Fransız basını Beşiktaş'ın transfer için yaptığı görüşmeleri aktardı. İşte detaylar...
Beşiktaş, Belçikalı milli kanat oyuncusu Dodi Lukebakio'yu transfer etmek için Benfica ile görüşmelerini sürdürüyor.
Fransız gazetesi L'Equipe'de yer alan habere göre iki kulüp, yaklaşık 20 milyon euro civarında bir anlaşmayla transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.
Benfica'ya geçtiğimiz yıl 20 milyon euro karşılığında transfer olan kanat oyuncusunun, benzer bir tutar karşılığında Beşiktaş'a imza atabileceği belirtildi. Fransız basını, iki kulüp arasında henüz anlaşmaya varılmadığı fakat görüşmelerin ilerlediği de belirtti.
Transfer döneminin başında adı Monaco ile de anılan 28 yaşındaki yıldız oyuncunun kulübü Benfica ile 2030 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Lukebakio şu ana kadar Benfica formasıyla toplamda çıktığı 27 maçta takımına 2 gol ve 7 asistlik katkı sağladı.

duhuliye.com / dış basın / L'Equipe
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (14)
Cerny den daha kötü olma3 şansı yok, oyun tarzı Babel e benziyor ben beğendim
1.5 aydır sadece Vlahovic geldi. Transfer zor iş kolay değil doğru da kadro yetersizliği de hedefe varmada işleri zorlaştırıyor işte.
çorumspor maçında eğer çorumu doğramaya kalkarsa hakem buna engel olmak lazım, çünkü 1 kere rakibi doğrayıp kalan 30 maçta çorumu örnek gösterip bizi doğrayacaklar . biz doğru olalım gerekirse herkes eğri davransın
Bakın görürsünüz bu hafta bilerek zaten içeride yeneceğimiz Çorumspor maçında çorumspor aleyhine saçma sapan kararlar verecekler ki Beşiktaş kollanıyor algısı yapılsın. Yıllar önce Bülent Yıldırım gs ile şampiyonluk yarışındayken maçı katletmişti. Ertesi hafta kasımpaşayla oynadık o maçta da demiştim kasımpaşa doğranacak diye nitekim öyle de oldu. O hafta tüm medya Beşiktaş da kollanıyor algısı yapıp derbide çalınan şampiyonluğumuz unutturuldu. BEŞİKTAŞA DESTEK VERMEK İSTİYORSANIZ BUNU HER YERDE PAYLAŞIN Kİ FENER MAÇINDA YİNE DOĞRANMAYALIM.
Bu transfer menajerlerle para indirme transferi olur, benfica nın yedek oyuncusuna bu para verilir mi
benfica dan topcu ya daha doymadıkmı yav.... nothinghamdan dilane bakwa yı alın tamamdır bu iş..
Bakın görürsünüz bu hafta bilerek zaten içeride yeneceğimiz Çorumspor maçında çorumspor aleyhine saçma sapan kararlar verecekler ki Beşiktaş kollanıyor algısı yapılsın. Yıllar önce Bülent Yıldırım gs ile şampiyonluk yarışındayken maçı katletmişti. Ertesi hafta kasımpaşayla oynadık o maçta da demiştim kasımpaşa doğranacak diye nitekim öyle de oldu. O hafta tüm medya Beşiktaş da kollanıyor algısı yapıp derbide çalınan şampiyonluğumuz unutturuldu. BEŞİKTAŞA DESTEK VERMEK İSTİYORSANIZ BUNU HER YERDE PAYLAŞIN Kİ FENER MAÇINDA YİNE DOĞRANMAYALIM.
sakat almayın benfica dan milandan bıktık
Benfica'nın aldıktan sonra pişman olduğu tüm futbolcuları bize iteliyorlar. Güzel bir sistem. Bunun devlet düzeyine olanlara müstemleke deniyor.
Başımızı kaldırmamız lazım. Yaptıkları operasyonun amacı bize; Önümüzü kesiyorlar. Bize izin vermezler algısını yerleştirmek. Eğer biz buna inanırsak amaçlarına ulaşmış olurlar. Reelde 3 puan kaybettik sadece. Kart cezalımız yok. Bundan sonrası için yönetim herhalde proaktif olarak hareket eder artık. At alınmadan. Üsküdar geçilmeden. Bizim oynadığımız oyun stilinde rakiplerin kırmızı görmesi çok normal. Deliriyor adamlar. Avrupa'da böyle oldu. İçeride de böyle oldu hakem vermedi. Geçelim artık bu konuyu. Yaş gibi takım oluyoruz. Avrupa Ligi'nin eşiğine ayak bastık. Ligde büyük haksızlığa uğramış takımız. Yönetim eğer proaktif olursa bundan sonra kolay kolay bir şey olacağını sanmıyorum. En yukarısı da çok rahatsız oldu bu arbededen. Cumhurbaşkanı danışmanının tweet'i sebepsiz yere atılmadı. Güvenelim kendimize!
@Burak oynadığımız oyunla ilgili tespitine katılıyorum.. rakipler kırmızı gördü çünkü aşağılayıcı bir oyun.. devamlı rakipten topu alıp kendi istediğin gibi oynuyorsun.. alanyada da aynısı oldu .. tetikçi çekti tetiği
Bu adam nasıl bi kanat? İzleyen, bilen var mı? Bize yarar mı yani
Kusura bakmayin ama YA BRAHIM DIAZ YADA ANTONY ….. ASAGISI KESMEZ ANCAK SİZİ KESER YÖNETIM ….. ONUNLANDAN YETTI DÜSÜNMEYIN ….. JOAO FELIX , LAPORTE ve GEDSONUDA İSTİYORUZ DAHA
Benfica satamadığı futbolcuları 5 ediyorsa 15 e 3 sene taksitli Beşiktaş’a yollar yeni gelecek başkan öder ne olacak