13.05.2026 - 16:22

Takip Et:

''Galatasaray'la Fenerbahçe şampiyonluk yarışı yapıyor, Beşiktaş seyrediyor...''

Şansal Büyüka, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.

Sports Digitale kanalında Beşiktaş ile ilgili görüşlerini paylaşan Şansal Büyüka şunları söyledi:

BU KADROLAR BEŞİKTAŞ'IN BÜYÜKLÜĞÜNE YAKIŞMIYOR

Şansal Büyüka: ‘’Önce şuradan başlamalıyım. Beşiktaş'ın mabedinde Sergen Hoca'nın kafasına hem de VIP tribününden su şişesi fırlatılmasını asla kabul etmiyorum ve teessüflerimi bildiriyorum. Sergen Hoca, Beşiktaş'ın hafızasıdır. Beşiktaş'ın simgesidir. Beşiktaş'ın tarihidir. Başarılı olur olmaz o ayrı bir yer. Bunu hak etmiyor Sergen Hoca. 

Bu ‘Sorumlusu değilim’ dediğini bir yere kadar kabul ederim. Bir yerden sonra kabul etmem. Devre arasında sen varsın. Devre arası transferlerini sen yaptın. Buradan sorumlusun hocam. He geldiğin yerden devre arasına kadar bir sorumluluğun yok. %100 kabul ediyorum ama devre arasından sonra %100 sorumlusun. 

Beşiktaş'ın bu kadroyla şampiyon olma ihtimali %0. Açık konuşalım. Şimdi seneye kim oynar diye düşünüyorum. Beşiktaş'ta Orkun Kökçü, Olaitan, Murillo da geldiği gibidir. Eski El Bilal Toure ve Cerny. Yani Cerny'i sok çıkar, sok çıkar illallah dedirtti. Ben Sergen Hoca'nın yani en büyük hatalarından birinin Cerny'le bu kadar oynaması olduğunu düşünüyorum.

Şimdi baktığında senin Galatasaray kadar, Fenerbahçe kadar iyi kadro kuramazsan şampiyon olma ihtimalin ortaya çıkar mı? Mümkün değil, çıkmaz. Şimdi dört stoperin var. Birinci sınıf bir tane stoperin var mı? Birinci sınıf bir tane Agbadou diyorlar. Bana göre ikinci sınıf stoper. Uduokhai'yi beğeniyorum ama ikinci stoper olur. Djalo var ikinci stoper olur. 

Sen Masuaku'yu yolladın ya. Süper Lig'in en iyi sol bekiydi. Rafa Silva'yı yönetemedin. Gedson Fernandes'i yolladın ya. Gedson Fernandes Süper Lig'in iki taraflı en iyi oynayan, en etkili orta saha oyuncusuydu. Muci'yi yolladın ya. İnanılmaz. Muçi gitti. Sen de Ndidi, Olaitan ve Aslani toplam 8 gol attı. Muç'nin 18 golü var benim bildiğim. Yani Beşiktaş bırak kadroyu takviye etmeyi. Mevcut iyi kadroyu da bozdu Beşiktaş. Ha buna bir Serdal Adalı'nın gücü yeter mi? Serdal Başkan da transferi iyi bilir. Yani Quaresma'lı kadroları Serdal Adalı kurdu. Beşiktaş'ın şampiyonluk yıllarında falan çok önemli katkıları var. Ama Beşiktaş öyle noktaya geldi ki bir Serdal Adalı yetmez. Çok büyük paraya ihtiyaç var.

Şampiyonlar Ligi gelirin yok, Avrupa Ligi gelirin yok, o yok, bu yok. Son derece kısıtlı gelirin var. Tesis, o, bu yapacağız, dediniz. Şuradan kazanacağız, dediniz. Henüz onlar da ortada yok. Yani bari Semih Kılıçsoy'u yollamasan yarım saat sana çıkar, oynar. Nereden baksan 10-15 gol atardı. Atmaz mı? Atardı. Beşiktaş, ‘Hani gölge etme başka ihsan istemem’ demişler ya tam da o durumda. Bırak transferi gölge et diye takımını bozdu. Ben burada Sergen Hoca'yı bazılarının da katkısı var, etkisi var. Eleştiririm açıkçası. Kaldı ki Serkan Reçber'in de futbol aklına ben çok inanırım. 

