ben konuşmam esnasında ifade ettim; burası aile toplantısı, bu konuşmaların dışarda konuşulması doğru değil. Ne konuştuğumuz hakkındaki sorulara cevap vermesem daha iyi. Biz ay yıldızı temsil eden bir kurumuz ve en büyük gururumuz da bunu taşıyan tek kulüp olmamız. Türkiye'yi iyi temsil eden, yurt dışında en çok ses getiren kulüp olarak misyonumuza devam etmek istiyoruz."

-HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN-

"Aykut Kocaman, rakibimizin hocası, o da yorum yapmak isteyebilir. Beşiktaş camiası adına konuşması ve her işe Beşiktaş'a katması hoş değil. Zaman, kimin doğru kimin yanlış olacağını gösterir. Aykut Kocaman, Fenerbahçe hakkında açıklamalar yapsın. Ben bunu tavsiye ederim. Beşiktaş'ın iç işleri Beşiktaş'ı alakadar eder. Herkes kendi işine baksın. Bunu da 10 defa söyledim."

-YARIN BELLİ OLUR-

"Yarınki maça gidip gitmeyeceğime karar vermedim. Ama bunun Galatasaray ile alakası yok. Başkanları çok sevdiğim bir dostum. Galatasaray stadına çoğu zaman gittim ama henüz karar vermedim. Yarın belli olur."

-BİZ SADECE SEYREDİYORUZ-

"Yarınki maçtan beklentim maçı kazanarak dönmektir. Mustafa Bey de Galatasaray için aynısını söyleyecektir. Biz yöneticilerin artık yapacak bir şeyi yok. Söz artık futbolcularda ve teknik ekipte. Biz de artık seyirci gibi seyredeceğiz. Biz sadece seyrediyoruz, seviniyoruz, üzülüyoruz. Sahadaki oyuncuların ne yapacağını yarın göreceğiz."

-İNŞALLAH BİZ OLURUZ-

"Şenol Hoca gayet iyi ama en çok o üzüldü. Çok önemli bir spor adamı. Geçtiğimiz gün esprili bir şekilde konuştuk. 'Şenol abi kaç defa derbi maçına çıktın' diye sordum. 15 sene futbol oynadığı dönemi, bir 15 sene de teknik direktörlüğünü düşünürsek. Bir çok sefer derbi oynamış bir hoca. Avrupa ve milli maçları da sayarsak 200'ün üzerinde önemli maçlara çıkmış bir hoca. Fatih Terim de aynı şekilde. İki tane çok tecrübeli hoca var. Yarın çıkıp maçımızı oynayacağız. Bu bir spor müsabakası. Taktik ve güzel bir oyunla oynanacak bir şey. Sadece 1 tane şampiyon olacak. İnşallah biz oluruz."

-O SORUYA CEVAP VERMEMEM LAZIMDI-

"Demba Ba'ya yapılanlar çok ayıp. Belki ben de hata yaptım. O soruya hiç cevap vermemem lazımdı. Boşuna gündem oluştu. Aynı şeyleri tekrar söyleyebilirim. Cevap vermek istemiyorum deyip kapatmam lazımdı. Taraftarın çok sevdiği bir oyuncu gibi bir şeyler söyledim. Bu başka yerlere çekmeye çalışıldı. Şerefimle temin ederim ki ben onu mana olsun diye söylemedim. Alıp bir yere götürmenin manası yok. Demba Ba'nın Beşiktaş ile ilişkisi belli. Onu başka yerlere çekmek kötü kalpli insanların yaptığı şeydir. Dünya pırlantası, dünyanın en önemli futbolcularından bir tanesi. Göztepe'ye kattıklarından keyif almaları lazım. Şenol Hoca'nın da bordo mavi giymesi beni rahatsız etmiyor. Bundan da bir mana çıkarmaya hiç gerek yok."

-AYNI KEFEDE OLMAK MÜMKÜN DEĞİL-

"Allah keşke Seba'nın anıldığı, sayıldığı gibi yarısını görmeyi bize nasip etse. Benim camiamın çok önde gelen bir ismi. Süleyman ağabey bizim örnek aldığımız bir kişi. Aynı kefede olmak asla mümkün değil. Tribünlerde güzel resimler olsun. Galatasaray'ın sahasında oynuyoruz. Kazanmak isteyeceklerdir. Aynısını biz de isteyeceğiz. Hakeme hakem şansı, oyunculara da güzel bir maç izletmelerini diliyorum. Hak eden kazansın."

-CENK BEŞİKTAŞ'IN EVLADI-

"Cenk, Beşiktaş'ın evladı. Müthiş bir çocuk. Allah işini rast getirsin. Biz de Beşiktaş taraftarı da gurur duyuyor. Allah inşallah daha iyi günlerini göstersin. Türk sporu kazansın. İnşallah onun gibi daha nicelerini ihraç edebiliriz."

-ORTAM GERGİN, ÇEKİNDİĞİMİZDEN DEĞİL-

"Haftaya perşembe Vodafone Park'ta antrenman yapmak gibi bir amacımız yok. Ortamlar gergin. Çekindiğimizden değil. Zaten ligin sonuna geliyoruz. Biz önümüze bakacağız. İşimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek, bunun gayreti içinde olacağız."

Haber Kaynağı: HABER1903