Beşiktaş’ta teknik direktör konusunda flaş gelişme yaşandı. İşte detaylar...
Beşiktaş’ta teknik direktör arayışlarında sıcak bir gelişme yaşandı. İtalyan teknik adam Vincenzo Italiano’nun, siyah-beyazlı kulüpten gelen teklifi kabul ettiği iddia edildi.
Gazeteci Kartal Yiğit’in haberine göre, Beşiktaş yönetiminin gündeminde yer alan çalıştırıcı, yapılan görüşmeler sonrası olumlu yanıt verdi. Siyah-beyazlılarda son kararın Başkan Serdal Adalı tarafından verileceği belirtildi.
Duhuliye.com
YORUMLAR (90)
Hic yirtinmayin care senol gunes… macera aramayin.. akilli olun..
Olm siz şaka mısınız? Adamın leş gibi puan ortalaması var. Şenol Güneşin yapamayacağı neyi yapacak bu adam? Kol gibi tazminat alır gider. Şenol hoca tazminat kovalamaz en azından.
Yaşın kaç senin diye soran arkadaşa ! Her maça farklı 11'le çıktığını Ertem Şener söyledi. Ayrıca ergen değilim, oldu mu ?? Duyduğumuz şeyi burda paylaştık, hemen saçma salak cevap !
Artık bu son hamle ben olsam çok daha sağlam bir tercih yapardım Çok kötü bir 5 sezon ardından çok daha tartışılmaz bir isim daha doğru olurdu hayırlısı artık
Başkan koltuğunda Serdal Adalı varken BJK dan hic bir şey olmaz. Anç ile hic bir farkları yok. Beceriksiz bir adam hepsi bu. Bir de Fulyayı satar ondan sonra Bjk feda ile bile toparlayamaz.
Ben inanmıyorum bu habere ... Eğer doğruysa da Önder Özen gezip tozup bu adamı kulübe önerdiyse de Önder Özen'den o yetki alınsın ..
Adalı ben nerden düştüm burya diyo bi kaçabilsem şu kulüpten diyo
Ben sabahları ayılamıyorum Italiano değil de Americano alsam olmaz mı
İtaliano veya o minvalde herhangi bir hoca... Böyle profillerle ekim-kasım gibi ligi bitirir sonra yine hoca avına çıkıp "Sonbaharda Havlu" filminin yeni sezonunu hep birlikte izleriz. Bize bu yarınsızlıkta takımı toparlayıp Beşiktaş'a Beşiktaş olduğunu hatırlatacak bir karakter lazım. Bazıları ismini telaffuz etmeye imtina etse de ben söylüyorum: Çare Şenol Güneş!
@Mine'l Garaib Hala Şenol Güneş'te diretenlerin ciddi beyin hasarı olduğunu düşünüyorum. Profesyonel yardım alın.
@Mine'l Garaib Büyükbabanın bir ayağı çukurda saha kenarında yığılıp kalmasını mı istiyorsun vicdansız...
Büyük ödeme ve büyük tazminat tabi adali ve ekibinden cikmiyacak.
Fiorentina gibi bir takımla ligde en iyi 7. olmuş. Savunmayı çok öne çıkarır ve takıma basit goller yedirirmiş. Aynı 11 ile üst üste iki maça çıkmamış. Bu hocanın bizde ateşli savunucuları olur ama sezon sonunda başarısız olacağından takımda kalmasını sağlayamazlar ve hoca kovulur gibime geliyor.
@Vedat Sen de kına yakarsın bir yerlerine, şimdiden hazırlanmışsındır...
ADALI AĞZINA ATSIN İŞİ YAVAŞTAN ALSIN MODALILAR ÇOK DA HER ŞEYİ BELİRLİYOR BİLE . ADAMLAR CONTE İLE GÖRÜŞÜYORLARKEN BİZİMKİLER YÖNLERİNİ ŞAŞIRDILAR İYİCE NE YAPTIKLARINI KENDİLERİ DE BİLMİYORLAR VE KONU HAKKINDA DA HİÇBİR FİKİRLERİ DE YOK
En komik şey de Türkiyede yabacı hocaların başarı olamayacağı söylemi. Bizde futbolu bırakmış futbolcular bir anda iki kursla hop hoca oluveriyorlar, ancak ne ekip var ne uluslararası bir tanınmışlık ve sadece bu hocaların başarılı olabileceğini iddia eden bir kesim mevcut. Alt yapıları da veteran futbolcuların zaman geçirip para kazanma mekanı halinden kurtarıp ciddi bir yapılandırmaya kavuşturmamız gerek. Bunun içinde çok ciddi alt yapı hocalarını getirip kendi hocalarımızı yetiştirmemiz lazım.
