Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray-Samsunspor maçından önce konuşmuştu.
Yüksel Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:
"Çocukken herkes büyük takımlardan birini tutardı. Bizim zamanımızda öyleydi. Ben de çocukluğumda Galatasaray'ı tutardım. Ama artık Samsunspor'un başkanıyım. Bu takımların rakibiyim. Her büyük takıma aynı mesafedeyim. Çocukluğumdan dolayı Galatasaray'a bir adım daha yakın olabilirim ama gidip Galatasaray'a maç mı satacağım? Çılacağım, yeneceğim diyorum. Daha ne diyeyim?"
"SANE İYİ GÜNÜNDE OLURSA İÇİMİZDEN GEÇER"
"Leroy Sane bazen bir parlıyor, bazen sönüyor. O yüzden onu nasıl bir gününde yakalayacağımız önemli. Çok iyi bir gününde olursa içimizden geçer ama kötü bir gününde de biz çok rahat ederiz."
Galatasaray, Samsunspor maçında ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken Sane 1 gol 1 asist yaptı.
Sosyal medyada taraftarlar Galatasaray maçındaki performansından dolayı Samsunspor başkanına ve Samsunsporlu futbolculara tepki gösteren içerikler paylaştılar.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (75)
Ne diyorduk Beşiktaş'la uğraşanın çocuğu olmaz! Çok uğraştınız bizle, 2 seneye gidersiniz kardeş takımlarınız yanına. öcüler texaslar falan.
Herhalde öyle diyecek, yaptim diyen oldumu bugüne kadar. Yapacak birileri bulunur. Kalecin Beşiktaş maçında bütün eklemleri Arap gecelerinin baş dansozlerine ders verirdi. Bu maçta kadirgali gibiydi topu şortunun altında cukuyle tutmaya çalışıyor gibiydi. Ne acayip demi. Sende maçını satmazsin diye nediye curcur ediyorsun ki, Yaraşan mi ki ne konuşuyorsun Robert
İçimizden geçer diye açıklama yapan bir varlıktan nasıl bir samimiyet beklersin
Lan bide yalan konuşuyorsun küçükken geyseli imiş şimdide kongre üyesi değilmisin rober efendi.
Sizin için sorunmu? GS eliyle oynaya oynaya Şampiyon olur oturur birlikte kutlarsınız Dursun abiciğinle.
göztepe samsun zorlu anadolu klüplerini hep hakemle geçiyorlar hemde evlerindeki maçları bu şikeciler hükümet gitmeden yargılanırmı bilmiyorum ama futbol izleyen ağır saftiriktir izlenmez hatta bjk ligden çekilsin fenerde hatta bazı anadolu klüpleride boşuna masraf etmeyin zaman kaybı vs
Maçtan sonra açıklamalarını dinledim bu pijin GS taraftarını ve osimheni methetti. Hatta neden 80 milyon euro olduğunu ispat etti dedi ama defanstaki pijine neden kafayı o topa koymadın demedi. Kahbesiniz
Ulan senin gibi sahtekara kim inanır. Samsun yenildi diye içinden sevinmediysen ben de adam değilim.
sen istersen satma eski gs li kalecinin yediği golü gördük ben değil senin taraftarın antrenmanda kalbiyel aklı çelişen varsa onuda allaha havale ediyorum diye. ben eski gsli oyuncular hariç hiçbir kulüpbün eski oyuncusunun yeni takımında gs ye karşı oynadıkları toptan dolayı ıslıklandığını duymadım birtek gs ye has adamlar kulüpten iktir ediyor oyuncuyu nasıl bir nema varsa orda giden kalan kovulan atılan hiçbiri bırakmıyor.
