Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın istifa etti.

Kartal'a geçen sezon çifte kupa kazandıran Yalçın, üst üste gelen kötü sonuçların ardından görevini bırakırken futbolculardan ilk olarak kadro dışı bırakılan N'Sakala'nın mesaj paylaştı. N'Sakala "Her şey için teşekkürler hocam, mutluluklar senin olsun" yazdı.

Kartal'Iın Cezayirli yıldızı Ghezzal de Yalçın'a veda ederken "Maalesef futbolda bazen her şey istediğimiz gibi gitmiyor. Sergen hocama ve bütün ekibine bize yaşattığı anılar için çok teşekkür ederim. Hem iyi günde hem kötü günde sizinle çalışmak benim için büyük bir onurdu. Canı gönülden başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Diğer yıldızların paşlaşımları ise şöyle:

Josef de Souza: Sergen hoca, Murat hoca ve tüm teknik ekip.. beni bu takıma kabul ettiğiniz, Türkiye’deki en iyi yılımı geçirmeme katkı sağladığınız ve Türkiye şampiyonu olma rüyamı gerçekleştirmeme takım arkadaşlarımla beraber yardım ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Sizin de bugün de dahil olmak üzere her zaman benden istediğiniz gibi, bundan sonraki dönemde de takım arkadaşlarıma yardımcı olmak ve büyük Beşiktaş camiasına katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bugün yollarımız ayrılıyor, ama benim sizin ve ekibinizin hayatında her şeyin yolunda gitmesi için içten dileklerim devam ediyor. Belki bir gün yollarımız tekrar kesişir. Her şey için teşekkürler, başarılar hocam…

Montero: Herşey için çok teşekkür ederim Sergen Hocam!

Pjanic: Beraber geçirdiğimiz birkaç ay bana harika bir insan ve profesyonel ile çalışma fırsatı verdi. Her şey için teşekkürler hocam.

Duhuliye.com