İkili, Beşiktaş'ın teknik direktör konusunda nasıl bir yol izleyeceği ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

"BEŞİKTAŞ ROTAYI BELİRLEDİ"

12 puan farkından sonra puan farkına bakmayı ben bıraktım. Puan farkı bu seviyelerdeyken altyapıya yöneldi Beşiktaş ama eğri gemi doğru sefer, yöneldin mi yöneldin. Şampiyonluk yarışından uzak kaldın, çok maliyetli bir sezon sonu başlangıcı ama limana yanaşmak için bir rota belirlendi.

Önder Hoca'nın basın toplantısında ekranda bir teknik adam gördüm. Enerjisiyle, ifadesiyle, giyim kuşamıyla basın toplantısında bir teknik adam gördüm ve çok hoşuma gitti. Sayın başkanı tebrik ederim sözünün arkasında durabildiği için. Kupayı alırsa devam edeceğiz dedi, soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

"BEŞİKTAŞ, YENİ HOCASIYLA ANLAŞTI"

Önder Hoca için çok sevindim. Kimilerinin yokluğu kimilerine fırsat. Adam hayatını buna adadıysa, bunun için emek sarf ettiyse, tabi ki bu şansı iyi değerlendirdiyse devam edecek. Beşiktaş'ın yeni sezondaki teknik direktörü Önder Hoca değilse, Löw - İsmail Kartal örneğinde olduğu gibi planı şimdiden başlatın. Elinizde bu planı uygulayabilecek, özkaynak düzenini bilen, yarışmacı ruhuna sahip bir teknik adam var. Hemen yeni hocayla istişareye başlatın. Yeni hocanın oyuncu istekleri, antrenman programı, takım mühendisliği, düşünceleri şimdiden hayata geçsin. Beşiktaş Şenol Güneş'le anlaşmış. Önder Hocayla sezon sonuna kadar gideriz, seneye başlarız demişler. Çok mış, muş konuşmayı sevmem ama 2-3 hafta sonra tekrar konuşuruz.

Duhuliye.com