Beşiktaş Kulübü'nde Ahmet Nur Çebi yeniden başkanlığa seçilirken, transfer çalışmalarına hız verildi. Skorer TV'nin canlı yayında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlı takımın transfer gelişmeleri hakkında önemli bilgiler verdi. 

'SEMİH'İN GOL VURUŞLARI BATSHUAYI'DEN İYİ'

İşte Sarıdağ'ın sözleri: "Gençler var, oynatma cesareti olan teknik direktörler yok. Çünkü hocaların üzerinde baskı var. 11 tane oyuncunun içine 1 genç koyamıyor musun? O cesaretin yoksa niye hocalık yapıyorsun. Bu dünya cesurların dünyası. Semih Kılıçsoy'un son vuruşları Batshuayi'den iyi. Arkası kaleye dönükken bile gol atabiliyor. İki ayağını da iyi kullanabiliyor. Yunus, Roma'ya transfer olursa Adana Demirspor'dan gidiyor. G.Saray gururlanmasın. Teknik direktör Montella şans verdi. Al Semih Kılıçsoy'u hocası yabancı olan bir takıma gönder. Türk hocaya teslim etme, çünkü oynatmıyor.

'YÖNETİM, GÜVEN YALÇIN'LA ANLAŞAMADI'
TFF seçimi ne olacak? Seçilen başkan 7+4'le mi, yoksa 8+3'le mi yola devam edecek? Bence radikal karar gibi gözüküyor ama yabancı sınırsız olmalı. Yunus'un Roma ile adı anılıyor. Sınır kalksın, bu çocuklar gitsin. Türk futbolunda 5 milyon euro edecek yerli futbolcu şu an için yok. Kural olduğu için yerli oyuncularla görüşmeler yapılıyor. Cenk Tosun bunlardan biri. Güven'le görüşmeler bu kapsamda gidiyor. Güven Yalçın 100 bin euroya oynadı. Çok düşük paraya forma giydi. Ama sesini çıkarmadı. Keşke sesini çıkarsaydı.

'CENK TOSUN VE HALİL DERVİŞOĞLU BAKILAN İSİMLER'

Beşiktaş yönetimi, Dorukhan'ın arkasından ağlamıyor mesela. Beşiktaş, Güven Yalçın'la anlaşamadı. O sebeple yerli forvet arayışı var. Cenk Tosun ve Halil Dervişoğlu bakılan isimler. Halil çok yönlü bir oyuncu, Türk pasaportu var. Güven'e de Avrupa'dan teklif var. İyi futbolcunun acelesi var, oturup kontrat uzatacaksın. Kontratı güncellemek lazım. Ama Beşiktaş yönetimi, Güven'in arkasından ağlamaz.

'RIDVAN RUHEN GİTTİ, BEDENEN BURADA'
Rıdvan Yılmaz ruhen Eintracht Frankfurt kampında, bedenen Beşiktaş'ta. Rıdvan yatağa yatarken 'Bundesliga'da Dortmund-Eintrach Frankfurt maçında nasıl oynarım?' diye düşünüyor. Oyuncu Torino'yu da istiyor. Düşünsene Rıdvan, Zlatan Ibrahimovic'e karşı. Ruhen gitti, bedenen burada. Bence Rıdvan gitsin, yenisi gelsin. Beşiktaş genç oyuncunun bir dahaki satışından 4-5 milyon euro bile kazanabilir.

'RIDVAN'I GÖNDERMEZSEN SENEYE BEDAVAYA GİDEBİLİR'
Al Aboubakar'ı, yaslan arkana. Hiç arka plana atılmamalı. Ersin Destanoğlu da gidebilir. Mert Günok tecrübeli eldiven. Emre iyi bir kaleci, dün de U17'de Emir'i izledik. Kazımcan'a 2 milyon euro bonservis bedeli vermezler. Rıdvan, Valerien Ismael'in sisteminin oyuncusu. Ama göndermezsen seneye bedavaya gidebilir.

'WEGHORST'UN ATTIĞI GOL SIKINTI'
Weghorst'un Galler'e gol atması pek iyi olmadı. Milli Takım'daki hocası Van Gaal de Türkiye gitmesini istemiyor. Bu transfer zora girmiş olabilir.
Bu goller sıkıntı. İlgilenmeyen takımlar da radara almaya başlarlar. Gerçi Milli Takım performansı transfer piyasasını etkilemiyor. 'Kartal pençesi' yaparak sevindi, ancak birçok hayvanın pençesi var. Beşiktaş yönetimi, santrfor transferinde artık kesenin ağzını açmak zorunda. Sörloth konusu kapanmadı. Jackson Muleka listede. 10 ila 20 arasında santrforun transfer listesinde olduğunu söyleyebilirim.

ROMAN SAISS ÇOK İYİ TRANSFER
Roman Saiss çok iyi bir transfer. Kamptan sonra ıslak imzayı atacak.

ISMAEL 11 GENÇ FUTBOLCUYU KAMPA GÖTÜRECEK
Teknik direktör Valerien Ismael özkaynak düzeninden 11 futbolcuyu kampa götürecek. Rapora göre bazı futbolcuları farklı takımlara kiralayacaklar. Süre garantili. Oynatma garantisi isteyecekler.

skorer