Ali Eren Beşerler, TFF'ye tepki gösterdi.
Bir dönem Beşiktaş forması giyen Ali Eren Beşerler, TFF'nin Beşiktaşlı Emmanuel Agbadou'yu PFDK'ya sevk etmesine tepki gösterdi.
Emmanuel Agbadou'nun sevk edilmesini doğru bulmayan Ali Eren Beşerler şu paylaşımı yaptı:
‘’Yıl 2002-2003
Pascal'a gol sonrası yaptığı bir hareketten dolay 6 ay ceza verildi, ceza alması doğruydu fakat 6 ay ceza düşünün!
Daha sonra ona benzer hareket yapan başka takımın oyuncuları 1-2 maç cezayla geçiştirildi.
Şimdi de Agbadou'ya verin 6 ay ceza, nasıl olsa Beşiktaşlı! Sizin için sorun olmaz.''

duhuliye.com
YORUMLAR (29)
ÇOK DOĞRU NASIL OLSA SİZİN FUTBOLCUNUZ DEĞİL,OLSAYDI SEVK BİLE EDİLMEZDİ...
Muhteşem emre'nin ettiği küfüre 2 ceza verilmişti
Ayranımızı kapartmayın yoksa o koltuklarda oturamazsınız diken olur bi yerlerinize batarız
İsteyen istediği şekilde doldursun boşlukları
.................................. ..................................
Hayır öyle beleşe ceza yok, dün Pascal Nouma bugün agbadou yarın başkası, mücadele etmek gerek bizi çok hafife alıyorlar biz susup yutkundukça korkuyoruz sanıyorlar, camiadan güçlü tepkiler gerek biri bir ses çıkarmalı'ki devamı gelsin taraftar bir kıvılcım bekliyor, patlamaya hazır bomba gibiyiz.
Kimse TFF nin anlaşmalı kanallarına ve reklamlarına konuşmasın röportaj vermesin. Reklamlarında oynamasın.
Her Fenerbahçe maçından sonra ayarımız bozuluyor. Yeneriz, sonraki hafta rehavet, yeniliriz, böyle uyduruk işlerden ceza alırız vs. Agbadou, ne hakla bunu dersin? Futbolculara, böyle maçlardan sonra konuşsun diye izin verio de konuşacak adamı iyi seçmeyen kimse, esas dangalak o.
Yonetim ASIL SIMDI ortaya cikip tehditvari konusmali: "SIKIYORSA CEZA VERIN" gibisinden. Zamaninda Aziz Yildirim da yapti ve TFF suspus oldu. Yokca susunca daha da ustumuze geliyorlar. Gerci bizimkiler konusunca puan da silerler!
Tff gs federasyonu fb federasyonu mhk gine aynı taraftar etkisiz başkan hiç yok zaten işimiz Allaha kalmış
Delikanlilarsa verirlerama bunların hepsi operasyon çocuğudur
Başkan açlık grevine başlıyoruz, federasyonun önünde toplanıyoruz eyleme başlıyoruz de bişey yap çıldırtma artık bizi !! Arkandayız işte... Bir aksiyon al artık !!
Sanırım artık yapılması gereken oyunun kuralı eğer buysa ve bu Yapıyla mücadele etmek için bizimde kendi yapımızı kurmamız gerekiyor. Adı BEŞİKTAŞ ile anılan anlı şanlı büyüklerin iş insanlarının BEŞİKTAŞ adına lobi yapmak için ellerini taşın altına koymaları gerekiyor. Gerekiyorsa siyasete girecekler. başka yolu yok.
İyide biz ne yapıyoruz hiç , kardeşim bu adamlara kim nerede denk gelirse hesabını ödetmeli 2-3 taneden sonrası bakın nasıl duzeliyor, biz hataya birsey demeyiz ama şu pozisyon bile Var dan donmuyorsa bu işte başka şeyler var demektir...
