Beşiktaş'ın 28 Mayıs'ta düzenlenecek başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Fuat Çimen, Twitter hesabından başkan Ahmet Nur Çebi hakkında açıklamalarda bulundu. Çebi'nin “Fuat Çimen bey aday karşımızda. Hayırlı,uğurlu olsun. Keşke daha fazla aday çıksaydı.Bir kulübün marka değerini yukarı çeken tek şey yarıştır. Sağlıklı,sıhhatli,yakışan bir başkanlık yarışı olmalı bu kulüplerde" sözlerine yanıt veren Fuat Çimen şu ifadeleri kullandı: 

DERNEKLERE "ÖNCELİKLİ BİLET" TEHDİTİ

Önce imza toplanması sırasında bana imza verilmesin diye bir kısım derneklere “Fuat Çimen’e destek verilirse  bilet önceliği vb  avantajlardan yararlanamazsınız” telkinleri!

"FUAT ÇİMEN VE EKİBİNİ MEKANA ALMAYIN" TALEPLERİ

Ege, izmir vb bölgelerde toplantı yapılacak mekanların önceden aranıp benim ve ekip arkadaşlarımın mekana alınmamamız ya da hizmet verilmemesi talepleri, derneklere “bizden habersiz nasıl gidersiniz” telkinleri!

'BAŞKANIN ALTINI OYAN YÖNETİCİLER VAR'

Velev ki Sn. Başkan’ın bunlardan haberi yok. O zaman başkanın çevresinde Sn. Başkanın bu şekilde altını oyan yöneticileri var, farkında değil. Yazık! Anlaşılan bazılarının kaybetme korkusu bir yönetici koltuğundan çok daha fazlasıymış. Nasıl bir şeyi kaybetmekten korkuyorlarsa. Kim bilir?

FUAT ÇİMEN'DEN BAŞKAN ÇEBİ'YE SORULAR! 

Sorularım; 

Beşiktaşlıların “Hür İradesine” baskı kurma çabaları niye?

Bazı dernek başkanları yönetim ya da bir takım pazarlıkları şu kadar kongre üyem var diye yaparken, o genel kurul üyelerimiz Hür İradelerinin pazarlık konusu yapıldığının farkında mı? Buna suskun mu kalacaklar?

'GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE ÇEBİ'YE SORUN'

Şu ana kadar yukarıda yazdıklarımı “Hür İradeli” ve derdi “Sadece Beşiktaş“ olan Dernek başkanlarının, Genel Kurul Üyelerimizin Dernek başkanlarına ve Sn. Ahmet Nur Çebi’ye gördükleri her yerde “hür iradeyle“ sormalarını Beşiktaşlılık adına rica ediyorum.

'PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ, ÇEBİ'NİN PROJELERİNİ SORUN'

Biz gittiğimiz her yerde projelerimizi (https://besiktassensin.com), prensip anlaşması ve gizlilik anlaşması ile yarattığımız kaynağa kadar her şeyi anlatıyoruz, sorulara cevap veriyoruz. Sn. Ahmet Nur Çebi ve ekibine lütfen yeni döneme ilişkin projelerini ve kaynaklarını da sorun.

'29 MAYIS KURTULUŞ GÜNÜ' 

29 Mayıs Beşiktaş için kurtuluş günüdür. 29 Mayıs’ta bu bizans oyunlarını, “Beşiktaşlı” Genel Kurul Üyeleri sandığa gelerek “Hür İrademiz kimseye kiralık değil” diyerek bozacaklar.

29 Mayıs’ta tıpkı İstanbul’un fethi gibi Beşiktaş’ta karanlık ortaçağın bitişi, yeni, aydınlık, demokratik ve çoğulcu bir Beşiktaş çağının başlangıcı olacak.