Beşiktaş en az Galatasaray, Fenerbahçe kadar iyi kadro kurmazsa şampiyon olamaz. Ha yazık değil mi? Beşiktaş seyircinde her Kasım ayında misafir sanatçıya dönüyor. Galatasaray'la Fenerbahçe şampiyonluk yarışı yapıyor, Beşiktaş seyrediyor. Olacak şey değil. Beşiktaş da bunu hak etmiyor. Beşiktaş kulübü bunu hak etmiyor. Beşiktaş tarihi bunu hak etmiyor. Sen daha 5 sene öncenin şampiyonusun ya. Beşiktaş takımı. Büyük oynayacaksınız. Büyük oyuncu alacaksınız. İkinci sınıf oyunculardan vazgeçeceksiniz. Beşiktaş'ta ikinci sınıf oyuncular çok ciddi ağırlıkta. Çok fazla oldukları için Beşiktaş istediği sonuçları alamıyor. Bu kadro yapısıyla ve bu anlayışla da alamaz. Çıtayı bir falan değil birkaç kat yükseğe çıkaracaksınız, koyacaksınız. 

Şu da var. Beşiktaş seyircisine de hayranım hiç boş bırakmadı tabii. Kardeşim hiçbir iddian kalmamış. Neredeyse ona buna maç oynuyorsun. Sen tribünleri full çekiyorsun ya. Tebrik etmek lazım. Hiç olmazsa o seyirci için bir şeyleri düzeltin. Beşiktaş'ın büyüklüğü bu kadar sıradan kadroyu hak etmiyor. Bu Beşiktaş'a saygısızlık. Beşiktaş çok daha iyi kadro kurmak zorunda. Ama bu yükü de getirip Koca Beşiktaş camiası olarak bir Serdal Adalı'nın üstüne yüklemeyin. 

Bir silkelenin. Bir kurtuluş harekatı yapın. Bir birleşin. Beşiktaş için bir ateş yakın. Bir alev parlatın. Gelsinler. Türkiye'de çok önemli çok ciddi Beşiktaşlı iş adamları var. Ekonomistler var. Holdingler var. Hani Beşiktaş'ta birleşirse Beşiktaş'ın inanılmaz bir gücü ortaya çıkar. Beşiktaş bunu da beceremiyor. Unutmayalım ki son kongrelerde bir de sille, tekme, yumrukla Beşiktaş kongreleri izlemeye başladık. Ya nasıl olabilir bu ya? Beşiktaş'ta beyefendi kulüp Beşiktaş diyoruz, ki öyle. Efendi kulüp Beşiktaş diyoruz. Bunlar Beşiktaş'ta nasıl oluyor ya? Beşiktaş'ta radikal değişikliğe ihtiyacı var. radikal biçimde ama birinci dereceden 4-5 futbolcunun dışında bütün takımı yenilemen lazım birinci sınıf kalitede oyuncularla.

Ha bulabilir misin? Zamanın yeter mi? Paran yeter mi? Bu konuda Beşiktaş çok daha sıkıntıda, çok daha zor durumda. Ben Beşiktaş'ın gelecek senesini de açıkçası bir mucize olmazsa çok parlak görmüyorum.''

duhuliye.com

YORUMLAR (44)

