İşte Mustafa Doğan'ın açıklamaları:

"Futbolda seyircisiz oynanabilir maçlar diye açıklama yapıldı. Takımlar, küçük gruplar halinde antrenmanlarına başladılar. Mayıs'ın 9'unda veya 16'sında maçların oynanacağı da ciddi şekilde konuşuluyor."

"Sağlıkçılarımıza çok büyük bir saygımız var. Onların da bir an önce evlerine kavuşabilmesi için bizim çok gerekmiyorsa dışarı çıkmamamız ve 'Evde Kal' uyarılarına dikkat etmemiz lazım."

"Bu sürecin ardından tembel oyuncular ortaya çıkacaktır. Antrenmanları harfiyen uygulayan oyuncuların fazla olduğu takımlar öne çıkacaktır."

"Koşu bandında, bisiklette mutlaka vakit geçirecektir futbolcular ama onun dışında ağırlık çalışmalarına da özen göstermeliler. Günümüzde herkes online şekilde çalışmalarına devam edebiliyor. Herkesin antrenman programı var."

"Maçlar oynanmaya başladığında bütün takımlar eşit koşullarda yarışacak. Eğer bir kayıp varsa, bütün takımlar o kaybı yaşamış olacak. Oyunculara bir tarih verebilmek de son derece önemli. Şu an maçların ne zaman oynanabileceğini bilmiyoruz."

"Sadece fiziksel olarak düşünmemek lazım. Mental olarak da oyuncuların hazır hale gelebilmesi son derece önemli. Eminim oyuncular çok fazla şampiyonluk-skor odaklı düşünmeyeceklerdir. Bir an evvel bu sezonun bitmesini istiyorlar."

Kaynak: beIN SPORTS