Beşiktaş, Emmanuel Agbadou transferinde sona yaklaştı.
Foot Mercato’nun haberine göre Beşiktaş, Emmanuel Agbadou’nun transferi için Wolverhampton ile 11.5 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Taraflar arasında son detaylar görüşülüyor.
Siyah-beyazlılar, savunma hattını güçlendirmek adına uzun süredir temaslarını sürdürdüğü Emmanuel Agbadou transferinde mutlu sona çok yakın. Foot Mercato’da yer alan bilgilere göre Beşiktaş, Premier Lig ekibi Wolverhampton ile 11.5 milyon euro bedel üzerinden el sıkıştı.
Transferin resmiyet kazanması için yalnızca son pürüzlerin giderilmesi bekleniyor. Beşiktaş yönetimi, oyuncu tarafıyla da nihai detayları netleştirerek kısa süre içinde anlaşmayı açıklamayı hedefliyor.
Geride kalan süreçte teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlılar, Agbadou hamlesiyle savunmada lider özelliklere sahip bir ismi kadrosuna katmayı planlıyor. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.
Duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (39)
Bir kaç maçını izledim. Hiç iç açıcı değil doğru transfer olduğunu düşünmüyorum. çok para çok kademe hatası yapıyor. çözemedi kimse Sergen Yalçın nasıl çözecek
O kadar para verip almayın. Önceki yönetimlerin düştüğü hataya düşmeyin. Üstelik üç buçuk yıllık mukavele yapacaksın bir yıl sonra üste para verip göndermeye çalışacaksın hiç gerek yok. Kulüp zaten borç batağında! Kiralama yapabiliyosanız alın yoksa bize Djalo, Emirhan, Udokhai yeter. Bir tane de alt yapıdan stoper çıkar A takıma seni sezon sonuna kadar idare eder. Yaz sezonunda hem daha iyisini hem de daha az maliyetle alabilirsin...
Burayı yavşak Renkoşlar basmış Hadi gidin çöplüğünüze kış kış Kıskanç köpüşler. Az kaldı Rahat olun beyler SERGEN YALÇIN VE SERKAN REÇBER takımı çok doğru bir şekilde kuruyor. Biraz sabırlı olalım. Bu sene bu takım ya ikinci yada üçüncü olacaktır. Seneye gelsin ŞAMPİYONLUK
tamam yeter daha fazla afrikalı sorun oluşturuyor geçmişte çokça yaşadık
Yine başladılar Afrika milli takımı kurmaya
İstemeyenler neden istemıyor kaç defa seyretmişler acaba bu adam adamı yer gol attırmaz zebani gıbı
11 buçuk miyon avroya soba borusu alıyoruz
21 maçta 7 puan toplayan takımın stoperini alıyoruz büyük bir transfer olur inşallah
Küme düşmüş takımdan bile futbolcu alamıyorsak bırakalım bu işleri
Takımı ne hale getirdiniz süper baba fiko senden başkası Yalan geri dön
Transfer yapmayın. Saçma sapan adamlara boş yere böyle paralar verileceğine sezon sonunu bekleyin. Muçi musrati'de de bunu söylemiştik yapmayın diye zamanında sonuç ortada. Beşiktaş böyle bir iki adam almakla düzelebilecek halde değil. Bu kulübe kaleden tut forvete kadar transfer lazım. En az 7-8 adam ediyor bu da. Devre arası kaliteli futbolcu bulmak zor. Kimsenin kulübe karşı eski hevesi de kalmadı bunu çevremizde bariz görüyoruz artık. Sergen'le beraber bu takım sezon sonuna kadar ıkına ıkına gitmek zorunda. Sezon sonu da toptan bir temizlik yapmak zorunda. Başka türlü her sene birbirinin aynısı olmaya devam edecek bizim için.
Hep sona yaklaşıyoz zaten ama son kaçıyor yakalıyamoz
Sahaya çıkıp oynamadan hiç bir futbolcuyu eleştirmek istemem ama Agbadou'nun milli takım kariyerindede düşüş var.Dünya Kupası elemelerinde kadrodaydı ama oynatılmadı,Afrika Uluslar kupasına ise çağrılmadı.Wolverhampton'ın ligteki durumuda ortada.Bu rakamı vermek doğru değil diye düşünüyorum.Hayırlısı olsun..
Hala daha almayalım, gereksiz, çok pahalı diyen adamlar var. Yahu arkadaş hala anlamadınız mı? Bu tezgah kulüplerin, başkanların, oyuncuların kontrolünde değil. Siyaset, mafya, menejer üçgeninde dönüyor. Daha bin kere mi söyleyeceğiz. Bu adı geçen oyuncuları ne serdal adalı, ne sergen ne de scout ekibi tanıyor. Alacaksın diyorlar ve alıyorlar. Bu iş böyle. Kendinizi İsviçre'de yaşıyormuş gibi düşünmekten vazgeçin.
Ben ocağın ilk haftası yazdım arkadaşlar transfer değil ama magazin ve spor basınında dünyada birinci sıradayız.adam real Madrid Barcelona taraftarı Beşiktaş haberlerini takip ediyor şaka gibi
Rafa tamam sıkıntılıydı ama sen 7-8 milyona Rafa'yı gönderip 11.5 milyon Agbadou'ya veriyorsan harbi sıkıntılısın demektir yada para aklayıp para yiyorsun demektir.