Erol Ersoy'un AYAĞINA BASAN GaySli TOPÇU BİR MACTAN FAZLA CEZA ALİRSAM TÜRKİYE'DE TOP OYNAMAM DEMİŞTİ, BİR MAÇ CEZA VERDİLER, BU ADALETMİ
bu camia esk oyuncusu, eski yöneticisi, eski hocaları, taraftarı basını , zengini fakiri tek yürek tek yumruk olmadığı sürece bize vuran çok olacak. Artık birlik olmalıyız tek olmalıyız. ama sız fakat sız neden siz birlik olmalı ve gerçek gücümüzü göstermeliyiz. İyi günde değil kötü günde
GS'li Abdülkerim sevkedilmiyor, 99. dakikada 50m den penaltı yiyen üstelik pozisyonu Var'a da gidilmeyen Agbadou sevkediliyor ! Sizin olsun "sizin futbolun" itibarı ! Biz kul hakkına ve Allah'ın adaletine itibar ediyoruz ! Koca Lucescu gitti, elbet vadesi gelen herkes gidecek ! İbret alabilene ! Sizin "olmayan" futbol itibarınız dünyada kalırken, yaptığınız haksızlıklar ve yediğiniz kul hakları ahirette çatır çatır çıkacak. Futbolcunun primi, kulübün TFF'den alacağı puan başı para, bu maçı izlemek için harcanan para, zaman ve emek, hepsi teker teker hesaplanacak. Kolay değil, kolay da olmayacak, 20 milyonluk koca Camia'nın kul hakkı !!!
BJK bu ligin yetim çocuğu sanki,İstiyorlar ki hiç konuşmasın hakkını savunmasın,konuşuncada al sana ceza,ya arkadaş vurun abalıya nedir ya,kimse hakkını savunamayacak mı?BEŞİKTAŞ kimsenin oyuncağı değil,bu lig birilerinin oyuncağı olmuş,çekin ligden bırakın onlar oynasınlar,biz kimsenin filminde figüran değiliz
Caner'e bizdeyken ve VAR diye birşey henüz icat edilmemişken, TV'den dudak okumadan da ceza vermişlerdi. Malum yapı çökertilmeden bize rahat uyku yok.
@Karakartal + Katkı sağlayayım renktaşım. Üstelik aynı gece toplanıp geriye dönük kural çıkarıp cezayı verdiler. Hukuken pespaye bir karardı. Ve cezadan sonra tekrar kuralı kaldırdılar. Aynılarını yapan Muslera ve Emreye bu cezaları vermediler, taaa ki Quaresmaya Josefe yaptığı hareketten 5 maç ceza verene kadar. Acilen gerçek bir hukuk sistemine dönülüp, senelerdir Beşiktaşa nefret kusan bu yapılanmalara, zaman aşımı olmaksızın yargılama ve cezalarının verilmesini diliyorum.
Jozef uçan tekme ile gelen kişiyi savurdu diye ceza aldı bu ülkede, rakip futbolcuyu tokatlayan Abdülkerim sevk bile olmadı, boğaz sıkan Osimhen, tribüne çıkan, torreira, düdükten sonra topa vuran yine osimhen , haksız penaltı, verilen haksız verilmeyen haksız kırmızı kartlar ,ya artık neyin mücadelesi anlayamıyorum.
Hamsinin aklına buğulama getirme takoz Recep... Bu beyinsizler harbiden yaparlar !!!
Herkes mhk başkanına tepki gösteriyor da Hacı Osman i ne yapacağız bize de şafak operasyonu ile kayyum atanmasin
Nasıl sistem ama hakkın yendikçe daha çok ceza konuştukça daha fazla ceza haklısın ama yine ceza tek bir çare var maçlara çıkmamak yada paf takımıyla çıkmak.
@erbaalıkartal algı yapıyo bu ali eren denen denyo Beşiktaş düşmanı bu yorumumu beğenmeyenler araştırın geçmişte söylediklerini
Helal sana Ali Eren