Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında başkanlar düzeyince başlayan gerginlik transfere de sıçradı. Geçen sezon transfer konusunda birbirlerinin hareket alanına girmemeye özen gösteren iki kulüp Dorukhan Toköz transferinde bunun bir örneğini yaşamıştı. 

DORUKHAN TOKÖZ'DE DOSTLUK ÖRNEĞİ 

Bir dönem çıkan Dorukhan Toköz haberleri ile ilgili konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Dorukhan, Beşiktaş'la anlaşamıyordu, Ocak ayında boşa çıkacaktı. Teknik kadromuz çok beğeniyordu. İlgilenebileceğimizi söyledim. Ahmet Nur Çebi, 'Ocak ayında size gelirse gönül koyarım' dedi. Ahmet Nur Çebi, Dorukhan karşılığında milli takımda oynayan, sözleşmesinin bitmesine 4 yıl olan bir oyuncuyu istedi. Ben de bunu anlatamayız dedim. Biz de bir daha oyuncuyu düşünmedik" ifadelerini kullanmıştı. 

ÖNCE SORLOTH SONRA WEGHORST 

Ancak bu yaz transfer döneminde ise tam tersi bir görüntü yaşanıyor. Beşiktaş ile Fenerbahçe forvet transferinde iki kez karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli ekip Beşiktaş'ın talip olduğu Alexander Sörloth'u isterken, şimdi de Wout Weghorst için devreye girdi. Forvet konusunda yaşanan bu çatışmanın ilerleyen günlerde de devam etmesi bekleniyor.

İKİ BAŞKAN ARASINDA NE YAŞANMIŞTI?

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Fenerbahçe derbisi öncesi bir taraftarın "Ali Koç savunmasın bizi başkanım." sözlerine "Evladım, şaklabanlık yapanlardan ben olmam. Ben şebek değilim." sözleriyle yanıt vermişti. Ahmet Nur Çebi ardından "Kulüp başkanlarına ve aileye saygım var. Bir kulüp başkanı için asla böyle ifade kullanmam. Rahmi Bey bizim için değerlidir. İki tane sağlıklı olmayan çocuğun yapmış olduklarını bir anlık hiddet veya provokasyon olarak düşünüyorum" diyerek konuya açıklık getirmişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise bir televizyon kanalında katıldığı programda Ahmet Nur Çebi'ye tekrar tepki göstermişti. 

Duhuliye.com