Valerien Ismael yönetiminde çıktığı ilk maçta Trabzonspor'la deplasmanda berabere kalan Beşiktaş'ta bugünkü Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi keyifler yerinde. Futbolcular, Ismael'in oyun stili ve antrenman sistemine çok çabuk uyum gösterdi.

1 saat süren çalışmalar çok yorucu geçse de Fransız hocanın "Eğlenceli idman" felsefesi oyuncuları fazlasıyla mutlu ediyor. Siyah-beyazlılar, antrenmanlarda su içme fırsatı bile bulamıyor ancak bundan hiç şikâyetçi değiller.

TAKIMA GÖRSEL EĞİTİM VERİLİYOR
Ismael'in iki yardımcı antrenörü sürekli oyuncularla birebir toplantılar gerçekleştiriyor. Ayrıca defans, orta saha ve hücum oyuncularıyla ayrı görüşmeler yapan Fransız çalıştırıcının ekibi; taktik tahtası ve resimler kullanarak takıma görsel olarak eğitim veriyor.

Futbolcular doğru ve yanlışı anında öğretme metodu uygulayan teknik heyetin yaklaşımını çok kıymetli görüyor. Özellikle Josef, Ghezzal, Montero'nun hem yeni oyun kurgusu hem de aldıkları rollerden son derece memnun oldukları kaydedildi.
 

3-4-3 OTURUNCA BAŞARI GARANTİ
46 yaşındaki çalıştırıcı da 6 günlük antrenmanın ardından Trabzonspor maçında sergiledikleri oyun ve dizilişe sadık kalmaları sebebiyle talebelerinin performansından gayet mutlu.

teknik adam, daha fazla tekrar yapmaları durumunda oyuncularının fark yaratacaklarından emin. Trabzonspor karşısında Josef, Welinton, Rıdvan, Rosier ve Ghezzal'ın performansını beğenen Ismael, istikrarlı bir 11 oluşturma niyetinde. 3-4-3 dizilişi zor olsa da düzenin oturması durumunda Ismael ve ekibi başarıyı yakalayacaklarına inanıyor.

MAKİNE GİBİ!
Teknik direktör tercihleri ilk başta eleştirilse de Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, Ismael'in, oyuncu grubunu hemen hakimiyetine almasını çok sevdi. İdmanları, işine gösterdiği saygısı ve profesyonel yaklaşımının yanı sıra yönetimle de planlı-programlı ilerlemesi takdir topladı. Siyah-beyazlı idareciler, Ismael için "24 saat çalışıyor, makine gibi hoca" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Fotomaç