İşte Özen'in yorumları:

"Beşiktaş'ın, üretkenlik ve yaratıcılık konularında sıkıntıları var."

"Beşiktaş, topa sahip midir? Sahiptir. Çok sayıda da teşebbüsü var ama bunlar net gol şansları mı diye sorarsak ben, Beşiktaş'ın net gol fırsatları yakaladığını düşünmüyorum. Sezon başından beri böyle bir sorunu zaten var."

"M. Başakşehir, bugün kazanarak puanını 43 yaptı ve Beşiktaş'tan ikili averajı aldı. Bana sorarsanız Beşiktaş'ı yarışın dışına attı. Şampiyonluk yarışında artık diğer rakipleri var, onlarla mücadeleye girecek."

"Sergen Yalçın’ın işi kolay değil, tıpkı Abdullah Avcı gibi. Bu kadronun hem topu getirmede hem bitirmede sorunları var. Burak bu ligin en değerli santrforu, vuruş anında tertemiz. Bu sezon 8 golü 4’ü penaltı. Akan oyunda sadece 4 golde kalmış. 2. santrfor Umut, 3 golü var. Bitirmedeki sorunlar ortada. Getirmedeki sorunlara gelince, N’Koudou ve Diaby geçmişteki performanslarına, oynadıkları takımlara bakıldığında çok daha iyisini yapabilirler, hayal ettirebilirler ama Beşiktaş’ta geçmişte yaptığı kadar katkı yaptıklarını, beklentileri karşıladıklarını söyleyemeyiz. Birinci ve ikinci santrfor 10 gol atmış, dördü penaltıdan, akan oyunda 6 gol. Boyd, Lens, N’Koudou, Diaby çok az gole etki ediyor. Skora en çok etki eden oyuncu bugün en kötü maçlarından birini oynayan Atiba, topu kaleye en iyi götüren bugün olmayan Gökhan. Takımın 10 numarası Ljajic kötü sezon geçiriyor.

Bu kadro başka bir formayla başarılı olabilir ama Beşiktaş formasıyla olamaz. Beşiktaş bekleyerek, savunarak değil hücum ederek oynar, iç saha oyunu oynar, beklenti budur. Bu kadro birçok antrenörü başarılı göstermeyecektir."

Duhuliye.com