Hasan K.
13.05.2026 - 23:07

Sergen Hoca Beşiktaşın hafızası, tarihi değildir. Bakın oynadığı takımlara Beşiktaşta 6-7 sene iki dönem o da oynadıysa diğer bütün takımlarda 10 seneden fazla oynamıştır. Aynı kişilik Beşiktaşın tarihi olan NECİBi kovmaktan beter etmiştir. Futbolu bırakacağım dediği halde kadro dışı bırakmıştır. 20 yılını Beşiktaşa veren bir Futbolcuya ayaklı futbol tarihine Beşiktaşlılık duruşunu değil o 10 sene gezdiği kulüplerde gördüğü ZULÜM taktiğini uygulamıştır. O şanı şerefi tanımamıştır. Düzgün bir şekilde ayrılmak varken, kendine yapılan alt takımlarda antrenörlük, yardımcılıkla başlayan antrenörlük hadisesi yapılıp da onore edilecekken, kovmuştur. Konuşmamıştır. Ben tanımıyorum. Muhatap da olmuyorum. Ben de yok demiştir. Utanmamıştır. Şimdi sağda solda ben 11 yaşında girdim bu kulübe de kaç sene oynadın birader desen cevap veremez. Beşiktaşta oynamamıştır. Para için gitmediği çalmadığı kapı kalmamıştır. Siirt Jet Plaları bu TARAFTAR unutmadı. Yazıklar olsun. Bu yazar da bunu onore etmeye çalışıyor. Sergen Hoca Beşiktaşlı şöyle böyle. DEĞİL KARDEŞİM. Olsaydı. Bir Beşiktaşlı olarak diğer Beşiktaşlıya öyle muamele yapmaz adam gibi ilgilenirdi. Ben konuşmuyorum. Ben de yok. Ne demek. Defolsun gitsin diye haber göndermek ne demek. Gitmiyorsa gitsin kendi kendine çalışsın ne demek. Ne olur bir 4 ay daha idare etseydin. Şerefi ile ayrılsaydı. Şimdi sen ayrılınca Şerefinle mi ayrılmış olacaksın Sergen efendi. Ayıbın ağa babasını yapmışlara Beşiktaşı yüzüstü bırakıp kaçmışlara burasını baba ocağı, yetiştiğim yer değil de para ağacı olarak görenlere YAZIKLAR OLSUN. Yuh diyorum. Kesinlikle bu yazarın söylediklerini haketmiyor.

Yanıtla Beğenme (1)
BJK 1903
13.05.2026 - 22:32

GÖRDÜNÜZMÜ TFF'NİN TEZGAHINI HACIOSMANOĞLU NE DEDİ BEN ELİMİ OYNATSAM TRABZON ........ OLUR DEDİ E İYİ GÜZEL SEN ELİNİ OYNATMADINDA KUPA MAÇINI BİZ NİÇİN GEÇEN HAFTA TRABZON MAÇI ÖNCESİ OYNATILDIK ELENDİKTE TRABZON KUPA MAÇINI BUGÜN OYNADI FİNALE KALDI SEBEBİ NEYDİ OYNAMAMAK İÇİN ENGEL BİR DURUMMU VARDI HACIOSMANOĞLU TFF BUNUN CEVABINI VERMELİ BİZİM YÖNETİMDE BU KONUDA SESSİZ KALMAMALI KİMSE BİZİ SALAK YERİNE KOYAMAZ

Yanıtla Beğenme (0)
ss
13.05.2026 - 22:22

bunu kim sağlıyor TFF ve hakemler iteleye iteleye ilk iki de tutuyor

Yanıtla Beğenme (0)
Ahmet Özkan
13.05.2026 - 21:40

GANYANCİ SERGEN FUTBOLDAN ANLAMAZ ONUN İŞİ GÜCÜ ESSEKLER

Yanıtla Beğenme (4)
Acortix
13.05.2026 - 20:53

Bir yorumda Sergen bıraksın hemen Fb veya Gs imza attırır diye okudum,2013-2014 sezonundan beri şampiyon olamayan Fener Sergen Anadolu’da çalışırken hemen niye kapmamış yada adı geçmişmi bilmiyorum aynı şey Gs içinde mesela Gs hiç teklif yapmışmı bilen varsa söylesin abi,Bildiğim kadar Sergen Anadolu takımları dışında sadece Beşiktaş’ta çalıştı

Yanıtla Beğenme (2)
gönderin
13.05.2026 - 20:32

ersini acilen göndermeli kulüp

Yanıtla Beğenme (0)
Mete
13.05.2026 - 20:19

Biz bunları asırlardır dile getiriyoruz. Duyan, anlayan, ipleyen yok. Hepsi paralarını alıp başlarını kuma gömüyor. Bunlar mı silkelenecek! hah tam buldun... Adalı, Sergen mutlaka gitmeli. Taraftar size sesleniyorum, bu adamları mutlaka atmalıyız buradan. Eldeki takımı bile daha aşağı çektiler. Berbat ettiler her şeyi... Ben o iyi, bu ikinci sınıf, hiç katılmıyorum. Ne aldıkları, ne sattıkları hepsinde yanlışlıklar içindeler. Yani şimdi 100 milyon daha borç yapıp yine sıfırdan takım kursunlar, başarımı bekliyorsunuz? Ebenize bi sorun bakalım o ne diyor! Buraya gelip bu adamın eline düşen bilsin ki gelecek sezona adından ikinci sınıf futbolcu diye konuşulacak.

