11.06.2025 - 19:53
Galatasaray'ın Beşiktaş forması giyen tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi.
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da gelecek sezon için başlayan transfer çalışmalarında sürpriz bir hamlede bulunulduğu öne sürüldü.
Sarı-kırmızılıların, Beşiktaş forması giyen tecrübeli futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi.
Africafoot'un haberine göre; Galatasaray'ın Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Arthur Masuaku ile ilgilendiği belirtildi.
Tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş ile sözleşme yenilememe kararı aldığı vurgulandı. 31 yaşındaki sol bekin Al Hilal ve Al Ahli'nin de gündeminde olduğu kaydedildi.
Arthur Masuaku'nun maaş talebinin 2 milyon 400 bin euro civarında olduğu aktarıldı. Galatasaray'ın Ismail Jakobs ile yollarını ayırması durumunda Arthur Masuaku için devreye gireceği belirtildi.
Arthur Masuaku, geride kalan sezonda Beşiktaş formasını 47 müsabakada giydi. Demokratik Kongolu sol bek bu maçlarda 1 gol attı ve 10 asist üretti.
Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Arthur Masuaku'nun güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro.
Valenciennes altyapısında yetişen Arthur Masuaku daha sonra Olimpiakos ve West Ham United'da oynadı. Arthur Masuaku, Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 27 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırdı.
Milliyet
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
gese takım savunması ile oynuyor ileride top kapıyor bekler ileri geri çok koşuyor masuaku da bu yok . Biz takım savunması yapamadığımız için masuaku geride topla çok buluştu çalımcı özelliğini kullanabildi ama bu gesenin oynuna uygun değil
şu yorumları okuyunca ne kadar çok BEŞİKTAŞ düşmanı var. alınan herkes çöp giden herkes çöp oynayan herkes çöp. eeee o zaman kardeşim başkanın ne suçu var. siz söylüyorsunuz hepsi çöp diye bu durumdu diğer kulüpleri örnek veriyorsunuz bir de. adamalar tek futbolcuya 15milyon falan veriyor sizin dediğiniz gibiyse futbolcuların tamamının değişmesi lazım bu durumda başkanın ağlaması gayet normal değil mi? az biraz düşünelim bakalım. sabırlı olmaz lazım adam seçim öncesinde de en az 3 transfer dönemi lazım dedi. sabır etmek lazım ve elimizdekileride karalamaktan vazgeçmemiz lazım.
Hadi inşallah alırlar da sol tarafları otobana döner. 7-8 tane yiyip avrupada bizim rekoru egale ederler. osimheni sanesi patlar ellerinde. ama gsde akıllı adamlar vardır almazlar bunu. tamamen menajer haberi gibi duruyor.
boşverin bunu daha önce gündeme gelen bonservisi boşa çıkan Köhlert i alın.artık nokta atışı transfer şart.
Adamlar,sane,osimen,icardi. Ve benzeri alıyorlar biz emre mor in pesindeyiz yazil serdar adalı balon çıktı.aglamaktan başka birşey yapmadı.ikide çöp transfer yaptı.
Alsınlar sözleşmesi bitmiş yaşı gelmiş bir arkadaş, bizden yeterince faydalandı zaten bize yeni yüzler gerek..
Masuaku takımda kalmalı. Bu sene sol bek maçlarda 1 gol attı ve 10 asist yaptı Kolay kolayda sakatlanmıyor
masuaku nun menejerleri iş başı yapmış.. ne okan hoca ister nede gs ister bu adamı.. hatta 18 takımdan belki istiyecek takım 2-3 tane çıkar onlarda yıllık 500 bin euro dan fazla vetmez.. avrupada buna 2-3 liğ takımlarıntalip olur onlarda 100-150 bin euro dan yukarı vermez
okan hoca işini bilir masuaku efsane topçu, bizim solkayer midir kayar düşer midir nedir ne anlasın topçudan, masu gider şampiyonlar ligini dağıtır sonra arkadaşın dediği gibi 10-15 milyon bonservisle kapağı arabistana atar, bizde 1-2 milyona demir ege okutmaya çalışırız
bu taraftarla ve bu q7yi bile ıslıklamışlığı olan bu taraftarın gazıyla hareket edip kendi eliyle masuakunun opsiyonunu iptal eden bu yönetimle masuaku gs ye gider orada şampiyonlar liginde şovunu yapıp seneye 10 milyon bonservisle soluğu arabistanda alır biz de ağzı açık izleriz
İnşallah alırlar, hatta 5-10 verseler keşke de iyice bı keyiflensek
İnşallah alirlarda bjkye sokar derbide
Umarım osimhen ide alırlar massaku yu da. Ben çok iyi bir Beşiktaşlıyım. 75 milyon bonservis yıllık da 25 milyon avro 4 yıllık bir sözleşme bekliyoruz gs den... Burası Türkiye., bu işin ismi de futbol.
Masuaku'yu her hafta ıslıklayanlar gelmiş burda masuaku'cu olmuşlar. Opsiyon vardı iptal edildi, adam gitmek istiyorsa bu yönetimin suçu değil taraftarın suçu. Bu ligin en iyi sol bekini kaçırttınız. TEBRİKLER.
avrupa ligi eleme maçında sol bekte necip izlemeye hazır mısınız?
@Kartalist Kardeş bu gidişle forvette izleyeceğiz o yeteneksizi.. Bizim saflar yine alkışlar "yürekiyle oyniyor, dalakıyla oynuyor, midesiyle oyniyor " diye saçma sapan şeyler ile avuturlar kendilerini
Bjk sefilleri oynuyor artık. bir tek eğlencemiz vardı onuda aldılar.adalı kasımda gider yine çebiye kaldık benden söylemesi.