Her gs maçından önce renkliyim dersen hakkını yemekte bir beis görmezler...gereksiz açıklamalar ile camiana ihanet ediyorsun
İyi tamam lige çıktığın son dört senede ligde 7 maçta bir beraberliğin bile yok hepsinde içerde dışarda yenilmişsin kalecin okan gs çıkışlı gs maçlarında hep lambada ..2022den beri adamlar her sene direk altı puanla başlıyor lige samsun gsnin yavuklusu olmuş bari bir kere em azından bir berabere kalda millet uyanmasın
hakem beyler işi halletmiş bu sefer sana gerek kalmamış
Çelişkilerle ve ikilemlerle dolu bir açıklama yapmış, oyuncu övme ve itiraflarla süslenmiş bir konuşma olmuş, İnsan içinde hisettiklerini diliyle örtbas etmeye çalışır, görünenle söylenen çok farklı iki yöndür, biz gördüğümüzü biliyoruz sen ise dediğini, yaptığı açıklama Nasreddin Hocanın Eşek fıkrasındaki diyaloğu akılarra getiriyor, Eşek anırır komşu hani Eşek yoktu der: Nasreddin Hoca sen Eşeğe değil bana inan der, bu açıklamada Bizler komşu Bu Başkanda Nasreddin Hoca, kim yalan söylüyor? kim haklı? biz biliyoruz.
Bu hakemler varken size sira gelmez merak etmeyin siz
Resmen Samsun'un penaltısını yediler. Sonra da Mayıslar bizim diyorlar. Utanmaz bunlar ya... Bu pozisyon Beşktaş aleyhne olsa, orta hakem VAR'ı bile beklemez, penaltıyı kendi verirdi. Herhalde G:S'ın iki maç üst üste beraberlik alması istenmedi. Allah GS'a Monaco maçında da böyle karaktersiz hakemler nasip etsin. Çünkü Avrupa'da hakemler bu pozisyonları tereddütsüz çalıyor.
Kalede malum kaleci her yıl aynı golleri yemekten bıkmadı, sane hiç bu kadar rahat gol atmamistir.
Bugün messi tezahüratları vardı büyük ihtimal devre arası şampiyonlar ligi için geliyormuş helal olsun büyük camia başkan yıldız sözü verdi Muhammed Salah ı getir diyorlar bizim tinercileri de her sene ndour bilal gibi adamlarla kandırıyorlar
@Yazık ulan piç,sövülmekten hoşlanan bir yapın var anlaşılan,istediğiniz kadar adam alın oğlum,o kadar şerefsizsiniz ki hakem olmadan o kadrolar para etmiyor görüyorsun.birgün gelir elbet o sahtekarlıklarınızın bedelini ödetecek bir yiğit çıkar.organize şerefsizsiniz.
@Yazık son dakika verilmeyen penaltıya ne diyorlar acaba diye buralarda gezme kendi tuttuğun takımın sayfasına git.
Satmak cinconların genetiğinde var. Almak satmak sizin işiniz.
Ya senin satmana gerek yok şimdi yiyorsa çık açıkla son dakikada net dünyanın her yerinde penaltı olan pozisyonda penaltımızı hakem vermedi desene Kazım Can arkasından geçecek topa refleks ile elini açıyor ama vermezler gs iyi gitmiyor düşmesine izin vermezler. Şu maç berabere bitse gs de üst üste puan kaybedecek.
Maç az önce bitti bence bu lig boşuna oynanıyor transferler boşuna yapılıyor tff yi ziyaret eden kazandı o penaltıyı tffsaraya kesin verirlerdi. Zaten bu renkli böyle şampiyon olmaya alışık.
90+5 te maç 3-2 ve Samsunun kabak gibi penaltısını vermediler, üstelik VAR! daki her kimse çağırmadı bile. Maç hemen bitsin Gs puan kaybetmesin diye... Bu ligi boşuna oynatmasınlar, versinler gs'ye her sene kupayı..
En güzel satış eski düzen bol gollü ulan şerefsizler rakip atmasa kendi kalenize oda olmasa penaltı yaptırıp gol yiyeceksiniz.Allah size de Adana demirspor kaderi versin İnşallah.