Yanıtla Beğenme (1)
Sungur
13.05.2026 - 19:47

Son 3 maçta gördük oyuncu ve Hoca arasında herşey kopmuş eğer Sergen ile yeni sezona başlarsak gene başarısız oluruz demedi demeyin.

Yanıtla Beğenme (1)
Kemall
13.05.2026 - 19:36

Up uzun yazılara gerek yok bu iş sergenle olmaz.

Yanıtla Beğenme (2)
Paskal
13.05.2026 - 19:07

Pardonda adalinin hangi sampiyonluk yillarinda cok katkisi var sayin şansal bey ? Adalı demirören'in kulübü içinden çıkılmaz bir durumda bırakarak federasyon başkanlığına kaçtığı dönemler demirören'in yönetimlerindeydi ve biz o dönemler şampiyonluk falan görmedik ne yazık ki feda'ya giden bir sürecin içindeydi Adalı siz yanlış hatırlıyorsunuz. Keza yine Fikret orman'ın en başarılı olduğu yıllarda Adalı yoktu başarının bitip çöküşün başladığı yıllarda Adalı Fikret orman'ın yönetimindeydi.

Yanıtla Beğenme (1)
Kartal06
13.05.2026 - 19:01

Sen ben değil besiktas diyecek başkan. Yarın arayacak tüm eski başkanları hep birlikte kulluğu birakip cekismeyi birakip BeşiktAŞK diyecekler. Sezon açılışında tüm eski antrenörleri çağırıp Beşiktaş diyecekler. Stad da tam destek vercek kim alınırsa alinsin 3. Ligden topçu da alınsa destek olcak.

Yanıtla Beğenme (1)
Germiyan
13.05.2026 - 19:00

Yaşlı iyi oyuncuları ucuza alırsan örnek quaresma,sosa,adriano,Babel gibi şampiyonluğa yarışırsın ama tutup 20 milyona sidiki Şerif alırsan ya da bizim gibi oh olaitan Bilal filan şampiyonluğu rüyanda görürsün anca

Yanıtla Beğenme (1)
Ahmet Özkan
13.05.2026 - 18:55

EYYY SANSAR HİKAYE ANLATMAYİ BİRAK ESSEKCİ SERGEN DEN BİR CACIK OLMAZ

Yanıtla Beğenme (1)
Rabona ekrem
13.05.2026 - 18:50

Yerli oyuncu bizim gibi kulüplerde önemli. Orkun gibi bir kaç tane daha hırslı takım için fedakarlık yapacak yerli oyuncu lazım. Ya da atiba josef gibi yabancı hırslı oyuncu bulacaksın. Zor duruma düştüğünde sazı ele alacak takımı hırsıyla toparlayacak adam sayısı fazla olmalı. Ben paramı alır işime bakarım zihniyetindeki adamlarla sonuç böyle oluyor işte.

Yanıtla Beğenme (0)
Sinan
13.05.2026 - 18:47

Sergen gitti diye haber görmek istiyorum yeter artık.

Yanıtla Beğenme (1)
B🦅9980
13.05.2026 - 18:32

Tamamen yerli oyunculara yönelmeliyiz

Yanıtla Beğenme (2)
Paskal
13.05.2026 - 19:08

@B🦅9980 balda nazilli ilemi mücadele edeceksin ? Hangi yerli mesela varda bizmi görmüyoruz

Beğenme (0)
Kazım
13.05.2026 - 18:24

Transfer zor iştir. Bütçe bulamazsın. Bütçene uygun oyuncu yanlış oyuncu olur. Bütçeyi aşarak aldığın oyuncu beğenilmeyebilir. Diyelim iyi kadro kurdun, bu sefer de teknik direktörün bu kadroyu nasıl kullandığı önem arzeder. Mesela Abraham-Bilal ya da Oh-Bilal gibi santrfor hattın vardır ama senin teknik direktörün Jota'yı, Rashica'yı kenarda oturtur, Oh yerine Mustafa oynatır. Sergen dayaklık işlere imza atıyor bizde. Babası olacaksın, sen ne yapıyorsun diye çalacaksın sopayı.