Hoca yabanci olmamali.. bu tiyatroya alisana kadar renkliler uskudari geciyor… ama anlatamadik.. yabanci olacaksa da italiano iyi bir tercih olabilir.. hirsli savastan kacmayan bir tip.. oynattigi oyun sabir gerektiren bir oyun.. buyuk takim oyunu beklemeyin ama sistemini oturtursa az gol yiyerek maclari kazanabilir..transferi de o adama gore yapmak lazim.. kizlari oynatmaz..
Şu anki listelerdeki teknik direktörlerin hçbiri beşiktaşımıza gelmez bence italiano çok iyi hoca hem hücum oynatıyo ve her gittiği kulüpte fark yaratmış bi denemek lazım hala Sergen niye gitti diyen var adamın kafasında futbol bitmiş birde şenolcular var adam gelmiş 75 yaşına burda bize daha dinamik bi hoca lazım biraz destek her dönemde yok bu hoca olmaz yok bizlik dğeil kendimizi dev aynasında görmeyelim hep beraber destek olalım bence bu transfer dönemi gayet iyi geçecek biraz olumlu düşünelim
Bu adam var ya her maça farklı bir 11'le çıkıyormuş, yalan değil gerçek !
@bilemedim mış'lı muş'lu hikayelere ancak senin gibi ergenler inanır, araştırmak yok, sorgulamak yok, adamı bilmez, tanımaz gelir burada salak salak yorumlar yapar...
Isimlere takilmayin Vincenzo Italiano son derece iyi set oyunu oynatir kontrapres ile hemen topu ister hucüm oynatir stopeler rakip orta sahaya kadar cikar top bizde olunca 2-3-5 oynatir bence yüksek maliyetli sadece isim var diye almaktansa Vincenzo Italiano en uygun tercih
Bu adam elimizdeki kadro için en uygun adaylardan bir tanesi. Daha 2-3 hafta önce yazmıştım hoca adaylarımı ve aralarında Vincenzo da vardı. Eğer sıfırdan kadro kurmayı göze alamıyorsan ve elindeki kadroyu en iyi şekilde oynatabilecek bir adam arıyorsan bu hoca en uygun hocalardan birisi. Savaşçı bir adam. Bence doğru tercih olur ama zaman gösterecek elbette.
@copiliano elimizdeki kadro tam anlamıyla yeterli diyemeyiz ama bu kadronun yetersizliğinin baş sebebi yeteneksiz Sergen'di. İtaliano ile birlikte özellikle sol bek (Rıdvan olmaz) ve sol kanat transferi yaparsak -ki bu hocanın kanat-bek organizasyonu ile hücum oynadığını düşünürsek- sağda da Morillo-Cerny ile başarılı olur. Tabi kaleci ve iyi bir forvet te gerekecek, orta sahamız idare eder...
@Barış elimizde ki kadroya kaldıysak vah halimize
Umarım bu da asfalagas bir haber değildir zira iyice bıktık sandık artık şu belirsizlikten Ne olacaksa olsun 🤷
En komik şey de Türkiyede yabacı hocalarını başarı olamayacağı söylemiş. Bizde futbolu bırakmış futbolcular bir anda iki kursla hop hoca oluveriyorlar ancak ne ekip var ne uluslararası bir tanınmışlık var ve sadece bu hocaların başarılı olabileceğini iddia eden bir kesim mevcut. Alt yapılarına bu veteran futbolcuların zaöan geçirip para kazanma mekanı halinden kurtarıp ciddi bir yapılandırmaya kavuşturalım gerek. Bunun içinde çok ciddi alt yapı hocalarını getirip kendi hocalarımızı yetiştirmemiz lazım.
En iyi ihtimalle 3. olabiliriz şampiyonluk için bir temel olur bilic vari bir hoca Önder özenin kalemi bizi sadece yerli bir hoca şampiyon yapabilir
@Gerçekler, Bilicvari değil. Bilic, savunma güvenliğini önceleyen pragmatist bir hocaydı. Italiano savunmayı çok öne çıkarıp arkada büyük boşluklar bırakan ve takıma basit goller yediren bir teknik adam.
@MLZTS Altı ay Fener'de hocalık yapar, altı ay sonra oradan da kovulunca yine bize yalvarmaya başlar yeteneksiz...
Hücumcu önde baskı sever deniyor ama son 3 sezonunda puan prtalaması 1.67 ve altı hayırlısı.