Her zaman olduğu gibi Avrupa basınında en çok yazılan konuşulan Türk takımı Beşiktaş. İngiliz basını Abrahamla yatıp kalkıyor bir haftadır
Aldığınız topçu batsın bitmedi bu siyahi futbolcu sevdanız amarteyin aynısının beteri bu herif almayın yapmayın şu sergenle transfer dedik sezon sonu zaten gidcek
Biraz önce EuroTL değerine baktım 50.19 ---11,500,000x50.19= 577,185,000 TL ediyor kısaca 577 milyon TL. Şampiyonluk hedefinden kopmuş bir takım 577 milyon TL'ye stoper almaz. Dünya Kupasında yarı final oynamış stoperine bile o parayı vermediler.
@Dik Kartal Ya sabır. Alsan bir dert almasan bir dert. Allahim sen başkana sabır ver. Vallahi çekilecek su tipler.
İnanılmaz bir trafik yaşanacak avantaları siz düşünün çünkü normal değil Emirhan,Ndidi,abraham,udokhai,rafa pzt gidiyor ve tam 6 yabancı gelecek isimlere ulaşınca size haber verecem
Nerde bos oyuncu var, menajerlerle kitliyorlar.
Ben diyorum kimi alırsak alalım bazı sapık taraftarlar acımasızca eleştirecek, onun için diyorum ki sezon sonuna kadar duhuliye forumunu taraftar yorumlarına kapatalım, bunu duhuliye yetkililerinden özellikle rica ediyorum, kimi alırsak alalım kesinlikle eleştiren sapık bir taraftar gurupları var, onların beşiktaşın başarısıyla ilgileri yok, onların derdi hep kaos olsun yönetim yada teknik drektör üzerinden kalleşce yorum yapalım
@Ali yaşar bir de ekleme yapayım. 41 gol yemiş averaj en kotu takımda anca 13 maç forma bulabilmiş. O kadar gol yiyen stoperler bile kesememiş
@Ali yaşar liginin sonuncusundan stoper alıyorsun ve 10 kusur milyon bonservis veriyorsun. Daha ne olsun. bu paranın buyuk ksımı birikeri ile paylaşılacaktır emin ol. Sene sonu da bunu göndermek için uğraşırlar
Bugün fransız, yarın ingiliz, ertesi gün italyan basını Beşiktaşın transferini duyuruyor, peki almanlar niye bizimle ilgili transferleri hiç duyurmuyor? onlar niye sessiz? transfer sezonunun bitmesine 20 gün kaldı, bu kadar kısa bir sürede kaç transfer yapılabilir? daha hiçbir oyuncu gelip imza bile atmadı sürekli bir transfer haberi yapılıp duruyor, bunlar gerçek olmayan zaman kazanmaya yönelik yapılan haberler, tepki çekmemek için transferler sezon sonunda gelecek diyemiyorlar,eğer işler yağver giderse sezon sonuna kadar idareten oyuncu alıp yine bolca para verip göndermeyi planlıyorlar bütün hesap bu.
Emmanuel Agbadou premier lig tecrübesi 1 sene ondan önce reimste oynamış başkada yok yeni bir fiyasko ile karşılaşabiliriz wolves 20 milyon a gelmiş beşiktaşa 11.5 melyona geliyormuş açıkçası patlayabilir bence adamlarda milan skiriniar var davinson var bizde agbadou
ara transferde daha iyisi mucize olurdu. ben olsam eğer büyük takımsam geriye rudigeri ortaya kanteyi alırdım. 10 numaram yok sol kanadım yok. kalecim yok beklerim evlere şenlik ben nası yapıcam kardeşim bu kadroyla. yedek kulübemi kimse halı sahaya çağırmaz öyle berbat. ya kendinize gelin ya görevi bırakın Allah aşkına iyice sünepe bir kulüp olduk yetti vallahi yetti.
Siyahi oyuncu almayın kardeşim ırkçılık için yazmıyorum tutmuyor bizde beşiktaş niye akıllanmıyor abi en son onana amartey erick bailley say say bitmez aboubakar bile olmadı son gelişi arthur masuakuyu göndermek için taraftar yönetim epey uğraştı
@Xxx Zenci almayalım tamam da Jurasek zenci değildi ama berbattı. İş zencide beyazda değil yetenekte.
Hadi geçmiş olsun hepimize seçimden sonra tekrar görüşmek üzere..
Bizim saftrik yönetim hala akıllanmadı. Afrikalı oyuncu almayın kardeşim bizde tutmuyor. Adamlar yatmaya geliyor. Yaşları olduğundan yüksek oluyor.
@Adalı istifa transfer yapılmıyor neden yapmıyoruz yapıyorlar bunu niye aldınız?adam gelsin oynasın bir ona göre yorum yapabiliriz be
1 ay sonra göndermeye çalışırız koskoca kulüpte transferden anlayan kimse yokmu
Bu adamın koşacak hali yok çok kalın adam bumu arkaya kaçanları toplayacak başka bir afrikalı yaptıkları bir bok yok menejerlerin gösterdiği çöpleri alıyorlar....!!!
@Gum belliki izlememisin, kosacak Hali yok dediysen
Yarın sorun çıktığı ve transferden vazgeçildiğini okursak hiç şaşırmam...
Sene sonu da bunu göndermeye çalışırız artık. Bu klube gelen TD, yönetim, başkan vs...gelen herkes 3 maymunu oynuyor. Bir tane futboldan anlayan adam olmaz mı. Böyle adamlara para vereceğine alma daha iyi. Bize Portekiz ve Afrikalı adam yaramıyor.