Resmen Samsun'un penaltısını yediler. Sonra da Mayıslar bizim diyorlar. Utanmaz bunlar ya... Bu pozisyon Beşktaş aleyhne olsa, orta hakem VAR'ı bile beklemez, penaltıyı kendi verirdi. Herhalde G:S'ın iki maç üst üste beraberlik alması istenmedi. Allah GS'a Monaco maçında da böyle karaktersiz hakemler nasip etsin. Çünkü Avrupa'da hakemler bu pozisyonları tereddütsüz çalıyor.
Bu hakemler varken size sira gelmez merak etmeyin siz
sattın bile. 2 -0 dan 2-2 yamışsın, son 2 dakika kalmış çekil geriye 11 kişi.... halen aynı oyunu sürdürme peşinde. güya biz hep kazanmaya oynarız. göze hoş gelen futbol anadolu kralı olacağız = D.... 3 -2 yaptılar işte
Adamların buz gibi penaltısını bilerek vermediler kolu açıktı
Her hafta farklı bir tiyatro bu haftaki tiyatronun takımı samsunsaray
burada almanca birşey yazacam uda Samsunun antrenörü için -schäm dich dafür Thomas für den Affen theater gegen gs - Türkçesi- utan Thomas bu maymun oyun gsysaray karşı
Dakika 120 + 35 de gol ye atsalar bile Samsung sporun gol yiyeceğini biliyordum emindim yani sadece nasıl gol yiyeceğini bekliyordum satılmışlık böyle bir şey
Fetösaray şampiyon olduğunda sahnede nasıl kıvırdıysan aynı kıvırıyorsun .
estafurullah, satmazsın tabii ki, bedava verirsin
Aman be keltoş, her zaman yaptığın iş, sadece maçı satsan iyi, ruh kişilik karakter hepsini satmışsın.
Yahu it, işi ve icardi başlarsa tehlikeye düşerler diyerek şunu yapiyosun , sakin çift forvet çıkmayın GS ,sane icimizden geçer diyorsun oyuncularinin moralini dusunmuyosun , maçı sattın işte daha ne olsun adı kopek
Satarsın,sadece maç satsan iyi,herşeyinizi satarsınız o takım için.elbet birgün hesap sorulur,elbet birgün düşmemeye oynarsın son tepiği biz vururuz.
Roberto bizim maçta kıçınızı yorttınız bu akşam depar bile atmıyor oyuncuların şikenin adı sensin elbet senide alacaklar birçok gs liyle birlikte
@Kartal La olum maçın bitmesini bekle hiç olmazsa, ondan sonra eleştir. maç 2 - 2 oldu
Şimdiden zaten mağlubiyeti kabul etmiş daha ne desin ki.. bunların hepsi madrabaz.....
Bi bitmediniz gitti arkadaş. Adam göstere göstere hatır gönül sevgi her türlü işi çeviriyor. Bu adamlar nasıl sporun içinde hala anlamıyorum. Sana satıyor musun diyen mi var? Fikrin neyse onu zikrediyorsun. Senin gs seviciliğini dünya alem biliyor.
Sen cok basit bi insansin. Ne konusmayi biliyorsun, ne de konusmamayi…
Bu adam aklınca sane üzerinden prim yaptı, saneyi tutan adamada fazla tutma dedi,, ilk yarıda öyle bir pozisyon oldu ki sane adamın yanından çok rahat geçti samsunlu ağır çekim gibi koştu, tabii sane de gitti golü attırdı, bu adam neden başkası üzerine konuşmadı da sane üzerine konuştu, çünkü kendi oyuncusunu saneye geçit ver diye motive etti, maç 2-0 olunca samsun normale döner gibi oldu ama gs en tahat maçlarından birini oynuyor.
Bu ligin hiç bir değeri yok başkan maç verir topcu oynamaz hakemler skor tayin eder bahis oynar Tff mhk hepsi bunları seyreder var bakar görmez .
Hadi be gördük senide penaltiyi vermeyen hakem biraksin hakemlǧi Yuh be sende cikiyorsun name okuyorsun