Yanıtla Beğenme (0)
Yalan
14.05.2026 - 07:16

@Kazım neden yalan atıyorsun? Hangi maçta oh yerine mustafayı oynattı? Bir bitmediniz be

Beğenme (1)
Murat Küçükinci
13.05.2026 - 18:20

Gs yalakaları nasıl dekodur satabiliyonuz mu?

Yanıtla Beğenme (1)
Ferdi harun sin
13.05.2026 - 18:17

serdal adalı ve serginin yalçın gitmedikçe Bu iş yürümez

Yanıtla Beğenme (1)
kim
13.05.2026 - 18:12

Oyuncu kalitesi dışında, görüşlerine % 100 katılıyorum. Beygir atasözü" At sahibine göre kişner". nokta.

Yanıtla Beğenme (2)
PAŞA'LI...
13.05.2026 - 18:02

LAN AMK ÇOCUĞU;SEN ÖNCE 2003-2004 SEZONUNDA İLK YARI BİTMİŞ ŞİKECİ FB YE 8 PUAN FARK ATILMIŞ ORDAN ÇIKIP NE DİYORDUN "DEKODERLER SATILMIYOR LİGİN TADI KAÇTI"LARIN HESABINI VER SONRA KALKIP YORUM YAP...

Yanıtla Beğenme (2)
Mario Gomez
13.05.2026 - 17:58

Sergen gitsin diye, butun renkliler seferber oldu. Biraksak, yarin fenev imza attirir. Okan gitse cincon imza attirir. Bizim taraftara hoca begendiremiyoruz, bu yorum yapanlar gercek Besiktasliysa.

Yanıtla Beğenme (21)
Ae
13.05.2026 - 18:20

@Mario Gomez renkliler Sergen’in neyinden çekinecek, bizden çekinen mi kaldı attık bu yönetim ve hocalar yüzünden

Beğenme (0)
irfan wiyana
13.05.2026 - 18:17

@Mario Gomez 3 sezon kimse almadi gittigi her takim küme düsüyor yoksa iki tanemi sergen var?

Beğenme (0)
Poyraz
13.05.2026 - 17:56

Beşiktaş en az onlar kadar iyi kadro kurmalı. Çok katılmıyorum bizim çok yüksek bedeller ile doğru oyuncuları bulmamız gerekiyor. İlk hedef lig şampiyonluğu olmalı esas kadro sonrasında kurulmalı para harcanacaksa. Lucescunun ilk gelişini hatırlayın şampiyonluk mu gelecek takımı mı istiyorsunuz diye sormuştu. Şampiyonluk dendi. Bizim ligimizden taş gibi oyuncuları aldık ve doğru birkaç takviye ile şampiyon olduk. Bizim müthiş para harcamaya ihtiyacımız yok sadece doğru kademeye doğru oyuncu bulmaya özellikle de aç oyuncuya ihtiyacımız var. Sol açık devşirme değil sol açık olmalı hatta yedeği bile devşirme olmamalı. Orta sahan güçlü olmalı. Bulacaksın bir Atiba- Joseph arkadaş. Zaten bulamaıyorsanız işimiz zor gerçekten

Yanıtla Beğenme (2)
OktayBJK
13.05.2026 - 17:51

FB ve GS şampiyonluk yarışı yapıyormuş. Yav hadi Gs tamamda. Bu kadar çalkantıda, bu kadar kötü durumda son 10 senede kupalarda Beşiktaş önde şampiyonluk dahil. Bizim düzeltmemiz gereken çok şey var ama fb nin bizim 5-10 katımız para harcayıp sportif başarıda bizim arkamızda kaldığını görmemek geyikten öteye birşey değil.

Yanıtla Beğenme (2)
Ramazan
13.05.2026 - 17:48

Şansal efendi kendi takımını yorumlasın.

Yanıtla Beğenme (4)
Blackwhite
13.05.2026 - 17:41

Seneye sergen istifa eder Serdar adalı işin içinden gene sıyrılır yalan vaatlerle olacak olan bu kadroyla.