@Kazım Alanya, Rize, Genclerbirliginde calisirsan, puan ortalaman nasil olur acaba, besiktas ta calisirsan puan ortalaman nasil olur acaba. Adam italyanin anadolu külübünde muhtesem isler yapti. hücüm futbolu takdir edilmeli ve oynattigi takimlarin ruhlarini bir görseydin. italyada yasiyorum ve inan, adamda mühtis bir futbol zekasi var. adam saldiriyor. tam kartal yani. En önemlisi adam neredeyse sergenin besiktastaki puan ortalamasini yakalamis.
@Kazım, çünkü savunmanın arkasında büyük boşluklar bırakıp takıma basit goller yediren biri. İlk golü yiyince de çıkarmak mümkün olmuyor. Puan ortalamasının düşüklüğü bundan.
Türkiye'de İtalyanlar iyi iş yapıyor. Adam da kasaturayla silaha saldırıran tipte bir hoca. Sicilyalı. Olur bize. Capo di İtaliano.
YAPAY ZEKAYA isim yazarak 4 tane yorum okuyup burada ahkam kesen ergenlere bakmadan işi bitirin bizim zaman kaybetmeden hoca ile birlikte transferleri yaparak kampa hazır gitmemiz lazım ortalama bir italyan hoca şampiyonluk getirmese de bir sistem takımı oluşturur örnek montella
Sandıkları Koyun Abi Ortaya. Bu Yönetim İle Hiçbir Başarı Yakalanamaz.
Vedat ve kepçe adlı yorumcular soyunuzu çöpe atarım
İyide bu adamın ne başarısı var ki hangi yönü sizi tatmin ediyor anlamadim
@Claw son yıllarda Fiorentina ile iki Avrupa kupası finali var
isterim bu herifi. Çok atak çok presli bir oyunu var ve aşırı yenilikçi bir hoca
Öyle karalar bağlayacak bir adam hiç değil. Sarri gibi o da kariyerine amatör ligde başlıyor. Takımları bir üst lige çıkara çıkara Serie A'ya geliyor. Agresif futbolu. Planlama inceliği. Kadrodan maksimum verim almasıyla ünlü. Destek zamanı şimdi. Sövüp sayınca Beşiktaş daha iyi olmuyor. Başkan falan değil ama Önder Özen'e güveniyorum.
Adam kaç yıldır italyan liginde hocalık yapıyor, sergen o yillarda yetenek sizsiniz kovalıyordu. Bu iki adamı bir tutuyorlar. Bizim taraftarın futbol aklı bu kadar
@Çöpçü shac bile ülkemize saç ektirmeye geldi, ona niye ekmeyelim. Bu işi en iyi türkler yapılıyor.
Bu hoca kendini fiorentina ve Bologna dönemlerinde Avrupa kupalarında gösterdiği performansla kanıtladı bence iyi bir tercih olabilir
Ne için inat ediyor bilmiyorum ama bu inadı hem bizim bir senemize hem adalının başkanlığına mal olacak
Yani türkiyede en son hangi yabancı teknik direktör başarılı olmuş açıp bakmak lazım. Hayırlısı olsun diyelim
@Pascal gaysarayın teknik direktörleri yabancı olsaydı o başarı oranı değişirdi merak etme buna takılmayın
@Pascal Besiktas 16 Sampiyonluklarindan 12si yabanci td ile oldu de diyorsun sen düdük
Kariyerli ve ismi olan teknik direktörler; del bosque, tigana, luis aragones, roberto mancini, jose mourinho... Takımlarına gelmeden önce hiçbir başarısı olmayan teknik direktörler; lucescu, şenol güneş , sergen yalçın, okan buruk (1 kupası vardı).
Taraftar satıp taraftar transfer edebiliyor muyuz! Her moku en iyi ben bilirim ve felaket tellalcılarını satalım,yenilsende yensende taraftarın senle taraftarlarını transfer edelim!
Gelecek kişi kim olursa olsun daha gelmeden yok edin, bitirin. Gelecek oyunculara da böyle yapın Beşiktaş diye birşey kalmasın. Bir tarafınıza kına yakın sonra. Önce akıl sağlığı düzgün taraftarlar gerek bize
Bu adamlar mi besiktasa merhem olacak. Ulan guldurmeyin.. bu ligde jesuslar mourinholar care olamadi nice kadrolarla.. senol gunes bence de su an icin en iyi secenek. Baltalarinizi kuma gomun. Senol konusunda konsensus olalim.