11.02.2026 - 12:40

Takip Et:

''Gerçek Beşiktaş geri dönecek...''

MotoGP'de yarışacak olan Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, ‘El Turco’ belgeselinin gösterimi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Hayatının belgesele dönüşmesinin kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirten Razgatlıoğlu, çocukluk hayallerinin gerçeğe dönüşmeye başladığını söyledi.

‘YAPTIĞINIZ ŞEYLERİ BELGESELDE İZLEMEK GURUR VERİCİ’

Belgesel gösterimi öncesi konuşan Toprak Razgatlıoğlu, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Tabii ki çok gurur verici. Yaptığınız şeyleri bir belgeselde izlemek gerçekten büyük bir gurur. Hem çocukluğunuzu, yaşadıklarınızı hem de başardığınız şeyleri bir arada görmek bambaşka bir duygu”

Belgeselde önemli kırılma anlarının yer aldığını belirten milli sporcu, “Henüz belgeseli izlemedim ama kesinlikle vardır. Hem çocukluğumuz hem de başardığımız şeyleri göreceğimiz için o kırılma noktaları mutlaka vardır” dedi.

‘BÜTÜN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ BİRİ OLARAK ÇOK FARKLI HİSSEDİYORUM’

Küçük yaşta büyük hayaller kurduğunu dile getiren Razgatlıoğlu, “Kendimle gurur duyuyorum çünkü küçük yaşlarda büyük hayallerim vardı. Çocukken hayal kurmak çok kolay ve büyük olur. Profesyonel döneme geçince daha gerçekçi hayaller kurmaya başladım. MotoGP bizim için çok uzaktı ama şimdi artık MotoGP sürücüsüyüz. Bütün hayallerini gerçekleştirmiş biri olarak çok farklı hissediyorum ” şeklinde konuştu.

MotoGP’de başarı elde etmenin hayalini tamamen taçlandıracağını ifade eden Razgatlıoğlu, “İnşallah MotoGP’de de başarılı olabilirsek bu hikaye tamamen taçlanmış olacak” diye konuştu.

‘O KÜÇÜK TOPRAK HAYALİNE KAVUŞTU’

Çocukluk yıllarındaki kendisine ne söylemek isteyeceği sorulan Razgatlıoğlu, “O yaşta kurduğu büyük hayal gerçekten onu hayaline kavuşturdu” ifadelerini kullandı.

‘2018’DE BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜM’

Kariyerinde zor bir dönemden geçtiğini de açıklayan milli sporcu, “2018’de yarışları bırakma düşüncem vardı. Ama 2018’in sonunda gelen başarı beni motive etti ve devam ettim” dedi.

‘BEŞİKTAŞ GERÇEK BEŞİKTAŞ OLARAK GERİ DÖNECEK’

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu da dile getiren Razgatlıoğlu, siyah-beyazlı takımın performansına ilişkin ise, “Beşiktaşlı olarak biraz moralimiz bozuk. Maçlarımız çok iyi gitmiyor ama inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda Beşiktaş gerçek Beşiktaş olarak geri dönecek” değerlendirmesinde bulundu.

Milliyet

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (7)

Cengizhan
11.02.2026 - 14:24

Sergenle asla ...

Yanıtla Beğenme (5)
Black Eagle
11.02.2026 - 14:13

Sergen ile çok zor. Mustafa, Cengiz, mevcut kadroya göre kadroda olmamaları gereken isimler

Yanıtla Beğenme (5)
E.E.D.
11.02.2026 - 14:08

Kısa vade için pek inanasım gelmedi ama umarım haklı çıkar.

Yanıtla Beğenme (1)
Ahmet
11.02.2026 - 13:51

Kaleci Ersin, Rıdvan, Emirhan, Gökhan mutlaka gitmeli o zaman Beşiktaşı güvenle izleyebilirsin. Ersin ne rakip forvetin hareketini ne topu takip etmiyor. Pozisyon almayı hiç bilmiyor. Birbirinin aynısı iki golü yedi Güven Yalçın'dan. Tek sevindiğim Güven'in efendiliğiydi .

Yanıtla Beğenme (0)
Kasım Havlucusu
11.02.2026 - 13:45

Cerny biraz fiziksel olarak çelimsiz kalıyor.Sanki çok yorgun gibi.Oyun tarzı mı böyle yoksa kondisyon problemi mi var.Sergen bu yüzden oyundan alıyor gibi.

Yanıtla Beğenme (0)
Kazım
11.02.2026 - 12:51

Benim hiç umudum yok bu takımdan hiçbişey olmaz. Sergen Yalçın saha kenarında ruhu çekilmiş gibi öööyle duruyor ruh gibi heyecanı yok bişey yok farklı bir sıkıntı var bu kulüpte.

Yanıtla Beğenme (7)
Şekerbegoviç
11.02.2026 - 12:43

Ben de inanıyorum seneye iyi bir Beşiktaş izleyeceğiz yaz sezonunda kalite anlamında dokunuşlara ihtiyaç var.Bir de Sergenden forma adaleti istiyorum sırf kendi adamları diye Cengiz ve Ersinde ısrar etmesi sıkıntı oluyor.

Yanıtla Beğenme (5)