Yanıtla Beğenme (0)
apoletli it
13.05.2026 - 17:34

Hocamız o kadar at yarışı arasında haftada bir 90 dakka maç seyretmek zorunda, zor iş, yıllık 3 milyon avroya çekliecek eziyet değil

Yanıtla Beğenme (0)
Abdi
13.05.2026 - 17:24

Sergen konusu buraya kadar asla gelmezdi. Ama Candaş denilen apaçi dört koldan uğraşıyormuş. Medyada ne kadar bağlantısı varsa, başkan üzerinde ne kadar gücü varsa, ne kadar trolü varsa hepsini Sergen için cansiperane seferber etmiş. Tanıyalım bilelim bu Candaş denen dönem karakterini. Medyaya inanmayın! Birkaçı hariç hepsi manipületör.

Yanıtla Beğenme (2)
OE. SEMİH
13.05.2026 - 17:17

Bu sitede yorum yapanların yüzde 70'i renkli yorumlardan belli

Yanıtla Beğenme (9)
Levend
13.05.2026 - 17:11

Şansal sonuna kadar haklı.Büyük futbolcun yoksa şampiyon olamazsin geçti o devirler.Bizim taraftar siradan jotayi djaloyu niye oynatmiyorsun diye Sergen hocaya kiziyor.Kanat yok forvet yok kaleci yok solbek yok ortasaha siradan.Sanki başkasi gelse bu takimi uçuracak.Yeni gelenide iki maç sonra istifa diyeceksiniz.Maalesef Beşiktaş büyük ama kadrosu küçük.

Yanıtla Beğenme (6)
Benjamin
13.05.2026 - 17:07

Koca koca adamlar ezbere yorumlar yapıyorlar. Serkan Rençber'in futbol aklına "ne gördün" de güveniyorsun? Ne yaptı bugüne kadar? Hangi bomba transferi var? Kasımpaşa'yı kümede tutmak dışındaki başarısı nedir?

Yanıtla Beğenme (0)
Olmaz
13.05.2026 - 16:53

Adalı sen git sergeni TJK jokey takımına al transfer et, beraber 6 lı ganyan yaparsınız biz de rahatça şampiyon oluruz. olmuyor artık zorlama be. artık tadı kaçtı gazı kaçtı, bu saatten sonra sergenle olmaz çünkü konuşmalarıyla, vurdumduymazlığıyla, dalga geçmesiyle taraftarı kaybetti. ilk yenilgide ya da beraberlikte ıslıklanır, istifa lafları gelir. tadımızı kaçırmayın sezona yepyeni denenmemiş iyi bir hoca ile başlayalım kenetlenelim. yoksa taraftar bölünür didişir.

Yanıtla Beğenme (3)
Eaglemania
13.05.2026 - 16:52

G…le konuşmuş, hala rafa semih diyor😃Tamam Beşiktaş iyi yönetilmiyorda fener ne bok yiyor, biraz da feneri konuşun🤔Bizim harcadığımız paranan kat be katını harcadı, sonuç=0🤔Beşiktaşın son 10-15 senesiyle feneri bi karşılaştırın bakalım, sansar efendi😡

Yanıtla Beğenme (2)
Re2
13.05.2026 - 16:51

Yine derin bi suskunluk renkliler hazır kadrolara adam bakıyor bize en az 10 futbolcu lazım hala çaykur bileti peşinde koşuyorlar

Yanıtla Beğenme (0)
BJK
13.05.2026 - 16:48

Şimdi beyler şampiyon olmak istiyorsan atanla tutanın iyi olacak derler. Süper bir Kaleci ve süper bir golcü almadıktan sonra ne yapsan boş söyleyim. Bak fener bile baş edemedi cinconla. adam kaleye muslera, Uğurcan koyuyor, santrafora ise icardi ve osimhen koyuyor. sonra da güle oynaya şampiyon oluyor. Ahh adalı kafa olsa sende adam gibi kaleci ve golcü alırsın. Yazık harcadığın 200 mio euro muza.

