Murat Şahin'in sözlerinden öne çıkan ifadeler şöyle: "Beşiktaş'tan ayrıldığımdan beri boştayım. Biraz kafa dağıtalım diye tatil yapmaya geldim. Bu dönemde yaptığım ilk tatil. Çünkü normalde bu dönemde kamp bitiyor. Sezon başlıyor. 16-17 yaşından beri bu işin içindeyim. Çok uzak kalınca da insan özlüyor.

UZUN YILLAR ÇALIŞIRIZ

Sergen Hoca ile beraberiz. İnşallah uzun yıllar da çalışırız. İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Hoca ve ekibi olarak. Futbolda hiç hedef yok. Hep daha üstü lazım. Umarım Avrupa'yı da görürüz. Çifte şampiyonluktan sonra 5-6 ay dayanabildik. Her yerden baskılar geliyor. Buna dayanabilmek önemli.

ŞAMPİYONLUĞUMUZ DAHA ZORDU 

Avcı'dan sonra ivmeyi iyi yakaladık. Aldığımız duruma göre gayet iyi yerde bitirdik. Oradaki özgüven ertesi sezonki şampiyonluğun habercisi gibiydi. Şampiyonluklar kolay değil. Hem ligin uzunluğu hem de pandemi şartları nedeniyle durum kötüydü. Zor zamanda idmanlar yaptık. Değişik bir dönemdi.

BEYAZLARIN YÜZDE 30'U İZMİR'DE OLDU

Şampiyonluk maçına çıktığımızda saçlarım 3 günde beyazladı. İzmir'de yüzde 30'u beyazlaştı. İnanılmaz bir stres yaşadık. Çifte kupayla sezonu tamamladık. Bunu yaşamak inanılmaz duyguysu. Anlatılmaz, yaşanır bir olay. 

ÖNÜNÜ ALAMADIK 

Sezon aslında iyi başladı. Ayrılığın ardında bir sürü etken var. Görüyorsunuz, önünü alamıyorsunuz. Biz de bunu yaşadık. Şampiyonlar Ligi maçları da bizi yıprattı. 

FUTBOLCULAR BİZİ SATMADI

Ben asla futbolcular bizi sattı demem. Öyle bir şey hissetmedik. Bizim oyuncu grubunda şimdi görüştüklerim de var. Bizim zamanımızdan kalanlar iyi bir gruptu. Ama moral bozukluğu ve performans düşüklüğü onlarda da oldu, bizde de oldu."

Futbol Arena