Bu seyirci profili değişmediği sürece Beşiktaş düzelmez.masuaku kaç maç perişan oldu sol tarafta, kaç defa defansta rezillik yaşadık? GS masuakuyu alsın inşallah o zaman göreceğiz sol tarafta ki defans zaafını
Bu tataftar Omer colleyi de yuhladi. Sebayi yuhalayan taraftardan ne beklenirki
Onur bulut ve tayip talhayı verebiliriz. Masuaku olmaz.
elinde bir tek rafa ve masuaku var, sen adamları kaçırmamak için can siperane mücadele edeceğine devre arasında kendi elinle masuakunun opsiyonunu iptal ediyorsun, bu iş bilmezlik film olur film
Herkese kaptırma vs yaziyor. Masuaku'nun sözleşmesi bitmiş durumda. Istediği maaşı Beşiktaş vermek istemiyor ve adam sakatlaniyor. Güvenilir değil. Son dönemde kendini göstermek için oynadı piyasa yaptı. Sozlesme alınca gene yatar.
Masuaku Türkiye liginde her türlü iş yapar ama GS şampiyonlar liginne Masuaku ile giderse paçavra olur.
Birakin gitsin yuhalandigi zamanlari ne cabuk unuttunuz?yuruyerek adamlar calim atiyordu
Serdal Adali belirli bir mac oynama sinirinda sözlesmesi otomatik olarak 1 yil uzar maddesini karsilikli anlasarak kaldirmadimi.demekki sözlesme yenilemeye zaten niyetleri yokmus
Adamlar 3 senedir şampiyon kadroları tam ve oturmuş ve hala gidip Sane’yi getiriyorlar biz ise Onana gidecek mi Ox ne olacak Mario satılacak mı vs muhabbeti yapıyoruz bu kafayla seneye 50 puan fark yeriz
Yarın birgün fener cincon alırsa şaşırmayın demiştim
adamlar akıllı masauku bjk taraftarına gereken cezayı verecektir emin olun gidin necipi ıslıklayın abi en iyi adamları en gayretli şampiyonluklarda bu zamana kadar en çok savaşan rosier masauku ya rezil gibi muamele taraftar da birkesim bunun için para alıyor galiba
bu sununbuunun taraftarı futboldan anlamıyor demiştim. takımda 3-5 iyi oyuncudan biri masuka demiştim. cincona gidese şaşırmayın demistim.
Masuakuyu gsye giderse gittiği gün başta serdal adalı olmak üzere tüm yönetim istifa etsin! Bu adam Türkiyenin en iyi sol beki net.
@Gerçek Beşiktaş bence tüm taraftar taraftarlıktan istifa etsin.
Masuaku gs cag atlatir saneyide aldilar yine 40 puan fark yeriz a w,senin en.az 15 futbolcu gonderip en az bi okadarda topcu alman.gerekirken ,hala onur tayfur zaynitdinov neciple onanayla salihle swensonla tayyiple sezona baslamayi dudunen bi baskana sahipiz nereden bakarsan.bak rezaletttttttt
takımda o kadar leş topçu varken masualu’yu göndermek ahmaklıktır.Net.
Şu haberi açık yazın başlığı görünce Necibi alacaklar zannediyorum, ödüm koptu biranda
@Kartal25 her ne kadar Necip'e orantısız yüklenildiğini düşünsem de kaliteli espri kaliteli espiridir :)))
Alin alin sonra bizim bu cahil taraftar Gs'de bunu agzi acik izler.
Sen kalk en iyi iki futbolcundan biri ve ligin en iyi sol bekinin sözleşme uzatma opsiyonunu kendi ellerinle iki üç ergenin gazına gelip iptal et, ondan sonra da adam yeni sözleşme için zam istesin sonrada renkliler kapsın. vallahi komedi filminde olmaz böyle bir şey. Yahu iki tane iyi oyuncun var, ligin en iyi sol beki adam, sen nasıl bu adamın sözleşme yenileme opsiyonunu kendi elinle iptal edersin böyle bir şey olabilir mi?
masuaku takımda kalması gereken bir oyuncuydu onun gibisini bulamayız aynı roiser gibisini bulamadığımız gibi
1-2 ay öncesinden eğer biz yolumuzu ayırırsak gs'nin talip olabileceğini düşünüyordum. Onların takımında sıradan gözükebilir. uzun ortalarıyla da çok gol attırır gibi geliyor bana. Bizim yapabileceğimiz en iyi şey dinamik sağ bek , dinamik sol bek, josef tarzı lider sert 6 numara, Rashica satılıp yerine tartışmasız bir kanat forvet ve sağlam pasör bir orta saha (8)almak olacaktır. İmmobile ayrılacaksa da mücadeleci , pres yapan , top tutan ve alan açan vuruşları iyi bir forvet. Çok yükseklerden uçmadan 3-4 milyon maaşa o tarz forvet bir sürü var. Önemli olan buraya getirebilmek. Emeklilik öncesi son vurgun değil de 25-30 arası başarıya aç biri lazım.
Trabzonspor maçında türbündeyim adam efsane oynuyor yanımda sürekli masuakuya küfredip duran tipler vardı. Çünkü bi halttan anlamayan çok taraftar var bizde, sürü psikolojisi herkes birşeye taktıysa arkasından koşuyorlar, önce bizde iyi oyuncu ile kötü oyuncuyu ayırt edebilecek zeki taraftarlar olmalı, sadece koşuyor diye swensona iyi diyen taraftar kitlesiyiz, masuaku hem teknik hem hızlı bir oyuncu bu kalitede oyuncuyu ucuza zoor buluruz