Yanıtla Beğenme (0)
olgun
13.05.2026 - 16:46

adali baskan oldugu sure anca izleriz zaten

Yanıtla Beğenme (1)
Profesör
13.05.2026 - 16:45

3 ay boş geçer ve son dakika adı duyulmamış moktan transferlere hazır olun şimdiden. Çünkü çapı buu kadar adalının. şu ana kadar 1 tane bile yıldız trasnfer yok adamın. Hepsi adı sanı duyulmamış tipler. Orkunu saymıyorum, çünkü o kendisi gelmek istedi gönülden Beşiktaşlı olduğu için. yoksa başk atakımlı olsa adalı hayatta getiremezdi. ayrıca gedson da feda edildi yani para için.

Yanıtla Beğenme (0)
bct
13.05.2026 - 16:45

kadrodan once hoca lazim bize, yoksa zimba gibi gelen oyuncularin 3 ayda dustukleri hal ortada, ayakta duramiyorlar basimizdaki budala sayesinde

Yanıtla Beğenme (1)
Coşkun YK
13.05.2026 - 16:45

Sergen gitmezse seneye olacaklar -> 1-Avrupa ligi ön eleme maçında eleniriz 2-Transfer son gününe iki futbolcu gelir biri 37 yaşında biri 33 ! 3-ilk beş hafta bir galibiyet 3 beraberlik bir mağlubiyet 4-altıncı hafta Sergen bırakır gider dayanamaz Bunların hepsi daha önce oldu yine olacak

Yanıtla Beğenme (0)
Mehmet Kartal
13.05.2026 - 16:43

Beşiktaşlı arkadaşlar; Sergen'in çok güçlü bir lobisi var. Hatta şuna inanın hiçbir GS ve FB'linin Sergen'in Besiktas'tan gitmesini istemez. Onun için Sergen direniyor! Yani yakinda araya siyasetciler'de girerse kimse sasirmasin. Yoksa bu kadar başarısız, takımına zarar veren bir hoca Beşiktaş gibi bir takimda kalabiliyor.

Yanıtla Beğenme (0)
OE. SEMİH
13.05.2026 - 16:40

FB şampiyonluk yarışı yapıyorda ne oluyor. Her sene borç artıp duruyor. Concon transfere boşuna para harcıyor zaten kollanıyor, transfer yapmasada en kötü şampiyon yapıyorlar. Ama o da borcunu katlıyor.

Yanıtla Beğenme (4)
Modalı Kartal
13.05.2026 - 16:39

Ben de Beşiktaş'ın gelecek senesini bir mucize olmazsa çok parlak görmüyorum.

Yanıtla Beğenme (1)
AIXIA
13.05.2026 - 16:32

bastan sona sacma yazi.... İyi kadrolar sampiyon olsa real atletiko madrid, barcanin 20puan onunde bitirirdi. Yada fransada lensin psgyi zorlamasi, yada portrkizde en zayif takim olan portonun sampiyon olmasi. Bir milyon ornegi var... Onemli olan takim oyunu, kondusyon, akilli bir hoca, caliskan oyuncular ve taraftar destegi

Yanıtla Beğenme (2)
onur c
13.05.2026 - 16:28

Ndidi Aslani 8 gol Muci 18 gol nasil bir karsilastirma. Biri forvet arkadasi digerleri defansif ortasaha. Josef cok mu gol atiyordu da adam sembol oldu? Hala Rafa'yi idare edemedi Gedson'u gonderdi laflarini gecin arkadas. Gedson cok gitmek istemis maasinda iyilestirme yapilmasina ragmen. Rafa'da daha yaz kampina ben bu sene takimda kalmak istemiyrum beni birakin diyerek gelmis. Bunlarin hepsi onlarca kez konusuldu. Cerny konusuna da katilmiyorum. Takimda Salih, Kartal Ege uclusuyle kaldigimiz maclar oldu. Cerny, ozellikle Orkun'un yoklugunda tek 10 oynayabilecek isimdi. Mecburen oynadi. 2.5M euro aliyorsun bir zahmet zamani gelince farkli bir pozisyonda oyna ben arkadasim. Fenada oynamadi ama form dusuklugu ile Sergen'in ne ilgisi var eger adam gizliden gizliye mobing yapmadiysa ki NEDEN yapsin??

Yanıtla Beğenme (1)