Beşiktaş'ın bu sezon savunma performansı eleştirilirken, hücum da geçen sezonun gerisinde bir görüntü sergiliyor. Sergen Yalçın yönetiminde bu sezon 12 Süper Lig maçında 21 gol atan Beşiktaş kalesinde ise 15 gol gördü. Aynı Kartal geçen sezon ise 12 karşılaşmada 25 kez rakip ağları sallarken kalesinde 19 gole engel olamamıştı. 

LARİN'İN SÖZLEŞME KONUSU ÇÖZÜLEMEDİ 

İstatistik olarak arada çok büyük farkla olmasa da hücum hattındaki isimlerin performansları büyük düşüş gösterdi. Forvet hattına yaşanan huzursuzluk ise bu durumdaki en önemli faktör olarak dikkat çekiyor... Sözleşme konusu bir türlü çözülemeyen Cyle Larin'in kafasını bu durum fazlasıyla meşgul ediyor. "Gidecek mı kalacak mı?" ve "Devre arasında Beşiktaş Larin için gelecek teklifleri değerlendirecek mi?" gibi 
sorular Kanadalı futbolcunun peformansına da etki ediyor.

BATSHUAYİ MUM MİSALİ ERİDİ! 

Forvetin bir diğer neferi Michy Batshuayi cephesinde de olumsuz bir atmosfer hakim... İlk haftalar lige fırtına gibi bir giriş yapan yıldız oyuncu, her geçen hafta ciddi bir performans düşüklüğü yaşadı. Ardından gelen eleştirilen ve başarısız son vuruşlar yıldız oyuncuyu psikolojik olarak da etkiledi. Milli ara sonrası yeniden çıkış beklenen Batshuayi, yüksek ateş nedeniyle idmana katılamazken muhtemelen Alanya maçının kadrosunda da yer almayacak. Özellikle forvet hattında yaşanan husursuz ortama çözüm arayışları sürüyor. 

Duhuliye.com

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için  Duhuliye.com mobil  uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla